IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    ако ще понижават рейтинг на някой сега е момента .... инак тихо и кротко ще си лазим нагоре нагоооре та чак до 1280 ....
    Мислиш ли че мое ни преЕват ралито

Коментар

• ако ще понижават рейтинг на някой сега е момента .... инак тихо и кротко ще си лазим нагоре нагоооре та чак до 1280 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Пазарът се нагласи за рали. Сега да видим дали имат сили биковете

Здравейте, отдавна не съм писал
        Здраве Крити,
        все пак Коледната
        седмица е

Коментар

• Крите хай.... Де се губиш и ти кат мене ... за пазара .... на 1232 затворих 70% от всичките дълги дето ми се понатрупаха през последните дни ... много бързо изБичиха нещата пък по това време обемите тънки и дебеличка съпротива има викам стига май май за таз година .... ще поседя и ще погледам още де ... но ... като цяло доволно и пре доволно ....

Поздрави ... и Успехи много много

Коментар

• Тук къси не бих имал, но е опасно и за дълги. Предпочитам да изчакам, но ако трябва да избера посока, тя е нагоре..

Коментар

• Пазарът се нагласи за рали. Сега да видим дали имат сили биковете

Здравейте, отдавна не съм писал

Коментар

• като гледам моите графики-по вероятно е да дълдисаме надолу,ама...........знае ли човек.
                Нещо не ми се скалпира,искам по спокойничко да го карам около празниците
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• дам, сега сме на ключово ниво мисля. и или 1150 или 1290...
                  но ако тръгне надолу прво ще отскочи най вероятно до към 1215-1220, тъй че може скалп лонг... ама не бих ги играл тия неща, само си мисля на глас докато гледам какви неща съм надраскал по графиката

Коментар

• Ха така есендпето си дойде на мястото
                    Или поне там дето го чаках 1204
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мдааа, не издържах и си взех 2500 бр. на BAC........на 4,98$.....

Коментар

• Мда.. Пазара малко тук не иска да ходи на никъде... Мисля си, че е по вероятно нагоре, но VIX е сравнително на ниско ниво... Може да не търгувам до новата година, освен ако не паднем 2-3% тази седмица... Успех на всички и весели празници!

Коментар

• Някой следи ли видеотеката NFLX? Дъл да не си купна малко 69 си е с около 230 долара по-малко от 300

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Засега сме по плана...
                            Тихо тихо, да не прецакаш нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Нищо чуждно днес да бъдем флет, а силния ръст да започне още от Понеделника... с едно хубаво гапче!

Логиката ми за днес беше, че 4 дни сме надоле - прекрасен суинг, който да се заключи днес! Но уичинга - променя нещата - просто навеждането е било целево - заради падежирането на всичкото опции...

Поздрви! И много успешна търговия ти пожелавам!!!!
                              Засега сме по плана...

Коментар

• бай дъ вай Чуби ... навремето мнооооого отдавна ... преди повече от 9 ( девет ) години ... имаше един тип на име Цачо ... този тип беше едно разкошно и много объркано същество , което с всички сили се опитваше да се оттърве от егото си и съпровождащите го "екстри" .... та ... този ми ти Цачо благодарение на това че беше подтискал една камара ( за да не кажа една купчина ) комплекси .... се беше превърнал в едно дяволче с много кофти и грижливо натрупана агресия ( отчасти агресията му беше породена от това , че знаеше , че мога да имам момата му стига да поискам ....аз се дърпах ... ама жини ... кодаги праш ) ... та на този мити Цачо веднъж му беше хрумнало да упражни асоциация между старото име на гръбнака на България ( Стара Планина ) и онова толкова прекрасно вещество обогатяващо почвата .... малко след това направих така , че около 25 души да му се смеят ( не да му се присмиват ) и благодарение на егото си той изпита едно доста добро "натриване на носа " .... исках само да ти благодаря , че ми напомни за тази прекрасна случка ... драги ми Смехурко .... и аз да те посъветвам нещо ... не се занасяй с гръбнака , че гърбици излизат всякакви ... имам си само да ти кажа нова дължина от петъка ( не послушах безплатния ти съвет ... извини ме за неблагоразумието ) .... и ако имаш оставени къси можеш вече да спреш да се чудиш , защо те сърби дупето ( само се моли да не тръгне нагоре от дупето )

И пак успешна седмица и успешен финал на годината , че другата знаеш ли каква ще ти е ...

ааа да ... само да кажа ... таквизи изтъркани лафове недей на мен вече ... че другия път няма да съм така нежен .... Успехи

Коментар

Working...
                                X