IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции в чуждестранни акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в оловно цинковия комплекс.. предполагам
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
      Какво правите , днеска гладни ли щи стоим?! Споделете къде инвестирате.
      Инвистираме в български акцйй.

Коментар

• Какво правите , днеска гладни ли щи стоим?! Споделете къде инвестирате.
        Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Просто е продукт на RBS
          има симулатор от страни да пробваш какво се получава при различни сценарии, мен точно това ме отказа от тез ипродукти като цяло, не съм се задълбочавал в самата им технология, просто ми се струват пълен хазарт

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Защото и аз не разбирам немски http://markets.rbsbank.ch/EN/Showpage.aspx?pageID=5 това е в швейцария но принципа би трябвало да е същия и за немския исин
            Просто е продукт на RBS

Коментар

• До колкото хващам тва е нещо си на което за базис е юнския фючър шортван на някакво ниво, Примерно 7200. 100 точки в Дакс надолу са 1 евро, например тва чудо при Дакс 6000 ще струва 12 евро плюс някакви разходи по емитирането. Има обаче и стоп. Демек при юнски фючърс 7150, стойността му ще е 0. Така ли е?

Коментар

Аз като гледам тва е някакъв шорт дакс с много як лост, но нека Ники обясни
                Защото и аз не разбирам немски http://markets.rbsbank.ch/EN/Showpage.aspx?pageID=5 това е в швейцария но принципа би трябвало да е същия и за немския исин

Коментар

Сигурно щот си нямат бъкети и правят такива нокаут сертификати да прибират парите на спекулантите
                  Аз като гледам тва е някакъв шорт дакс с много як лост, но нека Ники обясни

Коментар

Съжалявам, от нищо немско не разбирам. Какво е това? Като го гледам е някакъв ЕТН върху юнския фючър, но нямам никаква идея по какъв начин се търгува.
                    Сигурно щот си нямат бъкети и правят такива нокаут сертификати да прибират парите на спекулантите

Коментар

• CFD върху това търгува моят бъкет
                      http://www.eurexchange.com/market/qu...201206_en.html

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                        кав лост? аз сам с тоз DE000AA4QAK4 / AA4QAK
                        Съжалявам, от нищо немско не разбирам. Какво е това? Като го гледам е някакъв ЕТН върху юнския фючър, но нямам никаква идея по какъв начин се търгува.

Коментар

Що пък да е късо на ливърдж но без ливъридж, като е късо на ливърдж с много як ливъридж, в допълнение къс ДАКС. Къде виждаш проблем?

кав лост? аз сам с тоз DE000AA4QAK4 / AA4QAK

Коментар

Ясно Просто аз бих бих заел дълга на волатилността само за да хеджирам дълга на сп с относително малък капитал, тъй като разликите във волатилността на двете го позволяват. И не схващах за какъв му е на някой да си засилва риска. Но очевидно целта е друга
                            Ами те за тва за измислени принципно - за интрадей хедж Особено Дабъл-а TVIX

Коментар

Що пък да е късо на ливърдж но без ливъридж, като е късо на ливърдж с много як ливъридж, в допълнение къс ДАКС. Къде виждаш проблем?
                              Ясно Просто аз бих бих заел дълга на волатилността само за да хеджирам дълга на сп с относително малък капитал, тъй като разликите във волатилността на двете го позволяват. И не схващах за какъв му е на някой да си засилва риска. Но очевидно целта е друга

Коментар

. Т.е. като късо на ливърдж но без ливъридж. Това ли ти е идеята.

Коментар

Working...
                                X