If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е ключов ден за посоката в следващите дни, или седмици дори!
Ако купят пазара - ще имаме пробиб на старата съпротива (при 1393 грубо) и ще предстои тест на високите нива при 1420 на СиП!
Предвид че тази седмица са падежите на месечните опции, и факта че резултатите на компаниите са наистина добри - мисля че бичия сценарий ще се развие! освен това тънките обеми определено са в услуга на бичетата...
Оттук интересно ще е дали 1420-25 зоната ще спре импулса в началото на лятото... или ще има сили за пробив към 1450! Засега - по-високи стойности са все още далечна перспектива... но ще го мислим като се наближи момента - след седмица...
Успех на търгуващите!
Почвам да залагам, че видяхме дъното за сега при индексите . Въпрос на време е долара да сдаде съпротивата и нещата да се ускорят...Въпроса е къде ще избие този път ликвидността ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Днес е ключов ден за посоката в следващите дни, или седмици дори!
Ако купят пазара - ще имаме пробиб на старата съпротива (при 1393 грубо) и ще предстои тест на високите нива при 1420 на СиП!
Предвид че тази седмица са падежите на месечните опции, и факта че резултатите на компаниите са наистина добри - мисля че бичия сценарий ще се развие! освен това тънките обеми определено са в услуга на бичетата...
Оттук интересно ще е дали 1420-25 зоната ще спре импулса в началото на лятото... или ще има сили за пробив към 1450! Засега - по-високи стойности са все още далечна перспектива... но ще го мислим като се наближи момента - след седмица...
Много успехи и на теб на БФБ!
Извинявай ако те обиждам, но вече ставаш смешен с "шортите"
Не те разбирам. След като не участваш на западните пазари а само ги "анализираш",
защо постваш тук?
Може би превес взема силното ти желание западът да изтегли и нас /това ВСИЧКИ го искаме/, но да бъдем реалисти!
От постовете ти не съм видял смислен нито ФА нито ТА, така че не дразни колегите които се мъчат да правят някакъв анализ и да го споделят, та белким научиш нещо.
Сега си извади главата от там където си я заврял, и се огледай!!!
Пазар НЯМА от 2008г /а може би и от по-рано/ всичко се върти около централните банки!
Това действа като наркотик за всички....забравяне на проблема, но не и решение...
Когато наркотикът секне, сещаш ли се какво ще се случи???
Успех ти желая!
ФЕД и комповете 'счупиха' пазара. Нещо пада яко с друго го балансират и заглаждат, но това не може да продължи добезкрай. Липсата на по-сериозна волатилност говори, че комповете са овладяли пазара. Комбинирано с камарите кеш от ФЕД това не води до нищо добро. Мисля, че ще стане като Епъл...когато всички излязоха и казаха това не може да пада отива на 700+ то се изръси и за няколко дене отнесе лакомите бичета...както преди това разби мечетата.
Големите не искат масата да печели от къси затова първо ще ги откажат, а после ще има един здравословен спад 10% поне.
поздрави и успех
С едно уточнение, всичко се върти около опции и деривати и заради тях са цирковете, та или ще им направят по-честна играта или никой няма да ги играе
Всичко е тайминг (и благоразумен размер), а те в случая с таминга правят магарии и гласят картите.
Ако де, Дедо Бъфет затова винаги ги лекува, ползва собствения си дебел и няма бърза работа
ФЕД и комповете 'счупиха' пазара. Нещо пада яко с друго го балансират и заглаждат, но това не може да продължи добезкрай. Липсата на по-сериозна волатилност говори, че комповете са овладяли пазара. Комбинирано с камарите кеш от ФЕД това не води до нищо добро. Мисля, че ще стане като Епъл...когато всички излязоха и казаха това не може да пада отива на 700+ то се изръси и за няколко дене отнесе лакомите бичета...както преди това разби мечетата.
Големите не искат масата да печели от къси затова първо ще ги откажат, а после ще има един здравословен спад 10% поне.
поздрави и успех
ха дано,че
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да ама къси на средна 9.47$.....тъй, че засега съм в час...
Как имаш нерви се занимаваш
За всички дето дебнат Апъла - [мое мнение] при контра рали може да се чака двоен връх или дайвърджънс ако стане много бързо overbought .. За сега по съм сигурен, че основния тренд е нарушен..
Абе вие всички ли сте скъсили AAPL...ами гледам , гледам, освен, че се вдигна доста рязко от 400$, не мога да видя балон в тази акция, има поне 10 къде са много надути, но Епълката, категорично не е от тях, като им излезне отчета, чакам нещо с първа цифра 7++.......
Самият факт, че в положителен ден Апъл са отрицателни тр дава знак за нещо не наред. Ако затвори така утре с голям шанс може да има контра рали ..
Ти нали имаше BofA ?
Коментар