IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя вярно го играе спекулантин, затуй неговото и мойто съвпадат само в 1-2 позиции.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ще споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант

AKTIV 1,6%
      BIOV 4%
      BOARD 5,6%
      BSTR 1,5%
      CCB 19,6%
      CHIM 20,3%
      E4AP 14%
      ELTOS 4,2%
      EURINS 9%
      FPP 2%
      IBG 1,3%
      IHLBL 2,7%
      PETHL 7,3%
      SEVTO 5,6%
      TOPL 8,7%
      ZHBG 7%

Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж, т.е. кеша е отрицателен
      Успех на биците!
      Респект Батя....Не лош седем цифрен портфейл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Ще споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант

AKTIV 1,6%
        BIOV 4%
        BOARD 5,6%
        BSTR 1,5%
        CCB 19,6%
        CHIM 20,3%
        E4AP 14%
        ELTOS 4,2%
        EURINS 9%
        FPP 2%
        IBG 1,3%
        IHLBL 2,7%
        PETHL 7,3%
        SEVTO 5,6%
        TOPL 8,7%
        ZHBG 7%

Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж
        Успех на биците!
        Благодаря ти Батя! На мен лично ми помогна това твое споделяне , тъй като съм от по новите играчи. Все пак можем до някъде да сверим часовника Имам хартийки от по-големия процент от портфейла ти и мисля, че ще има ръстове!
        Last edited by hristok; 12.02.2013, 23:44.

Коментар

• Ще споделя и моя. Да помогнем на новобранците и развалилите депозити да се ориентират как го играе един стар БФБ-спекулант

AKTIV 1,6%
          BIOV 4%
          BOARD 5,6%
          BSTR 1,5%
          CCB 19,6%
          CHIM 20,3%
          E4AP 14%
          ELTOS 4,2%
          EURINS 9%
          FPP 2%
          IBG 1,3%
          IHLBL 2,7%
          PETHL 7,3%
          SEVTO 5,6%
          TOPL 8,7%
          ZHBG 7%

Сбора може да е над 100% защото използвам лек ливъридж, т.е. кеша е отрицателен
          Успех на биците!
          Last edited by Батя; 12.02.2013, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
            Което означава, че еУфорията от SFX 400 се дължи на инсайдърски стремежи, благодарение на които някои намазахме - късмет, демек, тото.
            Те парите се въртят. За всеки ръст трябва някакъв импулс и от къде ще дойде този импулс няма значение. Въпроса е че парите се завъртат, и ако се върне оптимизма - както изглежда че се получава и то в световен мащаб то този импулс ще започне да се самоподхранва. Според мен нашата борса не е стигнала до това ниво все още. Импулса е все още много крехък и много лесно би могъл да бъде прекършен. Но в края на краищата това ще доведе просто до едно закъснение на растежа не до унищожение на ръста.

Коментар

• Добре де, що така мнозинство във форума никога не пише по темите, а повече дрънка? Мисля, че или трябва да се говори по същество или да се мълчи и слуша, хората които повече разбират, както в повечето време правя аз всъщност. (Нищо конкретно към никой)

Моя:
              CCB - 49,74%
              CHIM - 1,27%
              ELTOS - 3,59%
              FPP - 13,39%
              KRS - 0,65%
              SFTRD - 18,95%
              ZHBG - 3,96%
              Cash - 8,45%

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                Надути или не, най-сините чипове ... не мърдат и йота
                Което означава, че еУфорията от SFX 400 се дължи на инсайдърски стремежи, благодарение на които някои намазахме - късмет, демек, тото.

Коментар

Надути или не, най-сините чипове като фармата не мърдат и йота
                  Те не са падали толкова много че да очакваш същия процент движение нагоре като на много падналите ... Софармата върховата им цена беше малко над 9.30 лева а сега 2,30.
                  Вземи и виж колко пъти по-голям беше спада при тези които сега качват по-бързо....
                  примерно ПИБ от 14,50 , ЦКБ от 11,50 , ХИМ от 17,90 .....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Абе ти на тези смешни проценти надути ли му казваш ...... надути са били 2007.
                    Това сега е нищо повече от лека корекция на големия спад ...ма много лека
                    Надути или не, най-сините чипове като фармата не мърдат и йота

Коментар

Не се вижда на хоризонта. Избушените на тим се надуха. Сега накъде е въпроса. Май не се вижда накъде, затова народа се бухна пак на атерата За радост на Импето а и на Нушенцето вероятно
                      Абе ти на тези смешни проценти надути ли му казваш ...... надути са били 2007.
                      Това сега е нищо повече от лека корекция на големия спад ...ма много лека

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Тук някоя нова идея нама ли да дадете , че кеша събира сили да идва на борсата вече.....
                        Не се вижда на хоризонта. Избушените на тим се надуха. Сега накъде е въпроса. Май не се вижда накъде, затова народа се бухна пак на атерата За радост на Импето а и на Нушенцето вероятно

Коментар

• Тук някоя нова идея нама ли да дадете , че кеша събира сили да идва на борсата вече.....

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            Е,чак пък Пънкар?! Това означава да обявят ликвидация и да продадат земята на средна цена около 3000лв./дка!
                            А дано,ама надали

П.С.Мамка му,Импе,зареди теб всеки път си преглаждам портфейла (този,който ми е в задния джоб),кой как изглеждаше
                            Че защо ликвидация? Достатъчно е да разпродадат до 3/4 от земята си (при положение, че евросубсидиите за земеделие се определят май догодина) на цена от около 1380 кинта. Останалото могат да продадат 14-а година докъм април... а с парите да накупят отново земя след юни... на двойно по-тънки ценички...

А в портфейлът си винаги е полезно да надничаш.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Що да не усети - при Софикс 1000 Честното игричка напримерно ще удари номиналът, Атерката - Грозник... и т.н.

Аз по няма да усетя - щото Жабокът е по-тежка акция.
                              Както се казва МЕД ТИ НА УСТАТА пак да видим Софикс 1000.

Коментар

• Важно е и бързото прегрупиране в по-бърза лента и на по-висока предавка
                                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Working...
                                X