IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    И аз мисля че е режисирана, като целта е да се изнуди продуцентът за QE3 ...
    Ако продуцентът не е платил за сценария, баси и продуцента

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
      Не съм голям разбирач, но на мен ми се чини добре режисирана паника, както от към новини, така и от към масирани действия. Иначе беше ясно че щатите нямат много опции за решаване на бюджетните си проблеми. Но инвеститорите и спекулантите чакаха да стане 02 Август и да зациклят на бутона сел.
      И аз мисля че е режисирана, като целта е да се изнуди продуцентът за QE3 ...
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        а ти си ми най-интересен
        пада маркета - бахмааму , теа са луди
        катери пазара -бахмааму , теа са луди
        кога трейдваш бе човек? или само си дращиш по форумите , ей тъй време да мине
        Рууки, юо се правиш на глупав??

Нормални ли са подобни движения??

Аз съм търговец с по-голям хоризонт! Не като теб - да търгувам импулси... Това стигали ти като обяснение/

Коментар

• не обичам къси.
          Не ми харесва нещо от което максималната печалба е 100% а максималната загуба неограничена - поне теоретично. по ми харесва обратното съотношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            В момента това е паника, а силни емоции не се задържат дълго. Макар че както е тръгнал влака нищо чудно да паднат по още 10% близките дни.
            Не съм голям разбирач, но на мен ми се чини добре режисирана паника, както от към новини, така и от към масирани действия. Иначе беше ясно че щатите нямат много опции за решаване на бюджетните си проблеми. Но инвеститорите и спекулантите чакаха да стане 02 Август и да зациклят на бутона сел.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              не мога да разбера къв ви е проблема
              пада пазара , значи сме къси да беше бъ фъ бъ -то да се панирате, ма тука къси има,
              профити и в двете посоки се правят а докъде ще падне божа работа.
              колкото , толкова
              Не се панираме роке, просто сме ексайтед, и до някъде хепи. Всъщност, даже отиваме да черпим!
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Бахму майката! Ще ги зануляваме май индексите!

Тея говеда, с това изпълнение си изядоха хляба за години напред!
                а ти си ми най-интересен
                пада маркета - бахмааму , теа са луди
                катери пазара -бахмааму , теа са луди
                кога трейдваш бе човек? или само си дращиш по форумите , ей тъй време да мине
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  В момента това е паника, а силни емоции не се задържат дълго. Макар че както е тръгнал влака нищо чудно да паднат по още 10% близките дни.
                  не мога да разбера къв ви е проблема
                  пада пазара , значи сме къси да беше бъ фъ бъ -то да се панирате, ма тука къси има,
                  профити и в двете посоки се правят а докъде ще падне божа работа.
                  колкото , толкова
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• В момента това е паника, а силни емоции не се задържат дълго. Макар че както е тръгнал влака нищо чудно да паднат по още 10% близките дни.

Коментар

• Custodite sortem vestram

Коментар

• Бахму майката! Ще ги зануляваме май индексите!

Тея говеда, с това изпълнение си изядоха хляба за години напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
                          Истината е утре ФЕД какво ще изкара на масата..

Вземам думите на Бернанке, и очаквам да изкарат като заявление докога смятат да държат лихвата на 0.25% примерно - да кажем 3 г. или докато безработицата не падне до някакво ниво..
                          QE3, Или утре правим circuit breaker. Не е като да е невъзможно и днеска даже
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Истината е утре ФЕД какво ще изкара на масата..

Вземам думите на Бернанке, и очаквам да изкарат като заявление докога смятат да държат лихвата на 0.25% примерно - да кажем 3 г. или докато безработицата не падне до някакво ниво..

Коментар

• Айдее... петролът флаш крашна...
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                                Красота и изящество, господа-другари, таргетите по долните рисунки паднаха за по 2 раб дни...по-интересното е формирането на 2Т модел от по-висок ранг, а неговото задействане ще ни прати доста под 11250, т.е. някъде ок 10937...близко до зоната на здрача
                                ...само да отбележа, че токущо ударихме таргета на фигурата, има няма за 4 сесии
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X