Абсолютно точно, аз очаквам Дау да мине през 10,300 следващата седмица и чак след това релиеф рали. Просто трябва да се оберат парите на последните фондове, които са лонг с твърде голям ливъридж.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеЕто един интересен поглед върху ситуацията в момента.
"The short term-ism is just blowing people away," said BlackRock vice chairman Robert Doll, noting investors are too worried about the moment-by-moment developments that are rocking markets. "The risk of a European bust is not zero ... I'm going to say there's a one-out-of-three chance that it's unpleasant. Two-out-of three, you should be buying stocks with both hands and feet right now."
"If it doesn't have a nasty ending, I think we avoid a recession. If Europe has a nasty ending, I think that will push us into recession. Right now, we're still not in recession ... A lot of the CEOs we talk to say their business is okay," Doll said.Все пак, няма риск който да е нула, но в сравнение с ценовите нива, въпросният риск е пренебрежѝтелно малък! Което не значи че по-ниски цени няма как да се видят, просто пак ще гледаме: "какъв неочакван обрат, драги зрители"
Коментар
� -
Ето един интересен поглед върху ситуацията в момента.
"The short term-ism is just blowing people away," said BlackRock vice chairman Robert Doll, noting investors are too worried about the moment-by-moment developments that are rocking markets. "The risk of a European bust is not zero ... I'm going to say there's a one-out-of-three chance that it's unpleasant. Two-out-of three, you should be buying stocks with both hands and feet right now."
"If it doesn't have a nasty ending, I think we avoid a recession. If Europe has a nasty ending, I think that will push us into recession. Right now, we're still not in recession ... A lot of the CEOs we talk to say their business is okay," Doll said.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеГолям кеф е да гледаш падащо Зло, опа.... падащо Златои растящи индекси!!!
супер!!! кеф за очите!!!
Значи икономиките се оправят много по-добре от очакваното!!! в близките 2-3 години ще има мощен икономически подем!Где ги гледаш растящите индекси
Коментар
� -
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТова е направо истерия. Долар/йена тройно дъно, ръсела нагоре... Това е явно дънце, затворям малкото къси които имам и добавям дълги само дишидентни акции...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеСиП за едно денонощие загуби 100 пункта!
Верно, че си трябва третия лег на АБС корекцията... ама малко пресилиха нещата ми се струва!
Не знам - нещо не съм мечи настроен.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЕй това трябва да си го залепя на стената.Много хубаво сравнение.
Което показва едно нещо много ясно, когато икономиката върви надолу, златото расте.
с атзи графика мои си избарса газа ако не са преравнени кам една база
Коментар
� -
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...еваларката, бе традер, що си траеш...как е албърта
...
Алберта е добре, не ни мислете
успехи на всички !!life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
� -
Колега ATILA,
видя ли какво стана с AUD/USD???
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеСиП за едно денонощие загуби 100 пункта!
Верно, че си трябва третия лег на АБС корекцията... ама малко пресилиха нещата ми се струва!
Не знам - нещо не съм мечи настроен.....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеаз мисля ( и имайки предвид позициите си), че още надолу ще има, и то не малко...
ето графики, и не ме критикувайте за тях ако виждате нещата по различен начин - не са измислени от мен, но от дълго време ги играя с успех...как е албърта
自由西藏
Коментар
� -
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеаз мисля ( и имайки предвид позициите си), че още надолу ще има, и то не малко...
ето графики, и не ме критикувайте за тях ако виждате нещата по различен начин - не са измислени от мен, но от дълго време ги играя с успех...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеппс.Евала добър търговец си.Дерзай все така!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
�
Коментар