If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не мога да вдена какво трябва да включвам в тази тема, въпреки, че ми е най-интересната от форума може би!
Според някои участници не трябва да се включват слаболиквидни активи като НИ, камо ли собствено жилище, за когото донякъде съм съгласен, че не е инвестиция, ако не си приспадаш наемите, които би плащал за да не живееш в собствен дом, минус данъците.
Та ако хипотетично си представим, че БФБ йе силно ликвидна, условно, както и някои непублични акции, то моят условен портфейл изглежда малко срамно дори в моите очи:
депозити- 37,7%
откупна стойност по застраховки- 20,5%
частни вложения- 19,3%
злато- 14,7%
акции (общо)- 7,8%
То щот пък голямата файда да бийш път да им ходиш на крака....
А на 20-те си артии у хамериката как да ида
И е крайно време и нашите убавци да вземат малко пример как го правят батковците и да почнат да организират онлайн конферентни връзки за всички инвеститори и интересуващи се.
Дори би могло да залегне в правилниците на борсата....ма що ли да се занимават с важни неща чиновниците след като по им се нравят простотиите., кат последната с ОЦК-то
Добре казано, ще дойде и тоя ден с онлайн конф. но по късно, все пак сме в България
То щот пък голямата файда да бийш път да им ходиш на крака....
А на 20-те си артии у хамериката как да ида
И е крайно време и нашите убавци да вземат малко пример как го правят батковците и да почнат да организират онлайн конферентни връзки за всички инвеститори и интересуващи се.
Дори би могло да залегне в правилниците на борсата....ма що ли да се занимават с важни неща чиновниците след като по им се нравят простотиите., кат последната с ОЦК-то
Коментар