Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
супер се е , бай та да стане
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАко е тиква е малко грозна като форма, но тиквата си е тиква
(красива грозна)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениетиква лЕ ще барнеме, приятелю, но тиквата си е тиква
(красива грозна)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
тиква лЕ ще барнеме, приятелю
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениетова го коментирахме вече,ясно е че,е раздута поне на фона на останалите!
Кажи кво каза Бен.
Май нищо за ново наливане,щото златото потъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Кажи кво каза Бен.
Май нищо за ново наливане,щото златото потънаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТи направо откри топлата вода бе пичПървоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСмятам или сега или на 640 вече можем да видим по-сериозни сътресения при ябълката.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЯ гледай ти, ябълката чукнала 640 и сега нещо се е спихнала. Хмм ще взема да позная? Дебелите книги не лъжат, май!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Тая гавра с Гугъл я правят на всеки отчет - без значение на данните...
Вчера майсторски изиграха "слуха" - и разтовариха много горещи картофи - в целия тех. сектор - Апъл, Амазон, гугъл...
но да не забравяме че деня не е свършил - на ход е Печатара!
но ме съмнява да си върнем бичите кожи - все пак европа е в леш.... Макар, че комодитис и комодити валутите държат цена - което е знак за потенциалено силно затваряне
.................................
Едно нещо е факт: всички рипортнали досега компании са с по-силни от очакваните резултати - Алкоа, 2-те банки, Гугъл, Монсанто...
Въпросът е дали големият ръст на акциите в последните месеци не е изпреварил твърде много ръста на бизнеса на компаниите?!
Аз мисля, че не твърде много - особено предвид евтиния кредит! И факта, че световните икономики определено се подобряват - Австрялия, канада, Швейцария, Германия и прочее са лидери в това..
Има наистина един притеснителен фактор - Китай! Всички са се фокусирали в т.н. приземяване на китайската икономика.
Всъщност, аз мисля, че в момента наблюдаваме промямна на световния икономически модел от последните 2 десетилетия (след края на Студената война)... Китай беше гиганския консуматор на суровини и гигантския износител на абсолютно всичко... е, това вече е обстоятелство, което постепенно се ревизира... т.е. китайската икономика върви към нормализиране - забавяне на темповете и обръщане поглед към вътрешния пазар! да, това ще върви със сътресения - предвид самия олигархо-командитен модел на икономика там...
Китай осъзнава, че губи почва под краката си - поради което се опитва отчаяно да ухажва чуждите инвеститори - като либерализира инвестиционния пазар! Това е отчаен опит за запазване на статуквото от последните десетилетия... Опит, който няма да доведе до търсените резултати - просто защото процесът на нормализация принципно е необратим... може само да се забави!
Успех на търгуващите!! И не збарвяйте - че мейджър тренда на борсите е бичи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКакви бяха тези шишове в Насдак100, след затварянето? Някой рапортува ли?
Коментар
Коментар