IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции в чуждестранни акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    Ако си мислиш че разбирам , нямяше да си губя времето до ви пиша. Щях да си правя парите и да ходя да си ги харча. За какво тролене говориш.. то от самото начало не можах да си напиша заглавието на темата.. казах коя книга съм прочел още в началото и желая да надграждам и да споделям с по знаещи от мен. Споделих , че имам скромен опит.. за какво тролене пишеш бре човек. Даже книгата ми е под ръка , а информацията я погледнах от яхоо финанс.. човек трябва поне да знае от къде да препише и как да си борави с учебник.
    Ами започни с нещо лесно. Като не искаш в България купувай ETFи. Избираш си два пазара, да кажем германия и САЩ взимаш си по един фонд за дакс и за сп или насдак например и почваш.

Коментар

• Ако си мислиш че разбирам , нямяше да си губя времето до ви пиша. Щях да си правя парите и да ходя да си ги харча. За какво тролене говориш.. то от самото начало не можах да си напиша заглавието на темата.. казах коя книга съм прочел още в началото и желая да надграждам и да споделям с по знаещи от мен. Споделих , че имам скромен опит.. за какво тролене пишеш бре човек. Даже книгата ми е под ръка , а информацията я погледнах от яхоо финанс.. човек трябва поне да знае от къде да препише и как да си борави с учебник.
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Ти нещо се майтапиш, реално през банка с банка депозитар. Че те само разходите по сделките ще ти убият сметката, а ако вкарваш милион че да си избиеш разходите и не знаеш какво да купуваш, значи наистина не знаеш какво правиш.

Коментар

е кажи правилно ли е не е ли? дай твой анализ..
          Начинът, по който попита от самото начало, бе погрешен. Респективно, не съм аз човекът, с който да си мериш анализите... Освен това задаваш въпрос за пазар, които не следя и за които нямам детайлно мнение. Лека вечер и дано научиш нещо с тролене...

Коментар

• е кажи правилно ли е не е ли? дай твой анализ..

Коментар

Доста пренебрежително написано.
              цена - 136 евро
              нетен капитал на акция - 63 евро , това е реалната стойност
              приходи на акция - 7 евро
              съотношение цена приходи - 20 , доста високо съотношение
              не бих закупил тази акция
              от графиката се вижда исторически връх , може да се приложат вълни на Елиът , който знае повече да споделя..
              VTG AG

Коментар

• Елкин, троловете най ги либим...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Първите, слушай го мамуна. Правилно ти хортува и наистина е така.Не е скъпо.
                  Дал ти е точния линк.
                  И мене ме насочи преди няколко месеца. Голямо благодарско за което.

Коментар

• Доста пренебрежително написано.
                    цена - 136 евро
                    нетен капитал на акция - 63 евро , това е реалната стойност
                    приходи на акция - 7 евро
                    съотношение цена приходи - 20 , доста високо съотношение
                    не бих закупил тази акция
                    от графиката се вижда исторически връх , може да се приложат вълни на Елиът , който знае повече да споделя..
                    Last edited by elkin; 02.04.2012, 23:55.

Коментар

Добре да речем , че съм чел и имам малак опит. Добре дайте по конкретно. Нека да обсъдим конкретни акции примерно но дойче банк. Каква им е реалната стойност , за покупка ли са или не и защо? цена - приходи , активи и пасиви на банката , нетен капитал на акция и др. анализи от фундаменталния анализ. Технически анализ.. и изобщо как си правите разбора , искам да го видя като пример. Благодаря за разбирането.
                      Linde AG и ходи се легаи

Коментар

• Добре да речем , че съм чел и имам малак опит. Добре дайте по конкретно. Нека да обсъдим конкретни акции примерно но дойче банк. Каква им е реалната стойност , за покупка ли са или не и защо? цена - приходи , активи и пасиви на банката , нетен капитал на акция и др. анализи от фундаменталния анализ. Технически анализ.. и изобщо как си правите разбора , искам да го видя като пример. Благодаря за разбирането.

Коментар

Благодаря за линка, ще го разгледам утре, че сега излизам.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Това за NYSE ли го казваш или за БФБ? Говориме за обща инвестиция 3 000 лв.
                            За NYSE, разбира се. Ако правиш оборот и клирингът ти е кадърен, комисионните са пренебрежимо малки - много под 1 пункт на 100 дяла (т.е. под $1). Това при положение, че те влекат акциите. Аз лично не се кефя, но е въпрос на предпочитания.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Ок, явно ме клатят, дай линк на посредник, чрез който да закупя 100 акции от GE примерно с комисион 1 долар. Не се заяждам, ще съм благодарен!
                              http://www.interactivebrokers.com/en/p.php?f=commission

Коментар

Ми с 1 долар можеш да излюскаш 100 акции на NYSE
                                Ок, явно ме клатят, дай линк на посредник, чрез който да закупя 100 акции от GE примерно с комисион 1 долар. Не се заяждам, ще съм благодарен!

Коментар

Working...
                                X