If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
И аз си спомням зимата на една година се чудех къде да вкарам едни пари и понеже съм пълен балък,чаках някой да посне я анализ,я графика и да я копирам.Спомням си ,че чаках много дълго световноизвестния и всепризнат анализатор и трейдър "panama",когото всички обсъждат,но уви не се появи това момче.По късно разбрах,че мишките изпълзявали само постафактум да хейтят от страх.Вярна се оказа тази работа. Колко ли хора е подвел това момче,незнам
Рибарче, би ли бил така добър да споделиш твоя портфейл, за да можем да попиваме мъдрост и знания от най-добрия
нищо че е демо
Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
Има разбира се,
напълно възможно е шели да направи скоро сплит като видията 10 към 1 и да си купиш на 20 лв
200лв викаш.Кога горе долу да ги чакаме ?
И защо да купувам тогава? Умен си ти,казвал съм ти го хиляда пъти,но понякога пак ме изненадва интелигентноста ти
Коментар