много консервативни стратегии. аз лично предпочитам 5 акции които ги въртя постоянно да хващам инерцията при растящ пазар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
very well prof.
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеОбщо 13 позиции, както следва:
Атера - 30,5 %
Фонд България (БРЕФ) - 14,5 %
Химимпорт привилегия - 10,2 %
Булгартабак Холдинг - 8,8 %
Софарма трейдинг - 6,8 %
Акции "машиностроене" - 12,6 % (Монбат, Емка, М+Ц, Алкомет)
Deutsche Bank - 2,3 %
Зърнени храни и Софарма имоти - по 1,5 % от всяко
Непублични акции - общо 10,5 % в порфейла
Портфейлът тази година осигурява дивиденти в размер на една годишна максимална пенсия.
Не е препоръка за покупка / продажба на акции.
Професорът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенавремето и аз имах Солвей-Соди, но ги продадох като го отписваха
а май не трябваше да го правя
тогава бях повлиян от действията на правителството при увеличаване на капитала, че правителството предаде всички малки акционери, дори и себе сиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеС това се оправдавай само пред жена ти, която наистина е състоятелна в соди, а ти нямаш нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмах 180 акции. Продадох ги на 6 и нещо мисля че беше 2 седмици преди търговото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеОбщо 13 позиции, както следва:
Атера - 30,5 %
Софарма трейдинг - 6,8 %
Deutsche Bank - 2,3 %
Портфейлът тази година осигурява дивиденти в размер на една годишна максимална пенсия.
Професорът.
добър портфейл си направил
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенавремето и аз имах Солвей-Соди, но ги продадох като го отписваха
тогава бях повлиян от действията на правителството при увеличаване на капитала, че правителството предаде всички малки акционери, дори и себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИ аз съм като теб, само, че 97% в земя и железобетон, 2% в злато, 0,7% в соди и 0,3%-4еs
тогава бях повлиян от действията на правителството при увеличаване на капитала, че правителството предаде всички малки акционери, дори и себе си
Коментар
-
ПРОФЕСОРСКИ ПОРТФЕЙЛ
Общо 13 позиции, както следва:
Атера - 30,5 %
Софарма трейдинг - 6,8 %
Deutsche Bank - 2,3 %
Професорът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение100% Atera-all in one horseLast edited by Лорда; 09.06.2013, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениетия кодове са безумни
Никога няма да им направя кефа на тъпите чиновници от БФБ да ги уча и ползвам. Ползвам си старите, логични и разбираеми кодове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДа ,
с малко повече повторения - се научават
Никога няма да им направя кефа на тъпите чиновници от БФБ да ги уча и ползвам. Ползвам си старите, логични и разбираеми кодове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВлаков - ти така ли ги помниш - с тия извратени кодове?
с малко повече повторения - се научават
Коментар
Коментар