абе даксо защо пада , някой няма ли да изкара някоя новина да замаже положението . наблюдавайте и еврото типичната игра на гнидите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеHaho, Отколко години тьргуваш? Сьмнявам се, че е повече от 4... Този план не звучи правдоподобен, поне аз не вярвам че няма да продадеш ако паднем 5%, каквото и да говориш. Но всеки има пьт и кисмет най-вече!
За кво да продавам при полужение че акаунта ми може да издържи много надолу.
А аз продължавам да вярвам че ще стигнем 2,000 може би догодина.
През 1%*ще купувам и ще продавам.
За сега имам 2 дълги позиции.
В зависимост от това колко ще падне СиП днес мога да отворя 3та.
п.с. Дай сега сериозна прогноза колко мислил че ще падне пазара, при тази корекция (ако това е корекция наистина) ще разберем другата седмица.
2%-3%-5%-7% ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМен 5% - 10% корекция ме устройва.
Дори съм предвидил сценарии до 20%.
Продължавам да съм LONG в средносрочен, дългосрочен и краткосрочен план.
При всеки спад с 1%-1.5% ще пускам нова дълга позиция (в зависимост от това колко рязко пада пазара).
Акаунта ми е достатъчно голям за да може да издържи на това VOLATILTY.
Успех на всички, в тия мътни води могат да се направят много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ сега стана интересно, любимото ми VOLATILITY
Ще има нагоре-надолу, нагоре-надолу.
Ще има хляб за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеHaho, не бьди наивен, всичко е вьзможно на пазара, дори и crash. през 1987 пазара crashna ей така без видима причина....Вьпроса не е кое е най-вероятно да се случи, а какво може да се случи. Това е бичи пазар, най-вероятно е да се качи, но дни като вчера отваряр много по-лоши сценарии, включително 5 или 10% корекция.
Дори съм предвидил сценарии до 20%.
Продължавам да съм LONG в средносрочен, дългосрочен и краткосрочен план.
При всеки спад с 1%-1.5% ще пускам нова дълга позиция (в зависимост от това колко рязко пада пазара).
Акаунта ми е достатъчно голям за да може да издържи на това VOLATILTY.
Успех на всички, в тия мътни води могат да се направят много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред мен днешният спад няма да доведе до по-сериозен спад или корекция.
Може да падне още малко утре и в петък, но от другата седмица пак е нагоре.
Тука си прав и е само според теб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред мен днешният спад няма да доведе до по-сериозен спад или корекция.
Може да падне още малко утре и в петък, но от другата седмица пак е нагоре.
Коментар
Коментар