Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЖабоците са супер - само че при мен и без това са с прекалено голяматежест в портфейлът - за моментът ми стигат толкова. И да - цената е ниска дори и сега при тая сосна дивидентна доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеИма ли смисъл, да чакаш търговото за 10 стинки разлика, а да мине времето ?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеОбикновено Оса им беше към 22 юни. Сега не знам кога е. Дали се е провело или предстои, но ако пак е традиционно за към 20 юни може да изтървеш правото на дивидента. - все пак са си над 70 стинкиМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИмам си причини да не бързам сега да продавам. Току виж дигнали цената на търговото... Но съм си преценил риска....http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеИма ли смисъл, да чакаш търговото за 10 стинки разлика, а да мине времето ?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз, ако имах кеш сега да съм ги събрал жабоците, ама ц... Чакам търговото...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеАми купувай бре, човек! Нали 50% ти е као! Както казва Бенца - и там партито е финито! Поне имаш кеш да товариш каруцатаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз им се чудя на продавачите... Как може да продаваш на по-малко от 6,50-7,00 лева тая хубава хартия "Жабока", както й вика импето...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВече си имам във фиделити опр.сума от няколко годинки.
Не че се оплаквам.....ма никой фонд не може да е управлява по добре от мене моите пари. В това съм напълно уверен.
Бе не е баш тъй Равновесов. И сега бих влязъл веднага (макар и с по малка сума) в 1-2 от тези които следя.
А от тези дето най искам - нивата в момента на 4 от тях са в диапазона на 14.5 до 18.7 % над тези на които искам да влизам. Да паднат едно 8-10% при една корекция (или някой кофти отчет) и аз като купя с 8-10% над желаните нива (все пак инфлация и анкъл Бен печата ) - и съм в играта
Само дано голямата корекция да почака до август....
петролните компании не случайно се търгуват на ниски коефициенти, просто при тях има сериозна несигурност и то от доста разнообразни източници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениена кво му викате жбоци да си купя и ас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко нямаш време да се занимаваш , някои чужд взаимен фонд оперираш на запад няма ли да е по-добре ?
Не че се оплаквам.....ма никой фонд не може да е управлява по добре от мене моите пари. В това съм напълно уверен.
добра идея само където ако те паднат до тези нива означава че СП е паднал с грубо към 25-30%. И едва ли ще ти е до влизане в мечи пазар, защото такъв спад не се случва без причина.
А от тези дето най искам - нивата в момента на 4 от тях са в диапазона на 14.5 до 18.7 % над тези на които искам да влизам. Да паднат едно 8-10% при една корекция (или някой кофти отчет) и аз като купя с 8-10% над желаните нива (все пак инфлация и анкъл Бен печата ) - и съм в играта
Само дано голямата корекция да почака до август....
Коментар
Коментар