If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продадох DUH и 11C и купих IMP
Приятен уикенд на всички!
Евала, така се прави. Като направи човек промени в портфейла си да ги сподели своевременно, а не като нещо скочи или се срине да обяснява как купил/ продал преди 2 седмици.
Бери -12.9 % за H1 както ти казах.
Не е лошо да помислиш за качване на кеша с ~70% от тези позиции
Че защо да държа кеш? Иначе Хамънд ги взех след като паднаха с 30 процента от върха, това че цената акцията пада, не означава непременно, че има проблем с компанията
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Аз през първата половина на 2024 продавах банки, изцяло commerzbank и почти изцяло Deutsche bank, оставих си societe generale главно, но оглеждам и raiffeisen international.
Купувах си основно АДСИЦ, главно wereldhave Belgium.
Имах и ahold delhaize също не са лоши за диверсификация.
Така че сега съм около 60% АДСИЦ, 40% банки, може би мисля още малко да намаля банките с оглед очакванията за понижения на лихвите.
Друго интересно си възстановявах данък дивидент от Белгия, не е свръх сложно но отнема 12-14 месеца, дано в бъдеще намалят бюрокрацията.
Иначе като доходност съм 2% нагоре, все пак на плюс въпреки че не нацелих тайминга, но като цяло доволен
Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
Рибарчето още преди година се кьлнеше, че атера ще падне под 3, заради този идиот, купих още 1000 бройки на 3,18 и сега заради същия олиго,аостанах само с 2000 ама аз съм си виновен...
Не,но аз ти показах къде ти е грешката
Това фибо е супер маловажно в сравнение със счупения 22 мес. мечи тренд
Имаш ли бфб портфейл някакъв ?
А да забравих агро-шитнята. Освен нея, ще кажеш ли имаш ли други карти на бфб, да те признаем за бфб-играч. Конкретно по темата, че на всички ни омръзна да ти гледаме спама във всяка тема!
Ами не.
Щото първо не си казал за какви времеви срокове играеш... Второ,и най-важно, не се аргументира за изхода ти в АГН.
Краткосрочно хода до сега е успешен,но е чисто бинго за мен.
ДЪлгосрочно е грешен !
Рибарче, искаш ли да се поправиш? Отиграх го страхотно, нали?
Ами не.
Щото първо не си казал за какви времеви срокове играеш...
Второ,и най-важно, не се аргументира за изхода ти в АГН.
Краткосрочно хода до сега е успешен,но е чисто бинго за мен.
ДЪлгосрочно е грешен !
Имаш заложби,но трябва да шлифоваш.
Коментар