IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
    Какви са тези огромни суми за 2 -3 позиции не зная. Как може да заложиш 20 к на една хартия само.?? За Неохим говоря.
    Че какво са 20 хиляди лева в позиция? Дори да си силно диверсифициран и най-тежкото да е 10 процента тегло това пак прави 200 хиляди портфейл. Каквито и методи да ползваш 20к на позиция е нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа. Поздрави на всички готини и позитивни форумци, хейтърите и голтаците без акции в халтурко, да не се обаждат - ъъъъъъъп 120 лева, удрииииии, избиване на мечи зъбииииии. Наздраве за чистата акция!
      Ееее. Стига се дрънка - че е читава компанията спор няма -за Алтерко говорим ( има и други разбира се ) Точно така се прави мисля - при възходящ тренд се купува, при низходящ се продава и и толкоз , но с малки стъпки и никога не се изхвърляй. Какви са тези огромни суми за 2 -3 позиции не зная. Как може да заложиш 20 к на една хартия само.?? За Неохим говоря.
      Last edited by MrSi; 17.04.2021, 01:12.
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа.
        Знаех си, че ще се зарибиш. Ще продавам, когато Хари и Бай Валю започнат да купуват. И понеже си шаман, току виж си познал и цената...

П.С. Впрочем, не мога да не отбележа заслугите ви за възхода на акцията - разсеяхте всякакви съмнения относно качеството и състоятелността ѝ.
        Last edited by Ender; 16.04.2021, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...
          Продаде ли - това е уникален бай сигнал, понеделник излитамееееее, ракетата рулирааааа. Поздрави на всички готини и позитивни форумци, хейтърите и голтаците без акции в халтурко, да не се обаждат - ъъъъъъъп 120 лева, удрииииии, избиване на мечи зъбииииии. Наздраве за чистата акция!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...
            Еееее...не е интересно така

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

В началото на годината ливидирах Bigben и купих добър пакет KITRON ASA и увеличих леко Неохим, оттогава не съм пипал....
              Интересна компания KITRON ASA . По-късно ще я разгледам по-подробно. Мерси за инфото и успех в инвестициите

Коментар

• Имах 15 акции на Алтерко, ма некакъв бастун ми ги купи...

Коментар

• Тая година всичко разкарах и съм 100%в Доверие, да видим.

Коментар

• Алтерко - 22,19%
                    ДОХ - 8,23%
                    Неохим - 27,1%
                    Атера -27,1 %
                    3CZ- 13,87%
                    хим - 0,73%

27% за тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                      И аз да си кажа

НЕОХИМ 30%
                      АЛКОМЕТ 18%
                      QUADIENT 30%
                      BIGBEN INTERACTIVE 7%
                      PANDORA 3%
                      CASH 12%

Доста врътки с АЛКОМЕТ НЕОХИМ с които успях да сваля на 6.50 и 23лв както и големият ми гаф с ПАНДОРА продадох много на 320 и сега е 650 ....За сметка на това френските се отблагодариха доволно...+ един голям удар с ORAPI които разкарах на скоро ....навън супер яко тук мижаво и така гледаме напред ...
                      В началото на годината ливидирах Bigben и купих добър пакет KITRON ASA и увеличих леко Неохим, оттогава не съм пипал....

Коментар

От началото на коя година?
                        2021-ва.. но предполагам въпроса ти беше риторичен

И тези 74% вече не са актуални.. Доходност от началото на година към днешна дата вече е + 83,8%

Да, леко шашкащо и невероятно изглежда, но започнах годината с най-високия ливъридж който някога съм си позволявал. Имах да си връщам много на пазара и този път здраво го хванах за топките

Коментар

• Аз инвестирам предимно на чуждите борси, но имам и малко на БФБ:

АТЕРА - 43%
                          БРЕФ - 19%
                          Софарма Имоти - 19%
                          МС Хидравлик - 19%

Доходността на БФБ от пролетта на 2018 г. ми е около 0-тата - капиталовата е на минус, но се компенсира с дивидентите.
                          На чуждите борси, предимно в индекси - от началото на 2018 г. всичко е на +.

Миналата година купих WDI и VOW. И двете ги продадох на печалба от над 50%, но вторите ги разкарах на 174 евро, дни преди да избухнат и да стигнат 360.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                            Има ли промени в портфейлите ви на БФБ?
                            Аз лично продадох BSE, понеже достигна целта, зададена предварително.
                            Аз пък точно БСЕ взех тази година/доста/, по едно време се опитвах да влезна и в СФТР и слава богу, че не стана. От миналата година започнах да влизам- взех ХИКА, Неохим и Трейс, а през целия мечи пазар държах Атера, Елана Агрокредит, БРЕФ и... Агрия. Реално последната ми е единствената издънка, както и неучастието в Алтерко и Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Дали?
                              Разбира се - поздрави на всички готЕни и позитивни форумци, които се усетиха като мен да инвестират колосалните 200 лева в ракетата Халтурко. Моля хора, които нямат никви кинти и само се облизват около най-хипер мега яката ракета, която светът някога е виждал, да не се обаждат - гиди хейтъри нйедни. Нямате и завиждате, а Ъъъъъъп 120 кинта на Халтурко!

П.С. Борсата ще се оправи, когато бърстне халтурко, дотогава ще има само преливане от всякакви акции натам, щото това е бг амазон, биткойн и елдорадо в едно - скоро ще сме не само еднорог, ми и двурог. ъъъъъъъп 120 лева, гиди йехтъри нйедни
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Дали?
                                За мен е точно така. Надявам се бъдещето да го докаже
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X