IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Да оставим Импето с неговите могъщи компании и да погледнем към други велики инвеститори..За този нещо знаете ли..

    Alexander-Alexandros Kolev сподели видеоклип в групата: Swiss-Balkan Union e.V.(Европейски Съюз за Директна Демокрация).








    СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИE !
    ДО: ВСИЧКИ МОИ ФБ ПРИЯТЕЛИ, ЛИЧНИ ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И ... НЕПРИЯТЕЛИ СЪЩО ...,
    като Акционер-Съдружник в разширяващата се в световен мащаб (за много от вас познатата вече) компания SkyWay,
    СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ВИ УВЕДОМЯ,
    (за да няма после сърдене, или "защо не ми каза по рано"), че:
    1. До приключването на окончателния "15 етап" на строителството на ЕкоТехноПарк в Беларус, остават САМО 3 ЕТАПА, през което време, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ НАЙ-ГРАНДИОЗНИЯ ГЛОБАЛЕН ПРОЕКТ И ПО КЪСНО ДА СЕ РАДВА НА ДИВИДЕНТИТЕ СИ ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ, МОЖЕ ВСЕ ОЩЕ ДА ЗАКУПИ ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ АКЦИИ С ГОЛЯМА ОТСТЪПКА - ОТ 40 ДО 70 % ОТ ОЧАКВАНИЯ НОМИНАЛ 1$ ЗА 1 АКЦИЯ!!!
    2. Към момента, компанията се развива НЕОЧАКВАНО УСПЕШНО и вече има подписани договори за строителство на така мечтаните ни "струнни въздушни магистрали" в държави като: Индия, Австралия, Индонезия, Саудитка Арабия и много други, за които не знам все още ...
    3. На Балканите, ПЪРВА за сега повярва АЛБАНИЯ, която успя да отдели 3.5 милиарда $ държавни средства, като "по богати и по умни от нас" !!! ...
    В случай, че някой от вас все пак е решил да инвестира от 25 $ до 500 $, в брой или на разсрочка до 10 месеца, нека ми пише в лични или до сътрудничката ми Daniela Gigova (Дани)!
    А ако има такива, които все още се съмняват в дейността на SkyWay - моля, да не си правят труда нито да ни пишат, нито да си чешат езиците с каквото им хрумне!
    Останалите, които желаят (но нямат възможност да инвестират дори и 50 $ до крайния етап), нека ми пишат да ги финансирам лично!
    1.ЗАБЕЛЕЖКА!!! ДО КРАЯ НА 15 ЕТАП, ПОЕМАМ ДО 100 ДУШИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ЗАКУПЯТ ПАКЕТИ ОТ 500 ДО 1.000 $ С ДОГОВОР !!!
    2.ЗАБЕЛЕЖКА: Не споделяй видеото напразно БЕЗ ТВОЙ КОМЕНТАР, тъй като нарушаваш собствената си стратегия за привличане на ТВОИ БЪДЕЩИ СЪТРУДНИЦИ!!! В бизнеса има принципи и правила, ако искаш да ме послушаш ...
    Приятели, бъдещето на нашите деца и внуци е във ВАШИТЕ ръце! Аз направих своя избор в SkyWay!!!
    Моля, пишете ми тук или на емайл: ibsgroup.swiss@gmail.com
    Ваш, Алекс!
    "Строй SkyWay! Спаси Планетата!!!"
    P.S.: Приятно гледане на видеото, приятелю! Ако не станеш наш сътрудник, почувствай поне величието, гледайки "от високо", цялата тази прелест ... А знаеш ли какво чувство ще изпиташ, ако си и СЪДРУЖНИК - АКЦИОНЕР В
    ТОЗИ СВЕТОВЕН ПРОЕКТ?!
    Уникален и велик, повярвай ми...



    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Импов, коя година беше войната на клонингите и какво стана с тези клонинги..Тук ли са още.. В следващите 3-4г. дават ръст на слузестите компании..Не знам ти какво чакаш.. Продавай жабоците и се бухай в тях..
      Не помня вече точно - в отдавна отминалата ера, в която някои вярваха как Химко и Кремиковци ще се възродят от пепелищата и ще станат №1, а акциите им ще струват купища пари... а аз се борех да ги разубедя, че цялото Химко не струва дори колкото една акция... и хиляди фалшиви никове - клонинги (ного от тях имитиращи моят) заливаха форумът с гнъс и спам.. е, аз се оказах правият, както - дори и да е нескромно - доста пъти след това - разбира се - грешил съм, както всеки.

      Да - и аз мисля - ръст на слузестите - това ме кара да се замислям въпреки високите цени да допълвам, ама жабоците не давам - че ного снасят.

      Желязко - пич - НЕ аз се мъча да изчислявам портфейлите на другите. "Изкопчвал" съм насоки - браво - оспамих пощенските кутии на всички тука да им се моля да ми кажат къде да инвестирам - явно - според тебе. Кой ме подучи да си купя например Allianz - може би ти? Или аз подучих нозина? Или Daimler, Ford, BP, HSBC (за която дори получавах мнения да я избягвам, но тя се оказа отлична инвестиция) или Rio Tinto, Admiral... да не изброявам всички... или пък Жабоците преди още толкова отдавна? Да - за някои компании - инвестирах в тях по съвет, май за Мидичките се консултирах с някого туканка - но тези, за които аз съм съветвал другите - са повече. Сега колцина са ме послушали, всеки си знае, негова си работа... но в момента ти демонстрираш жалкост - най-малкото защото когато са се случвали събитията, за които говорим с Киро - ти вероятно не си се сещал не да си го мериш, ами и да си го бараш. Освен това форумът е за това - да обменяме знания и впечатления - но някои си мислят, че е за спам и клюкарство и заяжданици и избиване на комплекси. Аз не помня някога пръв да съм нападнал когото и да било - нито да откажа съвет, ако някой ми го поиска.

      КРАЙ - това е последният път, в който отговарям на идиотски лични нападки в тая тема. Админът - ако вземеш, та изтриеш последните две страници, най-добре ще направиш
      Last edited by Императорът; 14.05.2018, 14:14. Причина: Заяжданици
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Импов, коя година беше войната на клонингите и какво стана с тези клонинги..Тук ли са още.. В следващите 3-4г. дават ръст на слузестите компании..Не знам ти какво чакаш.. Продавай жабоците и се бухай в тях..
        Last edited by Kiro; 14.05.2018, 13:31.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Наистина - защо по дяволите две страници вече поне - се занимавате с моята личност? Зная, че съм прочут, че съм така да се каже: кинозвездата на Инвесторът, ама така съсипвате дискусията в една полезна тема. Какво направих аз? - Според същността на темата, публикувах настоящият си борсов портфейл - поради същността на форумът, поради насочеността на темата, спрях се само до него - без да се занимавам да изчислявам други инвестиции.
          Като цяло само Здравко отправи към мен реплика по същество - другото беше: бльъ-бльъ-бльъ-бльъ - най-вече от тия, дето обичат да си ги мерят - ама те колелца не рисуват - повечето.
          Как някой не каза: "Напоследък си добавил и наблягаш на компанията Х - защо те кефи?" или: "Компанията Y е рискова - внимавай с нея." или: "Какви са очакванията ти за секторът Z че така му скачаш, защото за мене е надценен." или нещо таковата.

          ....
          пич, единственият, който си мери (каквото въобще има да мери) в тоя форум си ти. опитваш се да изкопчиш насоки само и само да се закачиш някъде и да се перчиш после с пършивите ти колелца. щеше да си жалък, ако не беше смешен. мир на душата ти!

          Коментар


          • Наистина - защо по дяволите две страници вече поне - се занимавате с моята личност? Зная, че съм прочут, че съм така да се каже: кинозвездата на Инвесторът, ама така съсипвате дискусията в една полезна тема. Какво направих аз? - Според същността на темата, публикувах настоящият си борсов портфейл - поради същността на форумът, поради насочеността на темата, спрях се само до него - без да се занимавам да изчислявам други инвестиции.
            Като цяло само Здравко отправи към мен реплика по същество - другото беше: бльъ-бльъ-бльъ-бльъ - най-вече от тия, дето обичат да си ги мерят - ама те колелца не рисуват - повечето.
            Как някой не каза: "Напоследък си добавил и наблягаш на компанията Х - защо те кефи?" или: "Компанията Y е рискова - внимавай с нея." или: "Какви са очакванията ти за секторът Z че така му скачаш, защото за мене е надценен." или нещо таковата.

            Над 20 компании - и ужасно ного могъщи и не ного могъщи и умерено - толкова ли няма какво да се обсъжда по същество? Тодор Събев е прав - учениците ми се държат по-зряло от вас понякога.

            Що не си измислите тема, в която да пишете специално за мене? Впрочем навремето имаше такава - по време на Войната на Клонираните.


            Иначе от сутринта гледам - за мое неудоволствие - руските енергийни продължават нагоре - баси тъпото - няма ли Доналдът да измисли нещо да ги посрине временно? Ного е долно - да чакаш Лукойл например на 50 кинта, а тя да скокне на над 58 преди да си си купил
            Last edited by Императорът; 14.05.2018, 12:00. Причина: Фрасни ги, Доналд, фрасни ги, Доналд.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

              Хора, тази тема за портфейли ли е или за деца? Обърках се...
              certain behaviours could tell you much about the way people invest as well as family status

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Понякога тук става много весело..
                Но по-често си е тъжно..

                Коментар


                • Понякога тук става много весело..

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

                    Хора, тази тема за портфейли ли е или за деца? Обърках се...
                    хахаха, не ама колегата сигурно иска да го пита дали ги учи и те да ближат златото като него

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

                      Хора, тази тема за портфейли ли е или за деца? Обърках се...
                      Ми то инвеститорите и трейдърите се държат по - зле от деца. С основната разлика че децата имат въображение за разлика от възрасните.
                      Last edited by Todor Sabev; 14.05.2018, 10:20.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

                        Деца имаш ли?
                        Хора, тази тема за портфейли ли е или за деца? Обърках се...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                          Ами не, не са глупости. Има значение колко наливаш и колко вадиш и колко пренасочваш към други инвестиции. Или твоят приятел е станал по-голям от мене само с тия 400 лв пръвоначална инвестиция? 20 000% ли е направил? Защото това е най-малкото, за да е "в пъти" по-голям от мене... защото всъщност към половината ми активи НЕ са в акции... може би дори повече от половината, ако отчитам всичко. Ако мислиш, че нямаш какво да кажеш на млади хора, значи твоята самооценка също е ниска, което не е добре. Щом ти е интересно - искаш ли да дойдеш и да се пробваш?
                          Никой не е перфектен, сам аз си отчитам грешките - както знаеш, често съм ги признавал.
                          Деца имаш ли?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            В общия случай децата трябва да разберат от Импето какво не трябва да правят, за да постигнат нещо в живота.
                            Тук хем си го знаем и той пак не млъква да ръси бисери, ами там как ли се представя ???
                            Всъщност ТЕБЕ съм давал пример какво НЕ трябва да се прави.

                            - Не трябва да се проявява арогантство.
                            - Не трябва да се отказваш да учиш от всеки, от който можеш да си "откраднеш" знание.
                            - Не трябва да отказваш да приемеш, че пазарната ситуация се променя, само защото това не ти харесва.
                            - Не трябва да се вкопчваш в конкретна инвестиция, до степен да обмисляш отказване от инвеститорството, ако тя вече е неактуална... камо ли да се вкопчваш в конкретен предприемач.

                            За разлика от теб аз винаги търся нови неща, ново знание и съм достатъчно неарогантен, за да се уча от хора, които аз навремето съм учил... и дори да се гордея с това. Ако си на друго мнение, заповядай и ти - за да им обясниш твоята гледна точка - инвестирането само в г-н Донев - може пък да ги убедиш.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

                              Това са глупости. Имам приятел, който през 2006 г. нямаше пукнат лев и едвам с огромен зор намери 400 лева да си купи първите акции. В момента портфейла му е пъти по-голям от твоя. Повярвай ми самооценката му е пъти под твоята.
                              На мен също ми е интересно да преподавам, но не съм убеден, че имам кой знае какво да им кажа. Бих се опитал да ги науча да мислят. Трябва да съм много самовлюбен или глупав за да вярвам, че личният ми калъп е универсален и подходящ за всички. Пък и като си сравня резултатите с други приятели някак си осъзнавам че не съм перфектен. Разбирам, че искаш да си велик и могъщ в очите на другите, но човек трябва да внимава да не съсипе бъдещето на хлапетата. При преподаването не става въпрос за теб за тях.
                              Успех в инвестициите.
                              HYspread, ти спомена нещо за сложната лихва. Замисли се.
                              Ами не, не са глупости. Има значение колко наливаш и колко вадиш и колко пренасочваш към други инвестиции. Или твоят приятел е станал по-голям от мене само с тия 400 лв пръвоначална инвестиция? 20 000% ли е направил? Защото това е най-малкото, за да е "в пъти" по-голям от мене... защото всъщност към половината ми активи НЕ са в акции... може би дори повече от половината, ако отчитам всичко. Ако мислиш, че нямаш какво да кажеш на млади хора, значи твоята самооценка също е ниска, което не е добре. Щом ти е интересно - искаш ли да дойдеш и да се пробваш?
                              Никой не е перфектен, сам аз си отчитам грешките - както знаеш, често съм ги признавал.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

                                Това са глупости. Имам приятел, който през 2006 г. нямаше пукнат лев и едвам с огромен зор намери 400 лева да си купи първите акции. В момента портфейла му е пъти по-голям от твоя. Повярвай ми самооценката му е пъти под твоята.
                                На мен също ми е интересно да преподавам, но не съм убеден, че имам кой знае какво да им кажа. Бих се опитал да ги науча да мислят. Трябва да съм много самовлюбен или глупав за да вярвам, че личният ми калъп е универсален и подходящ за всички. Пък и като си сравня резултатите с други приятели някак си осъзнавам че не съм перфектен. Разбирам, че искаш да си велик и могъщ в очите на другите, но човек трябва да внимава да не съсипе бъдещето на хлапетата. При преподаването не става въпрос за теб за тях.
                                Успех в инвестициите.
                                HYspread, ти спомена нещо за сложната лихва. Замисли се.
                                +1

                                Коментар

                                Working...
                                X