If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една лястовица, лято не прави, но две може би.. Красота, 2 поредни дни( засега) и се върнахме от където паднахме. На това му казвам, капан за мечки. Ако свършим някъде тук, ще купуваме тази седмица. Успех на всички.
Не се доверявайте на ралито много... имайки информация как се движат продажбите в една индустрия, която е барометър за потреблението ще ви кажа че сащ са го закъсали колкото европа почти....допреди 3 седмици бях на различно мнение. разбира се ще се радвам да не съм прав... освен това долара се е вдигнал ужасно много спрямо браз.реал песото и др. валути на главни търг. партнйори...(около и над 15%) . ще им тръгне надолу експорта близките месеци ако този тренд не се ривърсне. Ще си купувам европейски акции... има много които може за месец-два да донесат 30-40% (автомобили, ютилитис)
Ами, всичко е въпрос на риск, а не на доверие. Доколкото имаш стоп - може и да не се доверяваш 100% на нищо...
Това за фундамента, не изненадваш никого, но цените са ниски... Такива рязки движения като миналата седмица, много често са символични на пълна капитулация. Но разбира се, аз нямам стоп и затова нямам и позиция, но тук не бих скъсил...
Не се доверявайте на ралито много... имайки информация как се движат продажбите в една индустрия, която е барометър за потреблението ще ви кажа че сащ са го закъсали колкото европа почти....допреди 3 седмици бях на различно мнение. разбира се ще се радвам да не съм прав... освен това долара се е вдигнал ужасно много спрямо браз.реал песото и др. валути на главни търг. партнйори...(около и над 15%) . ще им тръгне надолу експорта близките месеци ако този тренд не се ривърсне. Ще си купувам европейски акции... има много които може за месец-два да донесат 30-40% (автомобили, ютилитис)
Ами какво му е толкова интересно на мястото. Прекалено сме паднали за да е за къси, а е прекалено рано за дълги ( поне за мен). Добре е да се изчака как ще бъде и утре.
надявам се, че сега ги видя - падащо Злато и растящи Индекси .
п.с. съвсем скоро започва силен подем на глобалната икономика!!! Дръжте се за ракетите!
Виж, ако имаш падащо злато и падащи индекси едновременно, разбирам да говориш за обръщане на тренд.
Ама с твоя пример е все едно да кажеш, че щом някой купува, има и такъв дето му продава.
Апропо, преди време някой се чудеше дали да скъсява Ябълката... Интересно ми е какво стана.
Всеки вижда малко каквото иска да види... Че златото пада е очевидно, че индексите се качват, трябва доста да да се взираш и не повече от 2 дни назад..
Еврейте днес тръгнаха със стабилен +, да видим утре как ще е в Европа и Сащ. Интересно, че никой не коментира протестите пред Уолстрийт, явно доста американци не са склонни да продължи държавното стимулиране на банките и
ипотечните институции.
Коментар