If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ма аз имам само Петрол и Меком, просто не можах да избягам навреме от петрола, а сега не искам да продавам щото загубата е голяма. От тук играта "всичко или нищо"
Той и храбрият Симов се държеше така за падката, но май не успя да избута до профита. Много е депресивно да си постоянно в окекана позиция Не знам дали е здравословно да се държи, а за липсата на евентуален профит даже не ми се иска да го коментирам
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Добре де, с какъв акъл се набиват хората в петроли, енемонита, еврохолди, енергонита, елтоси... или дори и в ихлбл!?!?
Не че и аз нямам някой избушеняк, но все пак да е в някакви по-приемливи категории
За другите ясно, но защо включваш при изреждането и EUBG, за последната една година, той стои доста добре.
Добре де, с какъв акъл се набиват хората в петроли, енемонита, еврохолди, енергонита, елтоси... или дори и в ихлбл!?!?
Не че и аз нямам някой избушеняк, но все пак да е в някакви по-приемливи категории
ма аз имам само Петрол и Меком, просто не можах да избягам навреме от петрола, а сега не искам да продавам щото загубата е голяма. От тук играта "всичко или нищо"
Мен много ме събаря Петрол-а, чак ме е страх да смятам %
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар