Батя вярно го играе спекулантин, затуй неговото и мойто съвпадат само в 1-2 позиции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант
AKTIV 1,6%
BIOV 4%
BOARD 5,6%
BSTR 1,5%
CCB 19,6%
CHIM 20,3%
E4AP 14%
ELTOS 4,2%
EURINS 9%
FPP 2%
IBG 1,3%
IHLBL 2,7%
PETHL 7,3%
SEVTO 5,6%
TOPL 8,7%
ZHBG 7%
Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж, т.е. кеша е отрицателен
Успех на биците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант
AKTIV 1,6%
BIOV 4%
BOARD 5,6%
BSTR 1,5%
CCB 19,6%
CHIM 20,3%
E4AP 14%
ELTOS 4,2%
EURINS 9%
FPP 2%
IBG 1,3%
IHLBL 2,7%
PETHL 7,3%
SEVTO 5,6%
TOPL 8,7%
ZHBG 7%
Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж
Успех на биците!Last edited by hristok; 12.02.2013, 23:44.
Коментар
-
Ще споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант
AKTIV 1,6%
BIOV 4%
BOARD 5,6%
BSTR 1,5%
CCB 19,6%
CHIM 20,3%
E4AP 14%
ELTOS 4,2%
EURINS 9%
FPP 2%
IBG 1,3%
IHLBL 2,7%
PETHL 7,3%
SEVTO 5,6%
TOPL 8,7%
ZHBG 7%
Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж, т.е. кеша е отрицателен
Успех на биците!Last edited by Батя; 12.02.2013, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеКоето означава, че еУфорията от SFX 400 се дължи на инсайдърски стремежи, благодарение на които някои намазахме - късмет, демек, тото.
Коментар
-
Добре де, що така мнозинство във форума никога не пише по темите, а повече дрънка? Мисля, че или трябва да се говори по същество или да се мълчи и слуша, хората които повече разбират, както в повечето време правя аз всъщност. (Нищо конкретно към никой)
Моя:
CCB - 49,74%
CHIM - 1,27%
ELTOS - 3,59%
FPP - 13,39%
KRS - 0,65%
SFTRD - 18,95%
ZHBG - 3,96%
Cash - 8,45%
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеНадути или не, най-сините чипове ... не мърдат и йота
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеНадути или не, най-сините чипове като фармата не мърдат и йота
Вземи и виж колко пъти по-голям беше спада при тези които сега качват по-бързо....
примерно ПИБ от 14,50 , ЦКБ от 11,50 , ХИМ от 17,90 .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе ти на тези смешни проценти надути ли му казваш ...... надути са били 2007.
Това сега е нищо повече от лека корекция на големия спад ...ма много лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеНе се вижда на хоризонта. Избушените на тим се надуха. Сега накъде е въпроса. Май не се вижда накъде, затова народа се бухна пак на атерата За радост на Импето а и на Нушенцето вероятно
Това сега е нищо повече от лека корекция на големия спад ...ма много лекаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТук някоя нова идея нама ли да дадете , че кеша събира сили да идва на борсата вече.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕ,чак пък Пънкар?! Това означава да обявят ликвидация и да продадат земята на средна цена около 3000лв./дка!
А дано,ама надали
П.С.Мамка му,Импе,зареди теб всеки път си преглаждам портфейла (този,който ми е в задния джоб),кой как изглеждаше
А в портфейлът си винаги е полезно да надничаш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо да не усети - при Софикс 1000 Честното игричка напримерно ще удари номиналът, Атерката - Грозник... и т.н.
Аз по няма да усетя - щото Жабокът е по-тежка акция.
Коментар
Коментар