е тогава и аз да се похваля с +2% от началото на годината
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
ivandavidov
От началото на годината: -4.48%. В интересни времена живеем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА, ние освен по чашка сме колеги и по доходност бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМинус 3,84%Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение+ 0,22 от началото на годината ! колеги.... ? да се похвалитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение+ 0,22 от началото на годината ! колеги.... ? да се похвалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе ти разбирам всичко. КОментирахме чичовите. Там очевидно сфарм спада, тече сливането с медика, а сливането със севтополис беше брутално опорочено, не само от него самия, но и от комбинацията кфн-елана, в сфи ви взема дивидента обратно с ваше жалание, заемите там са за много години напред, които сте 'решили' да плащате по тая 'схема' с разводняване на капитала ,,, ако мислиш. че емитирането на хартия в обращениe те забогатява ... нямам нищо против, разбира се Само ще добавя, че профита е реален, когато е взет
Ако тръгнеш от средни цени ще разбереш ,- годишно правя по няколко дивидента , не само по тези позиции , но да не избързваме с боя по гърдите - никога не е късно да станеш за резил.
За да ти стане ясна картинката ти трябва и историята от 2010г. поне, а това си е прекалено лично, от време на време хвърлям по някой "цитат" от ексела , то и това е лично , но иначе сме много хвъркати и пораждаме не нужни полемики, а малко статистика служи като стоп лост за такива.
МЪКА МЪКАааа но е по добре от скука !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАми скромно , при "Чичови"~ 35Б.берлика
sFarM 4828x2,127=
sfTrd 6130x1,7858 =
Sfi 5860x2,30447=
а в идекса двойно
хлЛев 60580х1,074205=
HDD 853x3,0469 =
Гледам да не прекалявам и както си забелязало, си държа на среднитеLast edited by precakanoto; 21.02.2015, 12:34.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ да Биовета към момента носи малка положителна възвращаемост на портфейла ми за разлика от повечето колеги дето са писали по надоле....
Основната ми мисъл беше че повече кеш не мисля да вкарвам на БФБ , по добре да си го харча за жени , купони , пиене и някои апартамент по морето.....поне спомени ша останат да ме топлят в третата възраст
Марков, "..човек и добре да живее - умира, ...",
Няма как да не знаеш написаното от хан Омуртаг (преди хиляда и повече години...) в северна Бългaрия ...Last edited by precakanoto; 21.02.2015, 12:37.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар