в оловно цинковия комплекс.. предполагам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции в чуждестранни акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеКакво правите , днеска гладни ли щи стоим?! Споделете къде инвестирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПросто е продукт на RBS
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото и аз не разбирам немски http://markets.rbsbank.ch/EN/Showpage.aspx?pageID=5 това е в швейцария но принципа би трябвало да е същия и за немския исин
Коментар
-
До колкото хващам тва е нещо си на което за базис е юнския фючър шортван на някакво ниво, Примерно 7200. 100 точки в Дакс надолу са 1 евро, например тва чудо при Дакс 6000 ще струва 12 евро плюс някакви разходи по емитирането. Има обаче и стоп. Демек при юнски фючърс 7150, стойността му ще е 0. Така ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз като гледам тва е някакъв шорт дакс с много як лост, но нека Ники обясни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСигурно щот си нямат бъкети и правят такива нокаут сертификати да прибират парите на спекулантите
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСъжалявам, от нищо немско не разбирам. Какво е това? Като го гледам е някакъв ЕТН върху юнския фючър, но нямам никаква идея по какъв начин се търгува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекав лост? аз сам с тоз DE000AA4QAK4 / AA4QAK
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо пък да е късо на ливърдж но без ливъридж, като е късо на ливърдж с много як ливъридж, в допълнение къс ДАКС. Къде виждаш проблем?
кав лост? аз сам с тоз DE000AA4QAK4 / AA4QAK
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЯсно Просто аз бих бих заел дълга на волатилността само за да хеджирам дълга на сп с относително малък капитал, тъй като разликите във волатилността на двете го позволяват. И не схващах за какъв му е на някой да си засилва риска. Но очевидно целта е друга
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо пък да е късо на ливърдж но без ливъридж, като е късо на ливърдж с много як ливъридж, в допълнение къс ДАКС. Къде виждаш проблем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение. Т.е. като късо на ливърдж но без ливъридж. Това ли ти е идеята.
Коментар
Коментар