IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Днес е ключов ден за посоката в следващите дни, или седмици дори!

Ако купят пазара - ще имаме пробиб на старата съпротива (при 1393 грубо) и ще предстои тест на високите нива при 1420 на СиП!

Предвид че тази седмица са падежите на месечните опции, и факта че резултатите на компаниите са наистина добри - мисля че бичия сценарий ще се развие! освен това тънките обеми определено са в услуга на бичетата...

Оттук интересно ще е дали 1420-25 зоната ще спре импулса в началото на лятото... или ще има сили за пробив към 1450! Засега - по-високи стойности са все още далечна перспектива... но ще го мислим като се наближи момента - след седмица...

Успех на търгуващите!
    Почвам да залагам, че видяхме дъното за сега при индексите . Въпрос на време е долара да сдаде съпротивата и нещата да се ускорят...Въпроса е къде ще избие този път ликвидността ..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Днес е ключов ден за посоката в следващите дни, или седмици дори!

Ако купят пазара - ще имаме пробиб на старата съпротива (при 1393 грубо) и ще предстои тест на високите нива при 1420 на СиП!

Предвид че тази седмица са падежите на месечните опции, и факта че резултатите на компаниите са наистина добри - мисля че бичия сценарий ще се развие! освен това тънките обеми определено са в услуга на бичетата...

Оттук интересно ще е дали 1420-25 зоната ще спре импулса в началото на лятото... или ще има сили за пробив към 1450! Засега - по-високи стойности са все още далечна перспектива... но ще го мислим като се наближи момента - след седмица...

Успех на търгуващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Празнувах Великден, не съм се покривал

Много успехи на всички в дълги позиции
        Много успехи и на теб на БФБ!
        Извинявай ако те обиждам, но вече ставаш смешен с "шортите"
        Не те разбирам. След като не участваш на западните пазари а само ги "анализираш",
        защо постваш тук?
        Може би превес взема силното ти желание западът да изтегли и нас /това ВСИЧКИ го искаме/, но да бъдем реалисти!
        От постовете ти не съм видял смислен нито ФА нито ТА, така че не дразни колегите които се мъчат да правят някакъв анализ и да го споделят, та белким научиш нещо.
        Сега си извади главата от там където си я заврял, и се огледай!!!
        Пазар НЯМА от 2008г /а може би и от по-рано/ всичко се върти около централните банки!
        Това действа като наркотик за всички....забравяне на проблема, но не и решение...
        Когато наркотикът секне, сещаш ли се какво ще се случи???
        Успех ти желая!

Коментар

• Празнувах Великден, не съм се покривал

Много успехи на всички в дълги позиции
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Я, вле4угото Gekko пак изпяпълзяло. Беше се покрило нещо миналата седмица....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              ФЕД и комповете 'счупиха' пазара. Нещо пада яко с друго го балансират и заглаждат, но това не може да продължи добезкрай. Липсата на по-сериозна волатилност говори, че комповете са овладяли пазара. Комбинирано с камарите кеш от ФЕД това не води до нищо добро. Мисля, че ще стане като Епъл...когато всички излязоха и казаха това не може да пада отива на 700+ то се изръси и за няколко дене отнесе лакомите бичета...както преди това разби мечетата.

Големите не искат масата да печели от къси затова първо ще ги откажат, а после ще има един здравословен спад 10% поне.

поздрави и успех
              С едно уточнение, всичко се върти около опции и деривати и заради тях са цирковете, та или ще им направят по-честна играта или никой няма да ги играе

Всичко е тайминг (и благоразумен размер), а те в случая с таминга правят магарии и гласят картите.

Ако де, Дедо Бъфет затова винаги ги лекува, ползва собствения си дебел и няма бърза работа

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                ФЕД и комповете 'счупиха' пазара. Нещо пада яко с друго го балансират и заглаждат, но това не може да продължи добезкрай. Липсата на по-сериозна волатилност говори, че комповете са овладяли пазара. Комбинирано с камарите кеш от ФЕД това не води до нищо добро. Мисля, че ще стане като Епъл...когато всички излязоха и казаха това не може да пада отива на 700+ то се изръси и за няколко дене отнесе лакомите бичета...както преди това разби мечетата.

Големите не искат масата да печели от къси затова първо ще ги откажат, а после ще има един здравословен спад 10% поне.

поздрави и успех
                ха дано,че
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ФЕД и комповете 'счупиха' пазара. Нещо пада яко с друго го балансират и заглаждат, но това не може да продължи добезкрай. Липсата на по-сериозна волатилност говори, че комповете са овладяли пазара. Комбинирано с камарите кеш от ФЕД това не води до нищо добро. Мисля, че ще стане като Епъл...когато всички излязоха и казаха това не може да пада отива на 700+ то се изръси и за няколко дене отнесе лакомите бичета...както преди това разби мечетата.

поздрави и успех
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• на покачващ се пазар да шортя , ъп ъп ъп

Коментар

• Шортите ли?
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                        Скоро на 550...
                        Може и така да е, ама на 24.04.2012 ще се види нещо към 7++.....така си мисля де...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Самият факт, че в положителен ден Апъл са отрицателни тр дава знак за нещо не наред. Ако затвори така утре с голям шанс може да има контра рали ..

Ти нали имаше BofA ?
                          Скоро на 550...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Да ама къси на средна 9.47$.....тъй, че засега съм в час...
                            Как имаш нерви се занимаваш

За всички дето дебнат Апъла - [мое мнение] при контра рали може да се чака двоен връх или дайвърджънс ако стане много бързо overbought .. За сега по съм сигурен, че основния тренд е нарушен..

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Самият факт, че в положителен ден Апъл са отрицателни тр дава знак за нещо не наред. Ако затвори така утре с голям шанс може да има контра рали ..

Ти нали имаше BofA ?
                              Да ама къси на средна 9.47$.....тъй, че засега съм в час...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Абе вие всички ли сте скъсили AAPL...ами гледам , гледам, освен, че се вдигна доста рязко от 400$, не мога да видя балон в тази акция, има поне 10 къде са много надути, но Епълката, категорично не е от тях, като им излезне отчета, чакам нещо с първа цифра 7++.......

Ти нали имаше BofA ?

Коментар

Working...
                                X