Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа. Поздрави на всички готини и позитивни форумци, хейтърите и голтаците без акции в халтурко, да не се обаждат - ъъъъъъъп 120 лева, удрииииии, избиване на мечи зъбииииии. Наздраве за чистата акция!Last edited by MrSi; 17.04.2021, 01:12.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПродаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа.Ще продавам, когато Хари и Бай Валю започнат да купуват. И понеже си шаман, току виж си познал и цената...
П.С. Впрочем, не мога да не отбележа заслугите ви за възхода на акцията - разсеяхте всякакви съмнения относно качеството и състоятелността ѝ.Last edited by Ender; 16.04.2021, 22:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИмах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИмах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
В началото на годината ливидирах Bigben и купих добър пакет KITRON ASA и увеличих леко Неохим, оттогава не съм пипал....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеИ аз да си кажа
НЕОХИМ 30%
АЛКОМЕТ 18%
QUADIENT 30%
BIGBEN INTERACTIVE 7%
PANDORA 3%
CASH 12%
Доста врътки с АЛКОМЕТ НЕОХИМ с които успях да сваля на 6.50 и 23лв както и големият ми гаф с ПАНДОРА продадох много на 320 и сега е 650 ....За сметка на това френските се отблагодариха доволно...+ един голям удар с ORAPI които разкарах на скоро ....навън супер яко тук мижаво и така гледаме напред ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт началото на коя година?
И тези 74% вече не са актуални.. Доходност от началото на година към днешна дата вече е + 83,8%
Да, леко шашкащо и невероятно изглежда, но започнах годината с най-високия ливъридж който някога съм си позволявал. Имах да си връщам много на пазара и този път здраво го хванах за топките
- 8 Харесвания
Коментар
-
Аз инвестирам предимно на чуждите борси, но имам и малко на БФБ:
АТЕРА - 43%
БРЕФ - 19%
Софарма Имоти - 19%
МС Хидравлик - 19%
Доходността на БФБ от пролетта на 2018 г. ми е около 0-тата - капиталовата е на минус, но се компенсира с дивидентите.
На чуждите борси, предимно в индекси - от началото на 2018 г. всичко е на +.
Миналата година купих WDI и VOW. И двете ги продадох на печалба от над 50%, но вторите ги разкарах на 174 евро, дни преди да избухнат и да стигнат 360.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИма ли промени в портфейлите ви на БФБ?
Аз лично продадох BSE, понеже достигна целта, зададена предварително.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Дали?Ъъъъъъп 120 кинта на Халтурко!
П.С. Борсата ще се оправи, когато бърстне халтурко, дотогава ще има само преливане от всякакви акции натам, щото това е бг амазон, биткойн и елдорадо в едно - скоро ще сме не само еднорог, ми и двурог. ъъъъъъъп 120 лева, гиди йехтъри нйедниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Дали?търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
Коментар