Рибарче, искаш ли да се поправиш? Отиграх го страхотно, нали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panama Разгледай мнениеРибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНеобузданата любов на българина да гледа в чуждата паничка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНеобузданата любов на българина да гледа в чуждата паничкаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНеобузданата любов на българина да гледа в чуждата паничкаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Инaчe 927 бългapи ca дeĸлapиpaли дoxoд oт нaд 1 милиoн лeвa, ĸoeтo ги ĸлacифициpa ĸaтo милиoнepи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Рибарче, би ли бил така добър да споделиш твоя портфейл, за да можем да попиваме мъдрост и знания от най-добрия
нищо че е демо
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИма разбира се,
напълно възможно е шели да направи скоро сплит като видията 10 към 1 и да си купиш на 20 лв
И защо да купувам тогава? Умен си ти,казвал съм ти го хиляда пъти,но понякога пак ме изненадва интелигентноста тиLast edited by danetha; 01.06.2024, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Само пълен глупак може да твърди,че нямало никаква връзка между Шелликойн и Нвидия
напълно възможно е шели да направи скоро сплит като видията 10 към 1 и да си купиш на 20 лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПортфейл с тази успеваемост!?
Да му пожелаем все пак, да има портфейл на БФБ
Само пълен глупак може да твърди,че нямало никаква връзка между Шелликойн и НвидияLast edited by mibova; 01.06.2024, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Рибарче, би ли бил така добър да споделиш твоя портфейл, за да можем да попиваме мъдрост и знания от най-добрия
нищо че е демо
Да му пожелаем все пак, да има портфейл на БФБ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар