IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
    Аз влизам тук, но ще оставя и барут а утре. Успех на всички.
    Малко закъсняваш,ама нейсе!!!

Коментар

• Аз влизам тук, но ще оставя и барут а утре. Успех на всички.

Коментар

• Голям кеф е да гледаш растящи индекси
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Една лястовица, лято не прави, но две може би.. Красота, 2 поредни дни( засега) и се върнахме от където паднахме. На това му казвам, капан за мечки. Ако свършим някъде тук, ще купуваме тази седмица. Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Не се доверявайте на ралито много... имайки информация как се движат продажбите в една индустрия, която е барометър за потреблението ще ви кажа че сащ са го закъсали колкото европа почти....допреди 3 седмици бях на различно мнение. разбира се ще се радвам да не съм прав... освен това долара се е вдигнал ужасно много спрямо браз.реал песото и др. валути на главни търг. партнйори...(около и над 15%) . ще им тръгне надолу експорта близките месеци ако този тренд не се ривърсне. Ще си купувам европейски акции... има много които може за месец-два да донесат 30-40% (автомобили, ютилитис)
            Ами, всичко е въпрос на риск, а не на доверие. Доколкото имаш стоп - може и да не се доверяваш 100% на нищо...

Това за фундамента, не изненадваш никого, но цените са ниски... Такива рязки движения като миналата седмица, много често са символични на пълна капитулация. Но разбира се, аз нямам стоп и затова нямам и позиция, но тук не бих скъсил...

Коментар

• Ами аз не знам как стигна до 40. Явно с чертеж е било, защото май 50 им е кеша поне.

Разбира се всичко е възможно, но това е някъде близко до невъзможно...

Коментар

• Не се доверявайте на ралито много... имайки информация как се движат продажбите в една индустрия, която е барометър за потреблението ще ви кажа че сащ са го закъсали колкото европа почти....допреди 3 седмици бях на различно мнение. разбира се ще се радвам да не съм прав... освен това долара се е вдигнал ужасно много спрямо браз.реал песото и др. валути на главни търг. партнйори...(около и над 15%) . ще им тръгне надолу експорта близките месеци ако този тренд не се ривърсне. Ще си купувам европейски акции... има много които може за месец-два да донесат 30-40% (автомобили, ютилитис)

Коментар

• а за ябълките ли говорите . 10 пъти надолу до 40 . ибрееееееееее.

Коментар

• Ами какво му е толкова интересно на мястото. Прекалено сме паднали за да е за къси, а е прекалено рано за дълги ( поне за мен). Добре е да се изчака как ще бъде и утре.

Коментар

• ...ко стаа, никой не пише!На много интересно място сме, дедо се е заиграл ок трендлинията за нагоре, да видим, кво ще стане...

自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                        ...мисла при сип-а едно късо да вкарам от 1198
                        tp1139 +59
                        ще сложа селстоп на 1111
                        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Колега Наивник,

надявам се, че сега ги видя - падащо Злато и растящи Индекси .

п.с. съвсем скоро започва силен подем на глобалната икономика!!! Дръжте се за ракетите!
                          Виж, ако имаш падащо злато и падащи индекси едновременно, разбирам да говориш за обръщане на тренд.
                          Ама с твоя пример е все едно да кажеш, че щом някой купува, има и такъв дето му продава.

Апропо, преди време някой се чудеше дали да скъсява Ябълката... Интересно ми е какво стана.

Коментар

• Всеки вижда малко каквото иска да види... Че златото пада е очевидно, че индексите се качват, трябва доста да да се взираш и не повече от 2 дни назад..

Коментар

• Колега Наивник,

надявам се, че сега ги видя - падащо Злато и растящи Индекси .

п.с. съвсем скоро започва силен подем на глобалната икономика!!! Дръжте се за ракетите!

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

23.09.2011 11:10

Първоначално изпратено от shemata

Първоначално изпратено от Shemata
                              Голям кеф е да гледаш падащо Зло, опа.... падащо Злато и растящи индекси!!!

супер!!! кеф за очите!!!

Значи икономиките се оправят много по-добре от очакваното!!! в близките 2-3 години ще има мощен икономически подем!

Различни програми гледаме Где ги гледаш растящите индекси
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Еврейте днес тръгнаха със стабилен +, да видим утре как ще е в Европа и Сащ. Интересно, че никой не коментира протестите пред Уолстрийт, явно доста американци не са склонни да продължи държавното стимулиране на банките и
                                ипотечните институции.

Коментар

Working...
                                X