В момента, всички ликвидни компании (БГ40 - на 90%) в това число и позабравени стари компании (ракети от близкото минало) са подходящи да ви бъдат в портфейла. Единственото неподходящо в сегашното положение е спящ кеш! това не ви го препоръчвам!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТони - ако нещата се развият според един ного вероятен сценарий, догодина дивидентецът на Атерката може да надмине Разбойникът !!!
Дали тогава цената няма да удари един Пънкар, ърм?
А дано,ама надали
П.С.Мамка му,Импе,зареди теб всеки път си преглаждам портфейла (този,който ми е в задния джоб),кой как изглеждашеLast edited by retro_69; 04.02.2013, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТе сега всички растат. После ще падат и т.н.
Въпроса е в края на годината да сме били инфлацията поне 3-4 пъти.
И така години наред...дай божеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА моят портфейл в момента расте ,..... от какво е съставен ще споделя само с ..... себе си
Въпроса е в края на годината да сме били инфлацията поне 3-4 пъти.
И така години наред...дай боже
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧакаш Атера на 5лева???
Успех!!!
п.с. Абе пиб къде ти е любимия Гагарин - нещо много бързо се отказваш от акциите които хвалиш?!?!
Пак ще приказваме след време. Запомни го.
Тони, артиите не са готини гаджета та да се женя за тях.
Ако нещо не върви според очакванията ми - нямам скрупули да продавам дори и на малка загуба.
Иначе продължавам да съм на мнение че е една от най добрите акции и с един от най свестните мениджмънти на БФБ.
Просто мръсни политици в комбина с онова ш..че МВ и и..ха м-та на доброто предприятие. И т.н. президент узакони тази корупционна идиотия с отказа си да наложи вето. Абсурдистан....нищо ново.Last edited by pipbel; 03.02.2013, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо да не усети - при Софикс 1000 Честното игричка напримерно ще удари номиналът, Атерката - Грозник... и т.н.
Аз по няма да усетя - щото Жабокът е по-тежка акция.
Успех!!!
п.с. Абе пиб къде ти е любимия Гагарин - нещо много бързо се отказваш от акциите които хвалиш?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам с тоя портфейл Софикс и 1000 да стане дали ще го усетиш?
Фазерлес? - какво има там - не съм ги оглеждал!
А, Фазера, въпреки съпротивата на мениджмънта тогава, беше звезда по едно време, само топли чувства към компанията и да пожелая на България нивата, на които сме излезли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам с тоя портфейл Софикс и 1000 да стане дали ще го усетиш?
Профита ти го оставам на тебе там, не съм ти конкуренция.
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеАми доста време само гледах, но мисля че вече мога да се включа скромно в реалната игра. Най-вече ми помага четенето на форума и пресяване точно от кой да взимам пример. Ти си един от тях, и ти благодаря.
Анти пример ми е Монти. Мисля че винаги бяга след пазара и много завижда на по-успяващите от него (нея).
Жалка картинка е, но и такива трябват за да гледаме какво да не правим
Ако скоро си ги купувала , си хванала добри цени и в по-дългосрочен хоризонт няма как да не си на печалба.....
А за писанията тук на някои да не ти пука , мислят за по-големи от пазара , нищо че той в повечето случай по-късно ги опровергава сериозно.
Затова и се налага често да си сменят никовете с които пишат.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНай голямата ми акция (за момента обаче само) е Еларга - 45%. На средна 2.29, т.е цена на затваряне за 2012. Печалбата ми от 2.17 до 2.29 вече е капитализирана в други акции на БФБ.
Но Еларга си го отчитам отделно, понеже вложените с/ва няма да се върнат на БФБ с изкл.на очаквания профит от малко над 6К след 2 месеца.
Наскоро ликвидирах нацяло и почти 10% дял в прив.на Хима с почти 45% + и печалбата и капитала отидоха в други фаворитни за мене акции.
Понастоящем портфейла ми изглежда така :
Адсиц и дивидентни - 81%, "растежни" - 19%
= Атера - 48,2 %
= Жабоци (див.) - 11,8 %
= ФПП - 11 %
= Бреф - 6.5 %
= Софарма - 6%
= МЦХ - 4.7 %
= Неохим - 3.4 %
= Ланд - 3.2 %
= Фазерлес - 2.8 %
= Елхим - 2 %
Най вероятно печалбата от Еларга през Април пак ще се конвертира в Атерки...ма ще видим.
Коментар
Коментар