IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това флагче на дневна .... по принцип води някъде около 1322 на есендпе .... ама много високо бре ... как се стига това .... хм ще видим ... така или иначе дано корекцията да е приключила защото имам нови дълги .... успях да си затворя днес остатъка от дългите и сега с нови сили

Успехи на всички !

Коментар

• Така, точно това очаквах от днешние ден. Сега в завизимот от това какви са обемите нагоре бързо или плавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Oracle-то... няма им 1/2B от печалбата
        Дааам, и те нещо се гъбаркат с Дедо Коледов. Ще бъдат наказани с едни 15% долница днес. 10% на премаркет

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          То тъй, ама някой се кани да прееВе дедика
          Oracle-то... няма им 1/2B от печалбата
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Дойде ли дядо ви Коледа най-после
            То тъй, ама някой се кани да прееВе дедика

Коментар

• Дойде ли дядо ви Коледа най-после
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Trending day го видя аз и затваряне у горното дясно кюше. Аз си оставам дълъг
                мчи то си е бай енд холд от всякъде ... рано разтоварих аз .... до де сме млади тъй ще е .... утре ако даде вход мога пак да добавям ... ама пък толкоз да ми е коледно ... и така да не ми се търгува .... незнам .... то ще си дойде ...

Лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  Дод Франк изобщо не го отрази пазара ... така или иначе треба да се върне да тества трийсетака ... за есендпето иде реч ... ама кога и дали .... е друг въпрос
                  Trending day го видя аз и затваряне у горното дясно кюше. Аз си оставам дълъг

Коментар

• Дод Франк изобщо не го отрази пазара ... така или иначе треба да се върне да тества трийсетака ... за есендпето иде реч ... ама кога и дали .... е друг въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      Мдааа, не издържах и си взех 2500 бр. на BAC........на 4,98$.....
                      Добра идея, макар че никога не съм им бил голям фен, сегашната балансова направо кърти, пък и по-тънко от Бъфет си ги взел

Успех.

Аз ще гоня Сити и дериват на финанските.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                        ройтерс и маркетвач .... не четеш ли ... не е лошо да фърляш по някой око там даже и да си върл техничар
                        Обикновено го пише в заглавието или в първото изречение, а днес НЕ
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Нещо ми се губят новините днес
                          от какво скокнаха всички

Не че ме учудва или нещо
                          ройтерс и маркетвач .... не четеш ли ... не е лошо да фърляш по някой око там даже и да си върл техничар

Коментар

• Нещо ми се губят новините днес
                            от какво скокнаха всички

Не че ме учудва или нещо
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• май страшното мина .... пу пу пу

Коментар

Мислиш ли че мое ни преЕват ралито
                                па ... аз се понахраних и ме обзе предпазливост ... може и да ми е дошло повечко напрежението та затова така ... никога не съм бил твърде смел и твърде алчен ... всеки преценява за себе си ....

Успехи много

Коментар

Working...
                                X