IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
    Ваше императорско Величество, какви са тези "жабоци" ???

Златни Жабоци, бе... София Комерс.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Жабоци ?

Ваше императорско Величество, какви са тези "жабоци" ???
      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        не съм аз
        друг ти е продал трейдинга
        Не, драги - не - аз зная, че трейдинги не продаваш. Жабоци имам предвид - ето - днес пак някой ми допълни останалите бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Нали
          Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
          Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Нали
            Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
            Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка
            тази тема за небачкането не я ли отвори друг?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
              На Тони му излетяха ракетите и взе да се успива
              Нали

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                На Тони му излетяха ракетите и взе да се успива
                аааа тук съм бе момчета!

Коментар

• На Тони му излетяха ракетите и взе да се успива

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Само питам, драги. Аре де - 5.222 кинта парчето...

Ти ли ми шитна днес? Благодарско.
                    не съм аз
                    друг ти е продал трейдинга

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      не ставаш ли нахален????
                      Само питам, драги. Аре де - 5.222 кинта парчето...

Ти ли ми шитна днес? Благодарско.
                      Last edited by Императорът; 17.09.2013, 22:15.

Коментар

• Хим го качихме на 45% тежест вече.
                        Кво да правиш като има дашни шотландци... като му дойде времето ще го понамалим. Засега - лет дъ профит рън

Коментар

Ти имаш Жабоци ли и ще ми шитнеш ли?

Слушай, слушай - имам още една оферта на по-ниско, та ако можеш бутни и там...
                          не ставаш ли нахален????

Коментар

• Ти имаш Жабоци ли и ще ми шитнеш ли?

Слушай, слушай - имам още една оферта на по-ниско, та ако можеш бутни и там...

Коментар

А, ако не съм благодарил на който ми шитне Трейдингите - благодаря ме сега.

Ама дайте още малко Жабоци де - щото - 762 акции - каква е тая глупава цифра?
                              Импе, радвай се, че ми трябват спешно пари..............

Коментар

• А, ако не съм благодарил на който ми шитне Трейдингите - благодаря ме сега.

Ама дайте още малко Жабоци де - щото - 762 акции - каква е тая глупава цифра?

Коментар

Working...
                                X