IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко
    За Фазера промяната май не става толкова бързо в тия времена Зависи пак цифрата зад процента каква е - ама ти си стар борсов играч и едва ли е малка.

Иначе добър портфейл. Трябва да взема да направя една графика и на моя, да я пусна тия дни.

Коментар

• [QUOTE=SOFIX;1059498582]Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Е ти наскоро май казваше че си изцяло в кеш, кога успя пак да напълниш...бързо ги въртиш
      И наистина си прав - на тия нива да влизаш ( с малки изключения главно от тим групата) - освен за спекула за друго не става борсата ни.
      Успех с ликвидността.....че мам си джейс е

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Портфейла убав, но дупката в средата много голяма.....

Коментар

• Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
            А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
            Успех

Твоят дънер го отрязъх през 2011г. с +4600 е имфото в портфейла , и за сега фелиз от него не искам и да видя , с тия дивиденти от по 3 или 5 стинки !

Коментар

• CENHL 20,04%
              EMKA 14,55%
              ATERA 25,76%
              CHIM 13,97%
              MONBAT 25,62%

Ето и моя)
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Що така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !
                А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
                Успех

Коментар

• Що така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Унифарм 10%
                    СФимоти 5%
                    Алкомет 8%
                    Ланд 8%
                    Евроинс 7%
                    Хим 7%
                    Атера 14%
                    АИХ 10%
                    Бреф 10%
                    Сфарм 5%

Кеш 15тина%
                    Нелош портфейл, Стъпков.

Пипбелов - напротив - аз обичам 666 - знаеш.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
                      Би ли споделил - може и на лични.
                      Когато трябваше се циганих за някакви стотинки.Сега вече е късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        Унифарм 10%
                        СФимоти 5%
                        Алкомет 8%
                        Ланд 8%
                        Евроинс 7%
                        Хим 7%
                        Атера 14%
                        АИХ 10%
                        Бреф 10%
                        Сфарм 5%

Кеш 15тина%
                        браво!
                        това горе-долу е портфейла към който и аз съм се насочил
                        Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
                        Би ли споделил - може и на лични.
                        Last edited by tony1975; 05.08.2013, 06:14.

Коментар

• Унифарм 10%
                          СФимоти 5%
                          Алкомет 8%
                          Ланд 8%
                          Евроинс 7%
                          Хим 7%
                          Атера 14%
                          АИХ 10%
                          Бреф 10%
                          Сфарм 5%

Кеш 15тина%

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Пак ли някой ме пунтира, баси.
                            E, той ако те пунтира ще е с 66 бройки, не с дяволското 666

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Видях 666бр. купува и си викам това е нашия тигър - насочил се е към капиталови акции
                              Пак ли някой ме пунтира, баси.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Браво - защо браво?
                                Видях 666бр. купува и си викам това е нашия тигър - насочил се е към капиталови акции

Коментар

Working...
                                X