защото ще донесат най-висока доходност
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз моя малко го промених ама не казвам как
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение100 % cash
Кое кешира ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеС чиста съвест би махнал буклуците на холда. А М+С не е ли вече скъпо ??? На какви пари го взе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде и аз малко да вдигна завеска - 9 позиции и вече съм си харесал десета, която да взема с дивидентите
СОФАРМА -18%
ЕВРОИНС-16%
М+С-15%
СОФАРМА ТРЕЙД-14%
ЕЛХИМ Искра-9%
БУЛЛЕНД -8%
СФИ-7%
ФПП-6%
БРЕФ-6%Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА що мислите че ще растат?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Едно инфо за интересуващите се:
Солвей-Соди, през ЕКСПРЕС БАНК - както всяка година - и тая започват /след 19.07.2013 г./ - изплащането на дивидента за миналата 2012 финансова година.
Чистата сума, която начисляват, след удържане на задължителния данък на изхода на Содата - е 9,95 лв./акция.
Успехи, нека всички д-ва в тая страна станат конкуренти на Содите /белгийците излязоха бели хора/! Спечелилите да почерпят, за да могат и догодина да се похвалят ПОНЕ със стократно увеличение на дивидента!
/неполучилите дивидент през минали години - могат да си го получат по банков път, или на каса в дружеството/If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар