Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене бре,
той хунът ей тъй си мрънка. по принцип
нагоре надоле пазарът , той все изненадан
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНе съм в грешната посока!
Просто искам стабилизация!!!!!! Че малоумниците на БФБ съвсем я изличиха!Като се стабилизират световните индекси - неизбежно и тук ще им се върне куража в заешките сърца!
Ето затова съм напрегнат!
Успех на търговците! И гледайте да не останете само търговци накрая.. (без инвеститори)... че тогава нали знаете неизбежното: по-голямата риба изяжда по-малката...
просто съм забелязал тона на постовете ти.
пазарът расте : - тва е неква лудост, ко праят тия?
пазарът се срива - същото/да не го копирам от по-горе /
та затва казвам , че си мрънкалник по природа или не дай си боже все си в грешната посокаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Не съм в грешната посока!
Просто искам стабилизация!!!!!! Че малоумниците на БФБ съвсем я изличиха!Като се стабилизират световните индекси - неизбежно и тук ще им се върне куража в заешките сърца!
Успех на търговците! И гледайте да не останете само търговци накрая.. (без инвеститори)... че тогава нали знаете неизбежното: по-голямата риба изяжда по-малката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене бре,
нагоре надоле пазарът , той все изненадан, но освен че е си влиза в играта, и тъй ще е тя, е прав че гонят спестителите, което е оптимистично, като се замисля
Коментар
-
Не съм в грешната посока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи пак ли си в грешна посока
не бре,
нагоре надоле пазарът , той все изненаданТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеГоляма е педерастията....
Края на финансовата година - и подобни погроми в САЩ?? Фондовете там определено си хвърлят бизнеса в кенефа.... Дали са прихванали нещо от нашите, български "специалисти"?
Коментар
-
Това беше разбиването при комодитис и акции... даже епъл не продашдоха за да компенсират загуби другаде...няма кой да продава... сега понеже се знае от големите какви са отчетите ще има избирателни покупки... банките ми се струва да правят интересни дънни фигури.... но страх лозе пази.. няма да добям докато не видя дни с ръст при големи обеми...
Коментар
Коментар