IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не разбира се!

Разбрах, че повечето скъсяват Ябълката!

Аз лично съм бичи настроен за пазара, но не и за AAPL!

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Чакай малко , да не си останал с впечатление ,че съм

купувал AAPL или че
    си правя изводите от нея за очакваната от мен корекция .
    Този пост беше по друг повод
    Успех и на теб , аз вече влязох къс при NAS100 от 2740 - 150 пункта стоп , 150 пунктаTP
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Но едва ли AAPL показва каква е тенденцията на индексите. AAPL просто показва, че един ден ако има спад...AAPL ще се срине тотално. Но даже и при възходящ тренд да купуваш AAPL е лудост.
      Чакай малко , да не си останал с впечатление ,че съм купувал AAPL или че
      си правя изводите от нея за очакваната от мен корекция .
      Този пост беше по друг повод
      Успех и на теб , аз вече влязох къс при NAS100 от 2740 - 150 пункта стоп , 150 пунктаTP
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• гапа 423.14 и затварям всичко от там дълги

Коментар

• ВУЙЧО,

то е ясно, че Ябълката е гнила! Тази компании на повечето успешни трейдъри/инвеститори отдавна им стана ясна, че няма бъдеще. Още след изказването на Ейнхорн . Но едва ли AAPL показва каква е тенденцията на индексите. AAPL просто показва, че един ден ако има спад...AAPL ще се срине тотално. Но даже и при възходящ тренд да купуваш AAPL е лудост. Тази компания вече е изхабена и нищо добро не я очаква. Това е мое лично мнение .

Някой добре беше отбелязал преди време (май беше Anon), че когато индексите растяха яко , епълите даунваха здраво ,
          та не се знае сега ако познаем тая корекция дето я чакаме в индексите , какво ще стане с тях .
          Някой ако се припознае в годните думи да казва

Коментар

ВУЙЧО,

защо тогава като разбирате, че тренда, че глобалният тренд е възходящ скъсявате индексите?
            Аз от името на другите не мога да говоря и няма да го направя , но за мен обясних
            няколко поста по назад защо влизам къс следващите месец-два , така стана и при
            EUR/USD ако си следил темата , още от 1.33-1.34 започнах да скъсявам , изчаках
            си като пич до 1.37 и сега почти елиминирах всичко там за да се прехвърля тук .

Коментар

• ...

работа му е майката

а не дърляне по форумите

Коментар

• ВУЙЧО,

защо тогава като разбирате, че тренда, че глобалният тренд е възходящ скъсявате индексите? Няма нищо лошо човек да е спекулант...напротив това даже е страхотно, аз се отнасям с много голямо уважение към успешните спекуланти (аз също бих искал да бъда успешен спекулант ), но като знаете, че тренда е възходящ защо просто не го отигравате/спекулирате с дълги позции??? Няма ли да е доста по-успешно и рентабилно???

С това съм съгласен , просто говорим на два различни езика , едно и също нещо .
                Ти говориш на "инвеститорски" , а аз говоря на "спекулантски" .
                С други думи хора като теб прехвърлят краткосрочен до средносрочен риск
                от обезценка на активите им на хора като мен . Това е

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                  Колега, и какъв е тренда? Нагоре? До безкрай? И защо? защото си си начертал една графика и си видял че пазара е вървял нагоре в последно време? А сличайно да си чувал фразата "Past prrformance is not indicator of future results"? Ако ти казваш, че очакваш пазара да върви нагоре, защото тренда е такъв, аз мисля, че предстои корекция поради следните фактори:
                  1. Ситуацията в Сащ не е особено благоприятна след започването на automatic spending cuts i въпреки добрите макро данни това ч
                  Ще тежи на сентимента
                  2. Европа е в много тежка икономическа криза и едва ли можем да очакваме Германия да дърпа всички напред (а и германците не се знае още колко време ще иНенадват с добрите макро днни)
                  3. Китай предприема мерки за окраничаване на кредитния ръст

Май само Япония изпраща позитивни сигнали в момента заради намеренията за разхлабване на монетарната политика.

Всеки има право да изразява мнение тук, това е идеята на форума.

Хайде ако обичаш да не ми квалифициращ постовете?

Ще ми е интересно да прочета твоите аргументи защо пазара ще продължи възходящия тренд?

Хайде поздрави!
                  Аз написах моите аргументи през почивните дни. Няма да се хабя пак да пиша

4ubaka
                  Е това с посоката го казах също през почивните дни... Не е новина, нещо, което го знае всеки
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

А АЗ определно очаквам ръстът на цените на повечето акции в САЩ да продължи поне още 2-5 години .
                    С това съм съгласен , просто говорим на два различни езика , едно и също нещо .
                    Ти говориш на "инвеститорски" , а аз говоря на "спекулантски" .
                    С други думи хора като теб прехвърлят краткосрочен до средносрочен риск
                    от обезценка на активите им на хора като мен . Това е

Коментар

• А АЗ определно очаквам ръстът на цените на повечето акции в САЩ да продължи поне още 2-5 години .

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Нищо не очаквам.
                      ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        По-тъп пост не съм чел... Ако не виждаш тренда, бързо бягай при някой офталмолог...
                        Колега, и какъв е тренда? Нагоре? До безкрай? И защо? защото си си начертал една графика и си видял че пазара е вървял нагоре в последно време? А сличайно да си чувал фразата "Past prrformance is not indicator of future results"? Ако ти казваш, че очакваш пазара да върви нагоре, защото тренда е такъв, аз мисля, че предстои корекция поради следните фактори:
                        1. Ситуацията в Сащ не е особено благоприятна след започването на automatic spending cuts i въпреки добрите макро данни това ч
                        Ще тежи на сентимента
                        2. Европа е в много тежка икономическа криза и едва ли можем да очакваме Германия да дърпа всички напред (а и германците не се знае още колко време ще иНенадват с добрите макро днни)
                        3. Китай предприема мерки за окраничаване на кредитния ръст

Май само Япония изпраща позитивни сигнали в момента заради намеренията за разхлабване на монетарната политика.

Всеки има право да изразява мнение тук, това е идеята на форума.

Хайде ако обичаш да не ми квалифициращ постовете?

Ще ми е интересно да прочета твоите аргументи защо пазара ще продължи възходящия тренд?

Хайде поздрави!

Коментар

anon6706,

ти какво очакваш след изказването на Бъфет?
                          Нищо не очаквам.

Бъфет общо взето казва, че всичко се крепи на решението на ФЕД за евентуално затягане. Т.е. не на икономически фундамент. А това означава, че ако наистина инвеститорската общност реши, че ФЕД натиска "спусъка", тогава покачвания за 2-3 седмици могат да бъдат заличени в рамките на една сесия.

Бърнанки също предупреди в петък, че може би се образуват балонни състояния в някои активи.

Т.е. и Бъфет и Бен намекват за Р/Р съотношението на този етап.

Коментар

• предмаркета обърна посоката,
                            както и азиатците ще видим
                            като отворят отвъд галемата локва
                            Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            сипа клозна на +0.23%
                            па футурето на +0.30%

Коментар

• anon6706,

ти какво очакваш след изказването на Бъфет?

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Не гледайте трендовете, а слушайте какво ви казват майсторите в инвестирането, не в спекулата!!!
                              ...

Коментар

• Абе, не знам. Гледам, май пак ще отворим на зелено

Коментар

Working...
                                X