covered half the position - almost 3 pts(165.52). leaving other half 163 tatget, 167.80 stop.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде и от мен един трейд.
Long S&P 1,656.69
Target 1675.00
Stop Loss: NoLast edited by XOVER; 22.05.2013, 23:26.
Коментар
-
на мен ми изглежда като да тръгна корекцията. Една седмица си търсят причина да разпродават и като не намират такава все пак пак си продават. Сега дълбочината на корекцията ще покаже колко е силен бичия тренд, може да се спре и още днес, но ми изглежда като да се започва нещо което ще продължи поне месец и то предимно надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеединственото което спасява хаховеца е едно гапче на 1 мин точно под върха на 15525 / нещо което гнидите играят от доста време насам като тактика , по този начин си биха връх след връх последните месеци , стръмно спускане с близък гап точно под върха и после стръмно обръщане / , сиреч ще имаме още един два малки върха нагоре максимум и после започваме истинското спускане . иначи за дни като такива си струва да има сеч .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеединственото което спасява хаховеца е едно гапче на 1 мин точно под върха на 15525 / нещо което гнидите играят от доста време насам като тактика , по този начин си биха връх след връх последните месеци , стръмно спускане с близък гап точно под върха и после стръмно обръщане / , сиреч ще имаме още един два малки върха нагоре максимум и после започваме истинското спускане . иначи за дни като такива си струва да има сеч .
Jeis we are you?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
единственото което спасява хаховеца е едно гапче на 1 мин точно под върха на 15525 / нещо което гнидите играят от доста време насам като тактика , по този начин си биха връх след връх последните месеци , стръмно спускане с близък гап точно под върха и после стръмно обръщане / , сиреч ще имаме още един два малки върха нагоре максимум и после започваме истинското спускане . иначи за дни като такива си струва да има сеч .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеBearish Shooting Star
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДа, така изглежда правилно. Волатилността не се размърда. Германците не се уплашиха.. но да видим продължението
Хахов, нали се беше притеснил онзи ден за мен. Отдъхни си, доволно на зелено съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКеширай по добре тоя impossible trade успя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКеширай по добре тоя impossible trade успя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениесега местя стопа на входа - 168.35. Хайде успех на всички.
Коментар
Коментар