IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В момента, всички ликвидни компании (БГ40 - на 90%) в това число и позабравени стари компании (ракети от близкото минало) са подходящи да ви бъдат в портфейла. Единственото неподходящо в сегашното положение е спящ кеш! това не ви го препоръчвам!
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Абе като ги разбирате прогнозите .... какво стана с М+С на 5,80? ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Тони - ако нещата се развият според един ного вероятен сценарий, догодина дивидентецът на Атерката може да надмине Разбойникът !!!
        Дали тогава цената няма да удари един Пънкар, ърм?
        Е,чак пък Пънкар?! Това означава да обявят ликвидация и да продадат земята на средна цена около 3000лв./дка!
        А дано,ама надали

П.С.Мамка му,Импе,зареди теб всеки път си преглаждам портфейла (този,който ми е в задния джоб),кой как изглеждаше
        Last edited by retro_69; 04.02.2013, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Те сега всички растат. После ще падат и т.н.
          Въпроса е в края на годината да сме били инфлацията поне 3-4 пъти.
          И така години наред...дай боже
          Растат и падат в зависимост от решенията, които вземаме. Могат да растат, когато всички падат а могат да падат, когато всички растат. Както казва Айнщайн :"Всичко е относително"
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            А моят портфейл в момента расте ,..... от какво е съставен ще споделя само с ..... себе си
            Те сега всички растат. После ще падат и т.н.
            Въпроса е в края на годината да сме били инфлацията поне 3-4 пъти.
            И така години наред...дай боже

Коментар

• А моят портфейл в момента расте ,..... от какво е съставен ще споделя само с ..... себе си
              Life won't wait for you.

Коментар

• Тони - ако нещата се развият според един ного вероятен сценарий, догодина дивидентецът на Атерката може да надмине Разбойникът !!!
                Дали тогава цената няма да удари един Пънкар, ърм?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Чакаш Атера на 5лева???
                  Успех!!!

п.с. Абе пиб къде ти е любимия Гагарин - нещо много бързо се отказваш от акциите които хвалиш?!?!
                  Ай на бас че Атерата ще достигне кота 3.50 преди Софарма !
                  Пак ще приказваме след време. Запомни го.

Тони, артиите не са готини гаджета та да се женя за тях.
                  Ако нещо не върви според очакванията ми - нямам скрупули да продавам дори и на малка загуба.
                  Иначе продължавам да съм на мнение че е една от най добрите акции и с един от най свестните мениджмънти на БФБ.
                  Просто мръсни политици в комбина с онова ш..че МВ и и..ха м-та на доброто предприятие. И т.н. президент узакони тази корупционна идиотия с отказа си да наложи вето. Абсурдистан....нищо ново.
                  Last edited by pipbel; 03.02.2013, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Що да не усети - при Софикс 1000 Честното игричка напримерно ще удари номиналът, Атерката - Грозник... и т.н.

Аз по няма да усетя - щото Жабокът е по-тежка акция.
                    Чакаш Атера на 5лева???
                    Успех!!!

п.с. Абе пиб къде ти е любимия Гагарин - нещо много бързо се отказваш от акциите които хвалиш?!?!

Коментар

• Що да не усети - при Софикс 1000 Честното игричка напримерно ще удари номиналът, Атерката - Грозник... и т.н.

Аз по няма да усетя - щото Жабокът е по-тежка акция.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

не знам с тоя портфейл Софикс и 1000 да стане дали ще го усетиш?
                        Фазерлес? - какво има там - не съм ги оглеждал!
                        Очевадно, няма да усети.
                        А, Фазера, въпреки съпротивата на мениджмънта тогава, беше звезда по едно време, само топли чувства към компанията и да пожелая на България нивата, на които сме излезли

Коментар

Софикс 1000 го няма дори и в мокрите ми сънища Тони.
                          Профита ти го оставам на тебе там, не съм ти конкуренция.
                          Успех !

Коментар

• Как анализирате финансовите отчети на избраните фирми, преди да си купите техни акции. Стига да имате желание споделете, вашите виждания и какви инструменти, използвате при техният анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                              Ами доста време само гледах, но мисля че вече мога да се включа скромно в реалната игра. Най-вече ми помага четенето на форума и пресяване точно от кой да взимам пример. Ти си един от тях, и ти благодаря.
                              Анти пример ми е Монти. Мисля че винаги бяга след пазара и много завижда на по-успяващите от него (нея).
                              Жалка картинка е, но и такива трябват за да гледаме какво да не правим
                              Браво , пожелавам ти успехи.
                              Ако скоро си ги купувала , си хванала добри цени и в по-дългосрочен хоризонт няма как да не си на печалба.....

А за писанията тук на някои да не ти пука , мислят за по-големи от пазара , нищо че той в повечето случай по-късно ги опровергава сериозно.
                              Затова и се налага често да си сменят никовете с които пишат.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Най голямата ми акция (за момента обаче само) е Еларга - 45%. На средна 2.29, т.е цена на затваряне за 2012. Печалбата ми от 2.17 до 2.29 вече е капитализирана в други акции на БФБ.
                                Но Еларга си го отчитам отделно, понеже вложените с/ва няма да се върнат на БФБ с изкл.на очаквания профит от малко над 6К след 2 месеца.

Наскоро ликвидирах нацяло и почти 10% дял в прив.на Хима с почти 45% + и печалбата и капитала отидоха в други фаворитни за мене акции.

Понастоящем портфейла ми изглежда така :

Адсиц и дивидентни - 81%, "растежни" - 19%

= Атера - 48,2 %
                                = Жабоци (див.) - 11,8 %
                                = ФПП - 11 %
                                = Бреф - 6.5 %
                                = Софарма - 6%
                                = МЦХ - 4.7 %
                                = Неохим - 3.4 %
                                = Ланд - 3.2 %
                                = Фазерлес - 2.8 %
                                = Елхим - 2 %

Най вероятно печалбата от Еларга през Април пак ще се конвертира в Атерки...ма ще видим.

Коментар

Working...
                                X