IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе даксо защо пада , някой няма ли да изкара някоя новина да замаже положението . наблюдавайте и еврото типичната игра на гнидите

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
      Haho, Отколко години тьргуваш? Сьмнявам се, че е повече от 4... Този план не звучи правдоподобен, поне аз не вярвам че няма да продадеш ако паднем 5%, каквото и да говориш. Но всеки има пьт и кисмет най-вече!
      Напълно съм сериозен нямам намерение да продавам.
      За кво да продавам при полужение че акаунта ми може да издържи много надолу.
      А аз продължавам да вярвам че ще стигнем 2,000 може би догодина.
      През 1%*ще купувам и ще продавам.
      За сега имам 2 дълги позиции.
      В зависимост от това колко ще падне СиП днес мога да отворя 3та.

п.с. Дай сега сериозна прогноза колко мислил че ще падне пазара, при тази корекция (ако това е корекция наистина) ще разберем другата седмица.
      2%-3%-5%-7% ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Мен 5% - 10% корекция ме устройва.
        Дори съм предвидил сценарии до 20%.
        Продължавам да съм LONG в средносрочен, дългосрочен и краткосрочен план.
        При всеки спад с 1%-1.5% ще пускам нова дълга позиция (в зависимост от това колко рязко пада пазара).
        Акаунта ми е достатъчно голям за да може да издържи на това VOLATILTY.
        Успех на всички, в тия мътни води могат да се направят много пари.
        Haho, Отколко години тьргуваш? Сьмнявам се, че е повече от 4... Този план не звучи правдоподобен, поне аз не вярвам че няма да продадеш ако паднем 5%, каквото и да говориш. Но всеки има пьт и кисмет най-вече!

Коментар

Е сега стана интересно, любимото ми VOLATILITY
          Ще има нагоре-надолу, нагоре-надолу.
          Ще има хляб за всички.
          Хляб за сьжаление няма за всички, но надаежда винаги има..

Коментар

• важното ниво сега е 14935 там е екстремума .от там може отскок

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
              Haho, не бьди наивен, всичко е вьзможно на пазара, дори и crash. през 1987 пазара crashna ей така без видима причина....Вьпроса не е кое е най-вероятно да се случи, а какво може да се случи. Това е бичи пазар, най-вероятно е да се качи, но дни като вчера отваряр много по-лоши сценарии, включително 5 или 10% корекция.
              Мен 5% - 10% корекция ме устройва.
              Дори съм предвидил сценарии до 20%.
              Продължавам да съм LONG в средносрочен, дългосрочен и краткосрочен план.
              При всеки спад с 1%-1.5% ще пускам нова дълга позиция (в зависимост от това колко рязко пада пазара).
              Акаунта ми е достатъчно голям за да може да издържи на това VOLATILTY.
              Успех на всички, в тия мътни води могат да се направят много пари.

Коментар

• Е сега стана интересно, любимото ми VOLATILITY
                Ще има нагоре-надолу, нагоре-надолу.
                Ще има хляб за всички.

Коментар

• хахо гледаш ли обемите горе , слагай розовите очила и пей кат Елтън Жон . звънни на плешивеца да разкаже по новините за новото си Q7 и да надуе мехура. 8400, където е мината те чака . трупам късаци и там затварям

Коментар

Според мен днешният спад няма да доведе до по-сериозен спад или корекция.
                    Може да падне още малко утре и в петък, но от другата седмица пак е нагоре.

Тука си прав и е само според теб....

Коментар

• Сееееч на американските гниди

Коментар

Според мен днешният спад няма да доведе до по-сериозен спад или корекция.
                        Haho, не бьди наивен, всичко е вьзможно на пазара, дори и crash. през 1987 пазара crashna ей така без видима причина....Вьпроса не е кое е най-вероятно да се случи, а какво може да се случи. Това е бичи пазар, най-вероятно е да се качи, но дни като вчера отваряр много по-лоши сценарии, включително 5 или 10% корекция.

Коментар

• Според мен днешният спад няма да доведе до по-сериозен спад или корекция.

Коментар

• Според мен, нещо не е наред гледайте бондовете!
                            Ако в близките дни няма нови върхове при индексите и потеглят надолу заедно с
                            бондовете, тогава лошо! Може би няма да е обикновена корекция

Успех на всички!

Коментар

• Почна се - утре евро данни , време е да погледнем към Дакс.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• next week sell in play.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X