If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хумусе,
пробвай следното,
така и така все грешни решения
вземаш, намисли си един хвод
ама дет ти е на 90% сигурен,
пусни обратна поръчка на това
което си намислил и ще спИчелиш
гггггггггггггггг
пп нема нужда да ми благодариш
за безплатния съвет
хумусе,
пробвай следното,
така и така все грешни решения
вземаш, намисли си един хвод
ама дет ти е на 90% сигурен,
пусни обратна поръчка на това
което си намислил и ще спИчелиш
гггггггггггггггг
пп нема нужда да ми благодариш
за безплатния съвет
един добре разпространен лаф във валутната търговия ... не издържах и купих малко есендпе от 1224.45 ... позитивно ми е нещо ... да видим сега кон боб яде ли
Не знам кой ще яде боба,я съм за надоле
Успех другата седмица!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Аз мисля че в момента песимизма е много по-силен от 2009.
За мен не е по-силен, просто по неоправдан.
В момента всеки е вързал яко гащите и сценарий с „неочаквано осъзнаване‘ е много далеч от реалностите. Все пак не вярвам да искат да правят учениците милионери.
по скоро на Франция ще е ...
Иначе сам си отговаряш за спада ,но Щатите ще са над процент плюс ..... Ако няма нищо по ЕС , може и гап да има в понеделник както предрече.....
П.П. Днес в някой позиции почнаха да затварят късите / иначе при минус и такъв ентусиазъм за покупки следобед ..../
Днес разгледах детайлно 30 годишната графика на френския индекс и инфлацията за това време. Това е просто смешно имайки предвид че за разлика от йената еврото за периода не е много силна валута.... При това Франция е с растящо население, много бизнеси където са изключително силни глобално и т.н. Докога араби и други с кинти ще се ослушват..... Чакам да даунгрейдват официално Франция и ще купя индеска. Аз мисля че в момента песимизма е много по-силен от 2009.
един добре разпространен лаф във валутната търговия ... не издържах и купих малко есендпе от 1224.45 ... позитивно ми е нещо ... да видим сега кон боб яде ли
Днес е Петък... традиционно след като затвори Европа - агенциите свалят рейтинги!
За днес май се точи ножа на италия и Испания!
Ако го направят - тея заслужават на кол да ги набучат! Щото - тая седмица и испанци и италианци са просто отличници!
испанци - ново реформаторско правителство + успешни аукциони
италианци - вота в парламента + успешен аукцион + рязо свиване на доходността по бондовете...
Ще видим каква ще я свършат!
по скоро на Франция ще е ...
Иначе сам си отговаряш за спада ,но Щатите ще са над процент плюс ..... Ако няма нищо по ЕС , може и гап да има в понеделник както предрече.....
П.П. Днес в някой позиции почнаха да затварят късите / иначе при минус и такъв ентусиазъм за покупки следобед ..../
Баси, не мога да повярвам, че съм забравил за уичнинга... събития, като това са ми топ важни, когато правя инвестиционните си решения....
Явно съм запразнил вече - в Сряда имахме супер силна вечер... и вече втори ден съм...... да кажем - не съм съвсем аз.
слава богу, че обемите с които търгувам напоследък са малки ... Но, и това не е случайно - аз обичам рейнджовата търговия - пробивите не обичам да ги отигравам...
Мамка му - истината е, че дори и да не си съвсем в час - ТРЯБВА да се придържаш към установените си правила!!! Полезен урок!
Успех на всички!
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? И мен ми затвориха даксита служебно. То кой ти гледа га търгуфаш шибани цФД-та на измислен бъкет))
Баси, не мога да повярвам, че съм забравил за уичнинга... събития, като това са ми топ важни, когато правя инвестиционните си решения....
Явно съм запразнил вече - в Сряда имахме супер силна вечер... и вече втори ден съм...... да кажем - не съм съвсем аз.
слава богу, че обемите с които търгувам напоследък са малки ... Но, и това не е случайно - аз обичам рейнджовата търговия - пробивите не обичам да ги отигравам...
Мамка му - истината е, че дори и да не си съвсем в час - ТРЯБВА да се придържаш към установените си правила!!! Полезен урок!
добър ден .... след снощното злодейсване сабахлем все пак дрънна лимита на една скромна среднощна дължина ... и седа и се чуда сега да запразнявам ли .... или да изчакам да одрусат джанката за последно и да се нахапя с нови дълги .... трудно нещо е търговията ....
Успехи Атило ... ако търгуваш ... изчакай да одрусат и тогава се мятай .... ама хубаво изчакай .... препоръка е .... Успехи пак !!!!
Хе-хе! Търгувам разбира се!
Сега се сетих обаче, че днес е денят за 3-месечния уичинг!!!!!! демек това девалидира логиката ми!
Нищо чуждно днес да бъдем флет, а силния ръст да започне още от Понеделника... с едно хубаво гапче!
Логиката ми за днес беше, че 4 дни сме надоле - прекрасен суинг, който да се заключи днес! Но уичинга - променя нещата - просто навеждането е било целево - заради падежирането на всичкото опции...
Поздрви! И много успешна търговия ти пожелавам!!!!
Коментар