имате ли предложение за подценени акции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции в чуждестранни акции
Collapse
X
-
Имам 2 лева в джоба. Сигурно ще съм най богатия тук , ама след като купя българските пощи за 1 лев. Сега се питате кво ще правя с другото левче. То да се чуди човек хляб ли да си купи БДЖ ли да си купи. Абе имам потенциал. Кажете днеска кво ще ядем някой инвестирал ли е някъде тези дни.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеизмислих като стана милионер как да издухам парите ..тей че недейте спа , някой скоро губил ли е много пари или тука няма такива които до имат много пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеизмислих като стана милионер как да издухам парите ..тей че недейте спа , някой скоро губил ли е много пари или тука няма такива които до имат много пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеП.П. Между другото с "чуждестранни" сини чипове може да се наиграеш доста повече отколкото с ОЦКМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПросто е продукт на RBS
еи тука има плаин обеснение. репликациа и hedging както hidden costs сте вземат много време за обеснение
моа продукт е с лост 16
Коментар
Коментар