IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Все пак може да си заръчам някоя облизвация - ще видя

Що ти трябва ликвидност - земаш си по 6% на 6 месеца, след 3 години си земаш парите.
    A ако през туй време разкажат играта на борда...ко пайм
    Хайвани по тия ширини способни да го сторят не е да няма в изобилие
    Все си мисля че акциите са си по добрия избор колкото и да изкушават тия 12%.....винаги можеш да избягаш по овреме.

Коментар

• Все пак може да си заръчам някоя облизвация - ще видя

Що ти трябва ликвидност - земаш си по 6% на 6 месеца, след 3 години си земаш парите.
      Last edited by Императорът; 04.06.2013, 14:45.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        1.Облигациите може да са по-добър инструмент и да дръпнат ликвидност от привилегированите.
        2.Те са по-скъпи щото няма ликвидност. Лъвския пай се държи от основните акционери и те не търгуват. Не съм сигурен че като дойде времето за конвертиране ще има кой да купва обикновените над 7лв.
        3.възможно е и да си прав, но все пак бизнеса им е различен. Сравняваш жаби и адсици.

Успех!
        1.Не мисля,че облигациите са по добри за малките акционери ,т.к са по неликвидни,а и доходността им за мен е по малка
        2.Точно защото,мажовците ще държат над 85% след конвертирането не мисля ,че обикновените ще паднат. Все пак зависи и от развитието на бизнеса им.
        3.не сравнявам различните бизнеси ,а визирам развитието на борсата на този етап.
        Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
          тони не съм го постнал с цитат от разговора ви.

мисля,че в тази тема е най-подходящото място.

аз лично нямам привилегировани акции на никоя компания
          прав си!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            хората са изследвали дивидентни акции, а не привилигировани, които след 3 години увяхват!
            тони не съм го постнал с цитат от разговора ви.

мисля,че в тази тема е най-подходящото място.

аз лично нямам привилегировани акции на никоя компания

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
              Обикновено всяка година пада с малко повече от дивидента.
              Но тази година може и да не е така - зависи от :
              1.Успеха на емисията облигации и как евентуално ще вложат средствата
              2.Намаляващото време до преобразуването им в обикновени, а те са по скъпи.
              3.Общото ниво на БФБ - видяхме, че след дивидента Атера и Ферплея се понижиха с по малко от дивидента.
              1.Облигациите може да са по-добър инструмент и да дръпнат ликвидност от привилегированите.
              2.Те са по-скъпи щото няма ликвидност. Лъвския пай се държи от основните акционери и те не търгуват. Не съм сигурен че като дойде времето за конвертиране ще има кой да купва обикновените над 7лв.
              3.възможно е и да си прав, но все пак бизнеса им е различен. Сравняваш жаби и адсици.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                Studies have shown that since 1930, around 40% of the stock market’s total returns came from dividends.

One study by Ned Davis Research is particularly telling, noting that dividend-paying stocks provided returns of more than 10% a year from 1972-2005.

Non-dividend-paying stocks, by contrast, posted gains of just 4.1%.

Dividend stocks are even more attractive when you consider the payoff from reinvested dividends.

For example, if you had invested $10,000 in S&P 500 30 years ago, the investment would have a $110,740 value today. But if you reinvested dividends, that $10,000 would have grown to $255,600, according to USA Today.
                хората са изследвали дивидентни акции, а не привилигировани, които след 3 години увяхват!

Коментар

• Studies have shown that since 1930, around 40% of the stock market’s total returns came from dividends.

One study by Ned Davis Research is particularly telling, noting that dividend-paying stocks provided returns of more than 10% a year from 1972-2005.

Non-dividend-paying stocks, by contrast, posted gains of just 4.1%.

Dividend stocks are even more attractive when you consider the payoff from reinvested dividends.

For example, if you had invested $10,000 in S&P 500 30 years ago, the investment would have a $110,740 value today. But if you reinvested dividends, that $10,000 would have grown to $255,600, according to USA Today.

Коментар

По едно време имах - допреди около 14 месеца. Аз не лъжа.
                    а аз пък помня!!!

Коментар

и никога не си имал??? - значи си лъгал!!!
                      По едно време имах - допреди около 14 месеца. Аз не лъжа.

Коментар

Аз нямам прости акции.
                        и никога не си имал??? - значи си лъгал!!!

Коментар

аз пък си мисля че с приближаване на конвертирането ще става все по трудно излизането, защото много хора ще искат да бягат. Обикновенните не са мярка - те се притежават само от мажовци и някои заклети фенове като Митко
                          Аз нямам прости акции.

Коментар

3.Общото ниво на БФБ - видяхме, че след дивидента Атера и Ферплея се понижиха с по малко от дивидента.
                            Може и да си прав - но и преди падаше с толкова малкоповече от дивидентът, че не си струваше. Атерата е твърде могъща акция, за да се срине яко, Честното игричка има трудности, защото е в труден бизнес и очаквах да падне повече.

Облизвациите също не са лош вариант за инвестиция.

Коментар

аз пък си мисля че с приближаване на конвертирането ще става все по трудно излизането, защото много хора ще искат да бягат. Обикновенните не са мярка - те се притежават само от мажовци и някои заклети фенове като Митко

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                                Колко мислиш ще е цената след дивидента?

Коментар

Working...
                                X