Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятел залага 70% от акаунта при ливъридж 10 пъти, кога ще фалира?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеМаряне, що се правиш на ущипана мома? Обяснявал съм ти ги тези неща поне 100 пъти- и тук във форума и на курс при мен като идваше. Толкова ли са тъпи модитата, че една смислена тема немогат да измислят, че трябва ти да провокираш масовката да пише и да ти обяснява неща които отдавна знаеш ?
Приятелят, добре че сподели с какъв хазарт се е захванал и браво че е спечелил 2 бона и мисля, че като прочете във форума, как всички му вещаят фалит, ще ги изкара преди да ги е профукал.
Поздрави
Коментар
-
Маряне, що се правиш на ущипана мома? Обяснявал съм ти ги тези неща поне 100 пъти- и тук във форума и на курс при мен като идваше. Толкова ли са тъпи модитата, че една смислена тема немогат да измислят, че трябва ти да провокираш масовката да пише и да ти обяснява неща които отдавна знаеш ?
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте
действителен случай
Приятел залага 70% от акаунта си при всяка покупка, при ливъридж 10 пъти, кога ще фалира?
Търгува пшеница на CBOT и е направил 60% печалба за точно 30 дни, като акаунта му е нараснал от 3 000 на 5 000 лв.
От последната сделка е спечелил 600 лв., като в един момент е губил 1 100 лв. или 25%.... но позицията се е възстановила и е излязла на печалба... този път...
До момента няма губеща сделка от 9 сделки. Късмет ли да го нарека или чудо? 2 пъти е бил лонг и 7 шорт.
Според мен е имал късмет в някакъв рейндж, който разбира се ще свърши и тогава....
Няма стопове, защото "ти удря стопа и се връща". То и аз не ги харесвам стоповете, ама това е дълга друга тема.
Също така го питам, защо не залагаш до 10% от акаунта в една сделка, а той ми отговаря "е тогава доходността ще е малка, няма да си струва".
Че прави 60% на месец, съответно над 600% проста доходност на година, означава че поема голям късмет и е бил късметлия досега. Ако залага 10% от акаунта, ще има към 8% доходност на месец, което пак е 100% на година, тоест много.
Какво прави. Чака пшеницата да поскъпне и я продава.
Съответно напоследък пазара е мечи и по чиста случайност не е занулил акаунта според мен. А какво става ако пазара не тръгне в неговата посока? Фалит при промяна на цената с 10%.
Дори да удесетори акаунта, някой ден ще дойде деня на истината и това ще е в рамките на около година.
Какво мислите вие?
Дали несправедливо съм му казал, че ще ликвидира акаунта (спад под 50% от началната сума напрактика го вади от играта, влиза се в едни рискове за бързо възстановяване, губи се настройката и край.
Моят съвет към него е да си взема печалбата от 2000 лв. и всичките 5 000 лв. да изтегли обратно вкъщи или във всяка сделка да рискува максимум 10% от акаунта.
Какъв е вашият съвет?
Той е редовен във форума и ще го прочете лично.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениекаква е разликата за търгуващия фючърси и СФД, освен комисионната???
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениема и ти марияне си баси приятеля
виж си само заглавието на темата. грам вяра нямаш в приятеля си
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениео да ДЗР-та са
не е директно на CBOT
Коментар
-
действителен случай
Приятел залага 70% от акаунта си при всяка покупка, при ливъридж 10 пъти, кога ще фалира?
Търгува пшеница на CBOT и е направил 60% печалба за точно 30 дни, като акаунта му е нараснал от 3 000 на 5 000 лв.
От последната сделка е спечелил 600 лв., като в един момент е губил 1 100 лв. или 25%.... но позицията се е възстановила и е излязла на печалба... този път...
До момента няма губеща сделка от 9 сделки. Късмет ли да го нарека или чудо? 2 пъти е бил лонг и 7 шорт.
Според мен е имал късмет в някакъв рейндж, който разбира се ще свърши и тогава....
Няма стопове, защото "ти удря стопа и се връща". То и аз не ги харесвам стоповете, ама това е дълга друга тема.
Също така го питам, защо не залагаш до 10% от акаунта в една сделка, а той ми отговаря "е тогава доходността ще е малка, няма да си струва".
Че прави 60% на месец, съответно над 600% проста доходност на година, означава че поема голям късмет и е бил късметлия досега. Ако залага 10% от акаунта, ще има към 8% доходност на месец, което пак е 100% на година, тоест много.
Съответно напоследък пазара е мечи и по чиста случайност не е занулил акаунта според мен. А какво става ако пазара не тръгне в неговата посока? Фалит при промяна на цената с 10%.
Дори да удесетори акаунта, някой ден ще дойде деня на истината и това ще е в рамките на около година.
Какво мислите вие?
Дали несправедливо съм му казал, че ще ликвидира акаунта (спад под 50% от началната сума напрактика го вади от играта, влиза се в едни рискове за бързо възстановяване, губи се настройката и край.
Моят съвет към него е да си взема печалбата от 2000 лв. и всичките 5 000 лв. да изтегли обратно вкъщи или във всяка сделка да рискува максимум 10% от акаунта.
Какъв е вашият съвет?
Поздрави
Все пак му желая да има такива резултати и над прогнозния ми период!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
действителен случай
Какво мислите вие?
Какъв е вашият съвет?
Поздрави
Все пак, тук имаше хора с над сто последователни сделки на печалба, които фалираха!
Това че няма стопове е добре, но само ако има пари (спрямо експозицията) и воля да си отстоява мнението. Ако няма едно от двете, така или иначе ще фалира с или без стопове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеCFD е, определено
дано да пише как се развива ситуацията, защото много го чакаме да фалира скоро, да направим справка с очакванията ниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар