Първоначално изпратено от RandomTrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Като се има предвид че е преди уикенда, ако днес свърши на сериозен минус, утре ще забие здраво (никой няма да иска да държи нищо уикенда).
Другата седмица виждам въстановяване.
Утре ще видя дали ще падне и колко и може да опъна още една дълга.
За сега чакам да видя къде ще се спре на дъното.
Коментар
-
Накратко... последна възможност за покупка на шитове(като например Нокия, Комерцбанк, Пежо, гръцки банки) както и на дивидентни акции с огромен дивидент в Европа (за някои може и да са шитове, но 7% доходоност не се намира никак лесно). В съответствие с волатилноста трябват премерени позиции и здрави нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеКато гледам американските индекси на премаркета - европейските още не са отчели и половината от спада в САЩ вчера и днес. А глобалната разпродажба на бондове продължава, което не е добре за акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНапълно съм сериозен нямам намерение да продавам.
За кво да продавам при полужение че акаунта ми може да издържи много надолу.
А аз продължавам да вярвам че ще стигнем 2,000 може би догодина.
През 1%*ще купувам и ще продавам.
За сега имам 2 дълги позиции.
В зависимост от това колко ще падне СиП днес мога да отворя 3та.
п.с. Дай сега сериозна прогноза колко мислил че ще падне пазара, при тази корекция (ако това е корекция наистина) ще разберем другата седмица.
2%-3%-5%-7% ?
От друга страна, имаш апетит само за 20% корекция, значи стопа ти е на 25%? Просто посочвам, че имаш стоп, просто не го знаеше вчера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеИнтересното ще е като отворят Американските пазари.
В момента всички Европейски пазари са price-нали голям спад на Американските пазари.
Най-вероятно ще има спад, но ако не е много голям (над 1%) Европейските индекси ще дръпнат бързо нагоре.
Коментар
Коментар