IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Оставете човека на мира, просто е лотария да не отидеш 10% надолу при някои акции ей така за 2 дни ... Според мен се продават обеми от единия джоб в другия за да се вижда че има обеми някъкви, Комодитис дават сигнали, че разпродажбите приключват. Така ги виждам нещата аз, но както казах си имам едно наум докъде да се заигравам

Красота!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      не бре,
      той хунът ей тъй си мрънка. по принцип
      нагоре надоле пазарът , той все изненадан
      Оставете човека на мира, просто е лотария да не отидеш 10% надолу при някои акции ей така за 2 дни ... Според мен се продават обеми от единия джоб в другия за да се вижда че има обеми някъкви, Комодитис дават сигнали, че разпродажбите приключват. Така ги виждам нещата аз, но както казах си имам едно наум докъде да се заигравам

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Не съм в грешната посока!

Просто искам стабилизация!!!!!! Че малоумниците на БФБ съвсем я изличиха! Като се стабилизират световните индекси - неизбежно и тук ще им се върне куража в заешките сърца!

Ето затова съм напрегнат!

Успех на търговците! И гледайте да не останете само търговци накрая.. (без инвеститори)... че тогава нали знаете неизбежното: по-голямата риба изяжда по-малката...
        ся да не решиш , че ти се подигравам
        просто съм забелязал тона на постовете ти.
        пазарът расте : - тва е неква лудост, ко праят тия?
        пазарът се срива - същото/да не го копирам от по-горе /
        та затва казвам , че си мрънкалник по природа или не дай си боже все си в грешната посока
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Време е за добрите новинииии!!!

Коментар

• Не съм в грешната посока!

Просто искам стабилизация!!!!!! Че малоумниците на БФБ съвсем я изличиха! Като се стабилизират световните индекси - неизбежно и тук ще им се върне куража в заешките сърца!

Успех на търговците! И гледайте да не останете само търговци накрая.. (без инвеститори)... че тогава нали знаете неизбежното: по-голямата риба изяжда по-малката...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              не бре,
              Що бе, да не е излъгал нещо, това сега не е пазара , но освен че е си влиза в играта, и тъй ще е тя, е прав че гонят спестителите, което е оптимистично, като се замисля

Коментар

• Не съм в грешната посока!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Ти пак ли си в грешна посока

не бре,
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Голяма е педерастията....

Края на финансовата година - и подобни погроми в САЩ?? Фондовете там определено си хвърлят бизнеса в кенефа.... Дали са прихванали нещо от нашите, български "специалисти"?
                    Ти пак ли си в грешна посока

Коментар

• Голяма е педерастията....

Края на финансовата година - и подобни погроми в САЩ?? Фондовете там определено си хвърлят бизнеса в кенефа.... Дали са прихванали нещо от нашите, български "специалисти"?

Коментар

• Мда... Не изглеждат добре нещата..Идва краят на месеца, така че не очаквам голямо движение утре и в петък, но определено трудно е да се каже не може още да паднем..

Коментар

• Това беше разбиването при комодитис и акции... даже епъл не продашдоха за да компенсират загуби другаде...няма кой да продава... сега понеже се знае от големите какви са отчетите ще има избирателни покупки... банките ми се струва да правят интересни дънни фигури.... но страх лозе пази.. няма да добям докато не видя дни с ръст при големи обеми...

Коментар

• ...
                            Attached Files
                            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Мда.. Погледнах отново нещата и ми се струва, прибързах малко тук за дълги.. Ама нали си мисля, края на месеца и тн,но все пак, малко е рано... Не знам, може и да продам позицията. Все пак по-добре да продам преди да се наложи да продам...

Коментар

• По-добре късно отколкото никога

Коментар

Working...
                                X