If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително -
Tия минус >10% спрямо $ само за тая година къде ги слагаш в сметката ?
Аз още се хапя отзад че не намалих както се канех по кардинално бфб експозицията, все още 40% съм на нея.
Добре че 2/3 от авоарите ми са в $, ма можеше и повече....
От моят портфейл са откраднали ~17 000лв., докато разбера кой е мишкувал при тази силно консервативна програма- си поизпотих, но хванат е крадеца , махнали са "СЕВТО" !
п.п. Хайде кажете ми сега, как да не се хапя отзад,- ще се появят след време реципрочните "Софарми" по 3,10 примерно и ще чинат само ~15 000лв.
Ако си бях завлякъл същия задник на ИОСА на "СЕВТО" - щях да имам право да си получа целият дял по внесената и одобрена от КФН цена на преобразуване ~ =1,92 по спомен , че ги и забравих вече , но е ясно че е голяма загубата , защото на платформата беше стойност на затваряне ~= 1,66 пак по спомен !
Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително - защото компаниите, в които инвестирам са могъщи и стабилни.
Нелошо процентно набъбване на непреките ми инвестиции - в Доброволният пенсионен фонд на Алианц и в консервативният фонд, управляван от Селект Асет Мениджмънт.
- Млад - стар не разбира , докато го разбере - остарял и той!
Нямам друго занимание , а динамиката в която съм се накиснал изисква и свеж ресурс! - И не ме пращай при твоите ПФета, УПФета и ДуПеФета стар съм за тази инвестпрограма
Моят портфейл вече стана скучен ! Не ми харесва, а и парата свърши . Толкова дупки останаха празни от широката инвестиция, че чак ми е тъжно. Дивидентите - мираж далечен - правят устрема обречен!
А свеж ресурс от нийде взорът не види !!!
Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително - защото компаниите, в които инвестирам са могъщи и стабилни.
Нелошо процентно набъбване на непреките ми инвестиции - в Доброволният пенсионен фонд на Алианц и в консервативният фонд, управляван от Селект Асет Мениджмънт.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз пък до момента имам вече 30 % виртуална доходност от БФБ за 2015. Портфейлът ми е шестцифрен 100% в акции на Трейс, свободен кеш ресурс за БФБ към този момент не съм заделил.
Коментар