и да отговори и да не отговори - тя работата е ясна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятел залага 70% от акаунта при ливъридж 10 пъти, кога ще фалира?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеКакво стана със 70% от akaунта на приятеля. Още ли е налице
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеПравилно, такива въпроси не се задават по телевизионно време - турски драматични сериали и горещи икономически новини по български телевизии !!!!
Ората с право са заети точно тогава и удрят пас !!!
На къв телевизор мои са гледа турски сериал - размер на екрана в инчове ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеОрата саа гледат талавизията. Турски сериали, всепоглъщащо горещи новини, тава-анава.
Не ин ги пречи с разни въпроси...
Праймтайм ю ноу...
Правилно, такива въпроси не се задават по телевизионно време - турски драматични сериали и горещи икономически новини по български телевизии !!!!
Ората с право са заети точно тогава и удрят пас !!!
На къв телевизор мои са гледа турски сериал - размер на екрана в инчове ???
Коментар
-
Какъв индикатор може да ти е комисионната? Освен за овъртрейд? Не съм си правил сметки за комисионните. Влизаш в сделка за 5 лева или влизаш в сделка за 7 лева с два лева комисионна. Каква е разликата??? Освен ако няма някакъв начин да влияеш на комисионните. Например при двоен обем - комисионната на половина. Комисионните са част от играта. Интерактив имат един не лош Мерцедес от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЕдин въпрос за сверка на състоянието:
платени комисионни за месец / платени комисионни за месец + месечна печалба = 13%
Вие как сте с този показател? Не съм разговарял на тази тема с никой досега и искам да направя справка!!!
аз съм имал няколко дни с брутна печалба около 1200$ и нетно след комисион окооло 550$
по-важно е да вървиш напредLast edited by NYSERookie; 17.04.2012, 22:47.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар