Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДау към 1000 и банките в България не бачкаха, не знам защо го помня отчетливо
Прав си, далеч по зле беше тогава!Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТочно на гергьовден миналата година СП падна над 100 пункта за около 45 мин.
Прав си, далеч по зле беше тогава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...по-скоро, есента на 2008-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениее за псуване си е, ама то скоро имаше такъв маркет, 05-06 май 2010. Гледам че не се споменава случая от коментиращите сегашния
自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДааам, още веднъж ви казвам, който не е ял шамари на такъв маркет, по-добре да излезе и да погледаКво сте го запсували
е за псуване си е, ама то скоро имаше такъв маркет, 05-06 май 2010. Гледам че не се споменава случая от коментиращите сегашния
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеБутаме я, и кроим творчески планове да вземем по евтино от БъфетКво сте го запсували
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобра ви вечер! Как е хавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене мога да разбера къв ви е проблема
пада пазара , значи сме късида беше бъ фъ бъ -то да се панирате, ма тука къси има,
профити и в двете посоки се правята докъде ще падне божа работа.
колкото , толковаМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеРууки, юо се правиш на глупав??
Нормални ли са подобни движения??
Аз съм търговец с по-голям хоризонт! Не като теб - да търгувам импулси... Това стигали ти като обяснение/няма място за шашкане, освен ако не си в грешната посока
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар