IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не гледайте трендовете, а слушайте какво ви казват майсторите в инвестирането, не в спекулата!!!

Warren Buffett said on CNBC Monday that the pace of the Federal Reserve's stimulus is not something that can go on and a lot of people will want to get out of assets if they think the Fed is going to tighten.

"It's very easy to buy" because basically you just credit bank reserves. "Now when you start selling, you start sopping up reserves" and that's a much different action than buying, Mr. Buffett said.

The whole world is waiting for the signal that the Fed is reversing course, he said. "All over the world everybody that manages money is waiting to catch the signal that the Fed will reverse course. And I think they are on a hair trigger."

"We've never quite had the degree of disgorgement that might be called for down the line," he said, "and who knows how it will play out."

Коментар

• Той сам по себи си тренда ще ги накара да го видят на къде е
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
        Бате, така написан този ти пост няма никаква стойност... Ало мислиш че тренда р нагоре, напиши го! Можеш да добавиш и аргументи ако имаш такива ( ако не, звездите ти го говорят и така...). Можеш да добавиш и конкретни нива - s&p 1777 следващия петък (примерно )и така... Ама да плюеш по хората, които изказват мнение, без да даваш никакви аргументи.... А?
        По-тъп пост не съм чел... Ако не виждаш тренда, бързо бягай при някой офталмолог...
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Много интересно и забавно!

когато борсите падаха преди години и излизаха само лоши данни, всички отваряха дълги позиции по индексите и казваха..."Е от това няма накъде повече да падат..." и в този си дух индексите падаха и падаха и рано или късно и най-твърдите трейдъри фалираха, които мислиха, че спада свършваше...2007-2009. сега последните години е обратното...само добри данни излизат, а "трейдърите" казват " "Е от това няма накъде повече да растат..." и доста хора вече фалираха, които не разбират, че тренда е нагоре, т.к. излизат само добри данни. Т.ч. забелязвам има още играчи, които искат да фалират ))

Просто наистина доста интересно и направо не мога да повярвам.

Шема що говориш тъпотии на които и ти не си вярваш?
          Не виждаш ли,че от белия дом започнаха съкращенията?
          Правят нещо което до сега не са правили-орязване на пари!!!!
          Това какво ти говори?
          За какъв тренд нагоре говориш въобще -празни приказки хвърлени в пространството,моля като пишеш нещо да се аргументираш!!!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ако си мислиш ,че на скъсяващите в момента аргументите са им същите
            като твоите ( демек никакви) , то много се лъжеш , аз лично си следвам чартовете
            и те ми подсказват за два сравнително "червени" месеца , март-април
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

когато борсите падаха преди години и излизаха само лоши данни, всички отваряха дълги позиции по индексите и казваха..."Е от това няма накъде повече да падат..." и в този си дух индексите падаха и падаха и рано или късно и най-твърдите трейдъри фалираха, които мислиха, че спада свършваше...2007-2009. сега последните години е обратното...само добри данни излизат, а "трейдърите" казват " "Е от това няма накъде повече да растат..." и доста хора вече фалираха, които не разбират, че тренда е нагоре, т.к. излизат само добри данни. Т.ч. забелязвам има още играчи, които искат да фалират ))

Бате, така написан този ти пост няма никаква стойност... Ало мислиш че тренда р нагоре, напиши го! Можеш да добавиш и аргументи ако имаш такива ( ако не, звездите ти го говорят и така...). Можеш да добавиш и конкретни нива - s&p 1777 следващия петък (примерно )и така... Ама да плюеш по хората, които изказват мнение, без да даваш никакви аргументи.... А?

Коментар

• Много интересно и забавно!

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз твърдо съм реши да шортна фючърте на С § П, ако тестват отново 1 524. По мое мнение пазара е екстремно "Булиш" и наистина скоро очаквам стабилно "Плъзгане" . Утре ще видим, успех на всички.

Коментар

• сипа клозна на +0.23%
                    па футурето на +0.30%
                    Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не знам аз за фючъри на афтъмаркет. У пятница си затварят в 23:15 и тва е. ETFите имат афтъмаркет, там SPY е малко надолу. Аз нямам идея кога Обама се изака и според мен това няма да има ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не знам аз за фючъри на афтъмаркет. У пятница си затварят в 23:15 и тва е. ETFите имат афтъмаркет, там SPY е малко надолу. Аз нямам идея кога Обама се изака и според мен това няма да има ефект.
                      За да има по-дълбоко движение надолу и корекция като цяло са нужни две неща - Up Interest и край на QE. Като станат реални и двете най-вероятно ще имаме направо тренд надолу! До тогава е за покупка всяка корекцийка провокирана от подобни очаквани новини.
                      След тея две неща ще залайнеят пак банките, защото не отпускат кредити сега и после освен, че икономиката ще си ебе куче ушото, няма да има и кой да им дава пари, да им връща пари и ще стане дърто купон...
                      Ама до тогава, ще трябва да се поизчака да поизтече още вода...
                      България Над Всичко

Коментар

• У Щатско и на мен ми се ходи, но си трябват 2-3 месеца и по 10К сухо на калпак

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          фчерашните , бря Мамуне
                          на афтъклоуза

Коментар

• [QUOTE=hemilio;1059405253]
                            Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение

Може би си прав.

Колкото и да я плюя пустата америка,моята работа е малко като с киселото грозде ,затова след 3 месеца съм планирал да отида и да я разгледам обстойно от вътре-от източното крайбрежие(Ню Йорк) до западното (Лос Анджелис и Сан Франциско)

Ако не мине котка път

Билетите са купени,хотелите са Букнати
                            Пожелавам ти го! Дай Боже да се случи!: )
                            България Над Всичко

Коментар

• фчерашните , бря Мамуне
                              на афтъклоуза
                              Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Де ги тези фючърси у събота бря Чубак? Някакви междугалактически ли са?

Коментар

• [QUOTE=Ajax4o;1059405251]
                                Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Хахаха : )
                                Америка ми е толкова безразлична, колкото която и да било различна от България страна!
                                Определено не мисля, че Рим е бил заличен за един ден, но е факт, че сега го няма /не говоря за градът/.
                                На Американците гледам като начин да си изкарвам парите.
                                Това е... а аз ти казвам моето мнение, това че си обвързан към позициите ти изкривява мнениетп ти според мен.
                                Може би си прав.

Колкото и да я плюя пустата америка,моята работа е малко като с киселото грозде ,затова след 3 месеца съм планирал да отида и да я разгледам обстойно от вътре-от източното крайбрежие(Ню Йорк) до западното (Лос Анджелис и Сан Франциско)

Ако не мине котка път

Билетите са купени,хотелите са Букнати
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X