IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    хумусе,
    пробвай следното,
    така и така все грешни решения
    вземаш, намисли си един хвод
    ама дет ти е на 90% сигурен,
    пусни обратна поръчка на това
    което си намислил и ще спИчелиш
    гггггггггггггггг
    пп нема нужда да ми благодариш
    за безплатния съвет
    ОК чубака

Коментар

• хумусе,
      пробвай следното,
      така и така все грешни решения
      вземаш, намисли си един хвод
      ама дет ти е на 90% сигурен,
      пусни обратна поръчка на това
      което си намислил и ще спИчелиш
      гггггггггггггггг
      пп нема нужда да ми благодариш
      за безплатния съвет

Коментар

• оки аз съм със ударен стоп и ... съм силно замислен дъл да не пусна една ловджийска дълга за викенда .... имам още половин час да реша ...

Успехи и на теб другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
          един добре разпространен лаф във валутната търговия ... не издържах и купих малко есендпе от 1224.45 ... позитивно ми е нещо ... да видим сега кон боб яде ли
          Не знам кой ще яде боба,я съм за надоле
          Успех другата седмица!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Аз мисля че в момента песимизма е много по-силен от 2009.
            За мен не е по-силен, просто по неоправдан.

В момента всеки е вързал яко гащите и сценарий с „неочаквано осъзнаване‘ е много далеч от реалностите. Все пак не вярвам да искат да правят учениците милионери.

Коментар

• Хм... Излезнах от вчерашните дълги...По-добре да изчакам до понеделник..Добър уикенд на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                по скоро на Франция ще е ...
                Иначе сам си отговаряш за спада ,но Щатите ще са над процент плюс ..... Ако няма нищо по ЕС , може и гап да има в понеделник както предрече.....
                П.П. Днес в някой позиции почнаха да затварят късите / иначе при минус и такъв ентусиазъм за покупки следобед ..../
                Днес разгледах детайлно 30 годишната графика на френския индекс и инфлацията за това време. Това е просто смешно имайки предвид че за разлика от йената еврото за периода не е много силна валута.... При това Франция е с растящо население, много бизнеси където са изключително силни глобално и т.н. Докога араби и други с кинти ще се ослушват..... Чакам да даунгрейдват официално Франция и ще купя индеска. Аз мисля че в момента песимизма е много по-силен от 2009.

Коментар

• един добре разпространен лаф във валутната търговия ... не издържах и купих малко есендпе от 1224.45 ... позитивно ми е нещо ... да видим сега кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Днес е Петък... традиционно след като затвори Европа - агенциите свалят рейтинги!

За днес май се точи ножа на италия и Испания!

Ако го направят - тея заслужават на кол да ги набучат! Щото - тая седмица и испанци и италианци са просто отличници!

испанци - ново реформаторско правителство + успешни аукциони

италианци - вота в парламента + успешен аукцион + рязо свиване на доходността по бондовете...

Ще видим каква ще я свършат!

по скоро на Франция ще е ...
                    Иначе сам си отговаряш за спада ,но Щатите ще са над процент плюс ..... Ако няма нищо по ЕС , може и гап да има в понеделник както предрече.....
                    П.П. Днес в някой позиции почнаха да затварят късите / иначе при минус и такъв ентусиазъм за покупки следобед ..../

Коментар

• Днес е Петък... традиционно след като затвори Европа - агенциите свалят рейтинги!

За днес май се точи ножа на италия и Испания!

Ако го направят - тея заслужават на кол да ги набучат! Щото - тая седмица и испанци и италианци са просто отличници!

испанци - ново реформаторско правителство + успешни аукциони

италианци - вота в парламента + успешен аукцион + рязо свиване на доходността по бондовете...

Ще видим каква ще я свършат!

Коментар

• Странно... Новините за Европа са хубави, а индексите там упорито са в червено... А в САЩ - бесен оптимизъм "превзе" технологични сектор...

Комодитис и рисковите валути - на педала...

Шантава работа....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Баси, не мога да повярвам, че съм забравил за уичнинга... събития, като това са ми топ важни, когато правя инвестиционните си решения....
                          Явно съм запразнил вече - в Сряда имахме супер силна вечер... и вече втори ден съм...... да кажем - не съм съвсем аз.
                          слава богу, че обемите с които търгувам напоследък са малки ... Но, и това не е случайно - аз обичам рейнджовата търговия - пробивите не обичам да ги отигравам...
                          Мамка му - истината е, че дори и да не си съвсем в час - ТРЯБВА да се придържаш към установените си правила!!! Полезен урок!

Успех на всички!
                          Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? И мен ми затвориха даксита служебно. То кой ти гледа га търгуфаш шибани цФД-та на измислен бъкет))

Коментар

• Очаквам поне 1280 до края на годината. Може и повече, но апетита идва с яденето.. Нека да видим.

Коментар

• Баси, не мога да повярвам, че съм забравил за уичнинга... събития, като това са ми топ важни, когато правя инвестиционните си решения....
                              Явно съм запразнил вече - в Сряда имахме супер силна вечер... и вече втори ден съм...... да кажем - не съм съвсем аз.
                              слава богу, че обемите с които търгувам напоследък са малки ... Но, и това не е случайно - аз обичам рейнджовата търговия - пробивите не обичам да ги отигравам...
                              Мамка му - истината е, че дори и да не си съвсем в час - ТРЯБВА да се придържаш към установените си правила!!! Полезен урок!

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                добър ден .... след снощното злодейсване сабахлем все пак дрънна лимита на една скромна среднощна дължина ... и седа и се чуда сега да запразнявам ли .... или да изчакам да одрусат джанката за последно и да се нахапя с нови дълги .... трудно нещо е търговията ....

Успехи Атило ... ако търгуваш ... изчакай да одрусат и тогава се мятай .... ама хубаво изчакай .... препоръка е .... Успехи пак !!!!
                                Хе-хе! Търгувам разбира се!

Сега се сетих обаче, че днес е денят за 3-месечния уичинг!!!!!! демек това девалидира логиката ми!

Нищо чуждно днес да бъдем флет, а силния ръст да започне още от Понеделника... с едно хубаво гапче!

Логиката ми за днес беше, че 4 дни сме надоле - прекрасен суинг, който да се заключи днес! Но уичинга - променя нещата - просто навеждането е било целево - заради падежирането на всичкото опции...

Поздрви! И много успешна търговия ти пожелавам!!!!

Коментар

Working...
                                X