If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
Що бе, аз се интересувам! На мене 55% от порфейла е в УСА. От тези 55%, 90% са в компании с AI.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
Желая Ви успех по всички позиции колега, най-вече по тази на Шелли . Виждам, че сте излязъл от БФБ, надявам се да сте успял да го направите на най-високите нива. Защо София Комерс Ви е с такъв малък процент? Аз лично я нямам, но ми се струва далеч по-добра от някои други компании в портфейла Ви. Приемете това, като въпрос с най-добри намерения.
Някакъв продавач се инатеше и продаваше с обеми на 5 лв. Отдавна ми допада тази акция и като се появи адекватно предлагане на атрактивна за мен цена, купих. Вярвам че пазара ще я оцени по добре с времето. Това е.
колко отдавна? защото това дърво съм го продавал на 5.30 през 2012 г за да купувам Софарма на 2.40
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар