IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
    Обясни го това ефекта на доминото.. Като си толкова сигурен, кажи къде ти е стопа за къси на това "домино".. Или е само думи.
    Моята стратегия относно балоните е следната. Сигурни неща НЯМА! Относно стопа, няма как да ти кажа сега. Трябва първо да се развие посочения от мен сценарии. В такива ситуации обикновено влизам интрадей със много малък стоп (1-2$) и ако тръгне хубаво надолу започвам да добавям. Имай предвид че може да имам 4-5 че и повече неуспешни опита и накрая може пак нищо да не излезе. Но пък само един път да излезе и да започна да я "помпя" позицията, печалбата обикновено е десетки и понякога дори стотици пъти по голяма от цялата поредица от загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
      Нищо особено за сега Ако падне в зоната 500 - 550 и тълпата която 3 седмици купуваше на нива 600+ ще започне да усреднява на по "изгодните" цени защото защото всички си мислят че няма как ябълката да е балон и този път е различно от там нататък падне ли под 500 , шоуто започва ! Ефекта на доминото НЕ ПРОЩАВА!
      Абе вие всички ли сте скъсили AAPL...ами гледам , гледам, освен, че се вдигна доста рязко от 400$, не мога да видя балон в тази акция, има поне 10 къде са много надути, но Епълката, категорично не е от тях, като им излезне отчета, чакам нещо с първа цифра 7++.......

Коментар

Обясни го това ефекта на доминото.. Като си толкова сигурен, кажи къде ти е стопа за къси на това "домино".. Или е само думи.
        Много хора не разбират окономическта сила на корпорациите в днешно време
        И това, че колкото по-големи стават - толкова по силни стават - съответно цената на акциите им

Апъл няма спирка оттук нататък - освен ако не започнат да губят позции на технологично ниво от конкуренти
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          Нищо особено за сега Ако падне в зоната 500 - 550 и тълпата която 3 седмици купуваше на нива 600+ ще започне да усреднява на по "изгодните" цени защото защото всички си мислят че няма как ябълката да е балон и този път е различно от там нататък падне ли под 500 , шоуто започва ! Ефекта на доминото НЕ ПРОЩАВА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Малеее ябълките ойдохаа станаха на компот
            Рано е за купуване, но и утре е ден, поне за мен, къси не бих имал, а вече съм почти на макс риск за дълги, тъй че ги оставям на други. Но ако трябва да избирам бих търси на дълги в следващите дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Малеее ябълките ойдохаа станаха на компот

Коментар

Не знам какво да ти кажа... Тук чувам, че реколтата в South America на soybeans е по-зле от доклдваната, и цената съответно е много нагоре, но за останилите реколти, поне засега нещата вървят по-добре от нормално. За памука специално не го следя добре, но със сигурност нямам интерес да влизам.
                Те едните ще повлекат другите.. още два месеца и ще стане годиниа консолидация..хм..
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Малеее ябълките ойдохаа станаха на компот

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Много брутален селофф при софт къмодитис последните седмици.. ако долърът обърне може там да рали добре..
                    Не знам какво да ти кажа... Тук чувам, че реколтата в South America на soybeans е по-зле от доклдваната, и цената съответно е много нагоре, но за останилите реколти, поне засега нещата вървят по-добре от нормално. За памука специално не го следя добре, но със сигурност нямам интерес да влизам.

Коментар

• Много брутален селофф при софт къмодитис последните седмици.. ако долърът обърне може там да рали добре..

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Тури малко и на памука..: )
                        лол.. има някакви planting report, които са delayed due to a fire at USDA offices .. докато не дойде булиш репорт тук обръщане няма..

Коментар

• Тури малко и на памука..: )

Коментар

• Дълги на DIA тук. Стоп под днешните lows, target new highs.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                              теб не сам те видел да кажеsh несто конкретно. само некви философски раzмисли
                              Ами не знам колко си ми следил постовете. Аз давам конкретно, когато имам позиция. Сега нямам, значи няма какво да кажа конкретно какво харесвам, а само какво не харесвам... Аз не харесвам тук къси никъде, включително на AAPL. Това достатъчно конкретно ли за теб или да обяснявам всеки пост допълнително за теб.

Коментар

Не бруля ябълки, по същата причина. по която не пикая срещу вятъра - не искам да се подмокря..

теб не сам те видел да кажеsh несто конкретно. само некви философски раzмисли

Коментар

Working...
                                X