IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=hemilio;1059405249]
    Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    За някакви S&P се сещам аз, а ZNGA, за последно помня, че имаше лонг заедно с Наивник...

Фючърсите дори да са долу, няма да се промени нищо... това не е нещо форсмажорни или неочаквано.[/QUOT
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    А,ясно ти си фен на великата сила USA ,е време е да те разочаровам,наближава началото на краят и!

Консуматорските прасета ще изконсумират държавицата си даже
    Хахаха : )
    Америка ми е толкова безразлична, колкото която и да било различна от България страна!
    Определено не мисля, че Рим е бил заличен за един ден, но е факт, че сега го няма /не говоря за градът/.
    На Американците гледам като начин да си изкарвам парите.
    Това е... а аз ти казвам моето мнение, това че си обвързан към позициите ти изкривява мнениетп ти според мен.
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• [QUOTE=Ajax4o;1059405245]За някакви S&P се сещам аз, а ZNGA, за последно помня, че имаше лонг заедно с Наивник...

Фючърсите дори да са долу, няма да се промени нищо... това не е нещо форсмажорни или неочаквано.[/QUOT
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      А,ясно ти си фен на великата сила USA ,е време е да те разочаровам,наближава началото на краят и!

Консуматорските прасета ще изконсумират държавицата си даже
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        А така, Обама е подписал автоматичните съкращения

Започва голямото пързаляне

В понеделник отваряме с ГАП на -долу
        За някакви S&P се сещам аз, а ZNGA, за последно помня, че имаше лонг заедно с Наивник...

Фючърсите дори да са долу, няма да се промени нищо... това не е нещо форсмажорни или неочаквано.
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          футурес друго мислят
          ...поне засега
          Де ги тези фючърси у събота бря Чубак? Някакви междугалактически ли са?

Коментар

• футурес друго мислят
            ...поне засега
            Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            А така, Обама е подписал автоматичните съкращения

Коментар

• А така, Обама е подписал автоматичните съкращения

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                Абе то замисълът ми е шсен, ама със същишт успех е като идеш на ролетка... и там тренда е строго срещу теб... : )
                Помня при теб едни къси как ги влачи като... не'ам идея до къде ги докара тях, щото корекция до входа ти май не е имало : )
                имам доста къси неща

Не знам за кои говориш?

Стискам от доста време Дакс от 7464

Имам още къси ZNGA,eur-usd

Ама си нося кръста-стопове нямам!

Дано издържа психически,и устискам до обръщането,в което съм сигурен-въпрос на тайминг!!!

Миналата година затворих едни френски индекси на сериозна загуба,заради психическа неустойчивост,е нема да ти кажа само след няколко седмици какво стана 4 цифрен профит!
                Last edited by hemilio; 01.03.2013, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Ами мислим си,че на тренда му свършва живота.
                  Майсторлък си е да продадеш върха,та го дебнем
                  Абе то замисълът ми е шсен, ама със същишт успех е като идеш на ролетка... и там тренда е строго срещу теб... : )
                  Помня при теб едни къси как ги влачи като... не'ам идея до къде ги докара тях, щото корекция до входа ти май не е имало : )
                  България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                    Не ви знам наистина как правите пари, като играете само срещу тренда! Честно!
                    Ами мислим си,че на тренда му свършва живота.
                    Майсторлък си е да продадеш върха,та го дебнем

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      Много интересна сесия , остава да видим дали ще има разпродажби последните
                      минути , ако няма такива в понеделник сигурно ще пробват да бият връхчето с малко
                      или да заформим някаква трендообръщаща фигура надолу за начало на корекцията.
                      Макар че ако 14 146 не падне , то значи вече е започнала
                      В понеделник се включвам и аз към късите , ще постна конкретни нива като издебна .
                      Не е препоръка !

Между другото някой търгува ли NAS100 , мисля там да влизам късо ?
                      Не ви знам наистина как правите пари, като играете само срещу тренда! Честно!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                        Аз, но QQQ

Коментар

• Много интересна сесия , остава да видим дали ще има разпродажби последните
                          минути , ако няма такива в понеделник сигурно ще пробват да бият връхчето с малко
                          или да заформим някаква трендообръщаща фигура надолу за начало на корекцията.
                          Макар че ако 14 146 не падне , то значи вече е започнала
                          В понеделник се включвам и аз към късите , ще постна конкретни нива като издебна .
                          Не е препоръка !

Last edited by ВУЙЧО; 01.03.2013, 20:29.
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Схема имай на предвид че тоя дау бая спекула насъбра и е като цирей , те американците са си циреи по принцип , така че скоро това дето се случи с ябълката ще стане и с дау . бъди нащрек . а долу важна цел лично за мене е 8400
                            Нищо не ти е ясно от пазара... В момента се подготвя сериозно рали и признаците са много
                            1. размазаха дивидентни акции с огромен дивидент при отчети които не бяха лоши.
                            2. Очакванията са меко казано скромни
                            2. Смол капс се държат добре
                            4. Данните за иконимиката не са лоши
                            5. Червиви от кинти араби купуват
                            6, Няма инфлация
                            7. Въпрос на чест за Бернаке е да откара акциите над рекордните нива
                            8. Петрола поевтиня
                            9 Газа е евтин много
                            10. Златото до признаци на усилване на инфлацията ще пада

Разпродажби може да има ако в Италия стане напечено и има безредици или ако долара много се вдигне спрямо еврото, но за второто мисля че няма да го разрешат

Аз имам в момента къси Ръсел2000 и Дакс от преди малко, но са по скоро тактически позиции че след малко става време за купон.

Коментар

• Ок... грубо след колко време очакваш??? DOW Jones да падне на 8400?

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              Схема имай на предвид че тоя дау бая спекула насъбра и е като цирей , те американците са си циреи по принцип , така че скоро това дето се случи с ябълката ще стане и с дау . бъди нащрек . а долу важна цел лично за мене е 8400
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема имай на предвид че тоя дау бая спекула насъбра и е като цирей , те американците са си циреи по принцип , така че скоро това дето се случи с ябълката ще стане и с дау . бъди нащрек . а долу важна цел лично за мене е 8400

Коментар

Working...
                                X