IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• портфейла на жената, нареден миналата седмица и управляван от мен е следния:
    50% СОФАРМА
    50% БРЕФ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително -
      Tия минус >10% спрямо $ само за тая година къде ги слагаш в сметката ?

Аз още се хапя отзад че не намалих както се канех по кардинално бфб експозицията, все още 40% съм на нея.
      Добре че 2/3 от авоарите ми са в $, ма можеше и повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        [/COLOR][/SIZE]

И не ме пращай при твоите ПФета, УПФета и ДуПеФета стар съм за тази инвестпрограма
        +++++

Коментар

• От моят портфейл са откраднали ~17 000лв., докато разбера кой е мишкувал при тази силно консервативна програма- си поизпотих, но хванат е крадеца , махнали са "СЕВТО" !

п.п. Хайде кажете ми сега, как да не се хапя отзад,- ще се появят след време реципрочните "Софарми" по 3,10 примерно и ще чинат само ~15 000лв.
          Ако си бях завлякъл същия задник на ИОСА на "СЕВТО" - щях да имам право да си получа целият дял по внесената и одобрена от КФН цена на преобразуване ~ =1,92 по спомен , че ги и забравих вече , но е ясно че е голяма загубата , защото на платформата беше стойност на затваряне ~= 1,66 пак по спомен !
          Last edited by inta53; 07.03.2015, 15:52.

Коментар

Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително - защото компаниите, в които инвестирам са могъщи и стабилни.

Нелошо процентно набъбване на непреките ми инвестиции - в Доброволният пенсионен фонд на Алианц и в консервативният фонд, управляван от Селект Асет Мениджмънт.

- Млад - стар не разбира , докато го разбере - остарял и той!
            Нямам друго занимание , а динамиката в която съм се накиснал изисква и свеж ресурс! - И не ме пращай при твоите ПФета, УПФета и ДуПеФета стар съм за тази инвестпрограма

Коментар

Всъщност стойността на моят портфейл на БФБ не е паднала чувствително - защото компаниите, в които инвестирам са могъщи и стабилни.
              Не думай!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Моят портфейл вече стана скучен ! Не ми харесва, а и парата свърши . Толкова дупки останаха празни от широката инвестиция, че чак ми е тъжно. Дивидентите - мираж далечен - правят устрема обречен!
                А свеж ресурс от нийде взорът не види !!!

Нелошо процентно набъбване на непреките ми инвестиции - в Доброволният пенсионен фонд на Алианц и в консервативният фонд, управляван от Селект Асет Мениджмънт.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За 52 дни (от 14-ти Януари) +30.5%.

Доволен...
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• края на месеца ще видим как ще са резултатите
                    все по малко хора пишем тук току виж до края на годината сме останали двамата хаха

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    При мен всичко е наред.

Коментар

• При мен всичко е наред.

Коментар

• половината заплата свърши.

Коментар

• Аз пък до момента имам вече 30 % виртуална доходност от БФБ за 2015. Портфейлът ми е шестцифрен 100% в акции на Трейс, свободен кеш ресурс за БФБ към този момент не съм заделил.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Около 5% нагоре .. ХЛЕВ, ИХЛБЛ и кеш. След отчета на ихлбл още нагоре
                            точно с тези шитове не те ли съмнява, че бфб- портфейл не се прави за 1 тримесечие.

Коментар

• Около 5% нагоре .. ХЛЕВ, ИХЛБЛ и кеш. След отчета на ихлбл още нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                От началото на годината: -4.48%. В интересни времена живеем!
                                + 1,98 в БГ
                                +4,8 извън БГ.
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X