Първоначално изпратено от elkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции в чуждестранни акции
Collapse
X
-
Ако си мислиш че разбирам , нямяше да си губя времето до ви пиша. Щях да си правя парите и да ходя да си ги харча. За какво тролене говориш.. то от самото начало не можах да си напиша заглавието на темата.. казах коя книга съм прочел още в началото и желая да надграждам и да споделям с по знаещи от мен. Споделих , че имам скромен опит.. за какво тролене пишеш бре човек. Даже книгата ми е под ръка , а информацията я погледнах от яхоо финанс.. човек трябва поне да знае от къде да препише и как да си борави с учебник.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениее кажи правилно ли е не е ли? дай твой анализ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеДоста пренебрежително написано.
цена - 136 евро
нетен капитал на акция - 63 евро , това е реалната стойност
приходи на акция - 7 евро
съотношение цена приходи - 20 , доста високо съотношение
не бих закупил тази акция
от графиката се вижда исторически връх , може да се приложат вълни на Елиът , който знае повече да споделя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Дал ти е точния линк.
И мене ме насочи преди няколко месеца. Голямо благодарско за което.
Коментар
-
Доста пренебрежително написано.
цена - 136 евро
нетен капитал на акция - 63 евро , това е реалната стойност
приходи на акция - 7 евро
съотношение цена приходи - 20 , доста високо съотношение
не бих закупил тази акция
от графиката се вижда исторически връх , може да се приложат вълни на Елиът , който знае повече да споделя..Last edited by elkin; 02.04.2012, 23:55.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеДобре да речем , че съм чел и имам малак опит. Добре дайте по конкретно. Нека да обсъдим конкретни акции примерно но дойче банк. Каква им е реалната стойност , за покупка ли са или не и защо? цена - приходи , активи и пасиви на банката , нетен капитал на акция и др. анализи от фундаменталния анализ. Технически анализ.. и изобщо как си правите разбора , искам да го видя като пример. Благодаря за разбирането.
Коментар
-
Добре да речем , че съм чел и имам малак опит. Добре дайте по конкретно. Нека да обсъдим конкретни акции примерно но дойче банк. Каква им е реалната стойност , за покупка ли са или не и защо? цена - приходи , активи и пасиви на банката , нетен капитал на акция и др. анализи от фундаменталния анализ. Технически анализ.. и изобщо как си правите разбора , искам да го видя като пример. Благодаря за разбирането.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова за NYSE ли го казваш или за БФБ? Говориме за обща инвестиция 3 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеОк, явно ме клатят, дай линк на посредник, чрез който да закупя 100 акции от GE примерно с комисион 1 долар. Не се заяждам, ще съм благодарен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи с 1 долар можеш да излюскаш 100 акции на NYSE
Коментар
Коментар