Първоначално изпратено от KПенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение60% BREF
20% HLEV
20% Кешец
Каква е причината да имаш цели 60% инвестирани в 1 фонд? Също така имаш само още 1 символ в портфейла си. При финансова криза в щатите, Китай, Европа или пък просто несигуност и влошаване на финансовия климат в България ще ти изгорят парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, Гагарин около 60 лв., след поредния слаб отчет и съответно променени перспективи пред акцията. И Биовет около 11 лв. Също заради по-слаб от очакваното отчет, орязани субсидии за когенерации и изчерпан за момента потенциал за поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеХим - 23%
Евроинс - 22%
Трейс - 21%
Софарма трейдинг - 18%
ЦКБ - 7%
Кеш - 9%
*Не представлява препоръка!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение+1111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111111111111111111111Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениезлато: 100%
"Не е препоръка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПип, колко дългосрочен мислиш да ти е портфейла?
По принцип надявам се да е за следващите 25-30 години, здрави да сме най важното, другото е ала бала.
А инак с някои от позициите смятам да съм много дълъг, други са по спекулативни...абе то ще си покаже само, кат настане време разделно ( и според това как са нещата ми и на нисе) ще решавам, нямам кристална топка в момента та да знам къв акъл ще ми дойде занапред.
По принцип смятам до другото лято да съм приключил с процеса на акумулация на 2-та пазара и да си поддържам един общ ~ 5.5 % дивидентно растежен портфейл, от който да си тегля див-те за текущи нужди считано от 2016. Ще се стремя като ника ти да си правя една 15% годишна доходност, но дори с времето ако се окаже че не мога повече от 11- 12% да докарвам ( все пак и някое крашче няма начин да не преживеем) - пак няма съм супер недоволен
Абе плановете са си планове - какво ще ни поднесе съдбата е друг въпрос.
Важното е никога да не бъдем хващани по бели ( и събути ) гащи и винаги да си имаме под ръка план А, В, С и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГледам че липсват някои книжки в сравнение с предишната ти изповед
Що ги махна?
Коментар
Коментар