Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре де, с какъв акъл се набиват хората в петроли, енемонита, еврохолди, енергонита, елтоси... или дори и в ихлбл!?!?
Не че и аз нямам някой избушеняк, но все пак да е в някакви по-приемливи категории
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре де, с какъв акъл се набиват хората в петроли, енемонита, еврохолди, енергонита, елтоси... или дори и в ихлбл!?!?
Не че и аз нямам някой избушеняк, но все пак да е в някакви по-приемливи категории, просто не можах да избягам навреме от петрола, а сега не искам да продавам щото загубата е голяма. От тук играта "всичко или нищо"
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМен много ме събаря Петрол-а, чак ме е страх да смятам %
Не че и аз нямам някой избушеняк, но все пак да е в някакви по-приемливи категорииНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт началото на годината съм заковал печалбата си на точно -5%.
Има ли въобще някой, който да е на плюс от началото на годината?Last edited by fortiss; 15.01.2015, 10:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт началото на годината съм заковал печалбата си на точно -5%.
Има ли въобще някой, който да е на плюс от началото на годината?
Коментар
-
ivandavidov
От началото на годината съм заковал печалбата си на точно -5%.
Има ли въобще някой, който да е на плюс от началото на годината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЖивейте си живота, парите сами ще дойдат !!!!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар