IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• очертава се слабо затваряне....

Нощес Австралия има важни данни - но тя сега няма сили да поднесе "позитивна" изненада... още повече, че ключовия фактор за региона - китай почива.. Доскоро 'булиш" коментари на говерньора на АЦБ, или позитивни данни можеха с лекота да отприщят вълна от булишнизъм по света... но сега не е такъв сентимента към Австралия - не случайно озито загуби корелацията си с фондовия пазар...

т.е. аргументите за гапа овърнайт стават все по-слаби...

Но - да видим дирижора какво мисли !

Коментар

• Реално всички козове са в играта:
      - доларът е разбит...
      - рали в комодитис
      - рали в енергийния сектор
      - рали във финансовия сектор (който е с особена тежест)
      - пазарните лидери са раздути на макс....

Но не могат да бият върха....

Остава стария трик с гап овърнайт! Но дори и да го направят - с таргет 1440... Всякакъв ръст ще е нетраен - просто избити стопове.... Един вид - лъжлив пробив!

Пазарът наистина има нужда от корекция!

така мисля!

Успех на всички! И спокойна нощ от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Супер ниски обеми!!!

Реално всичко ще се реши тази нощ!
        И какво трябва да стане тази нощ?!
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• квото е тва е!
          ще си чакаме корекцията!
          поне няма големи шипове от по 3-4%
          Ама после надолу - с асансОра
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Супер ниски обеми!!!

Реално всичко ще се реши тази нощ!

Коментар

• Ай карамба... връщам се аз и що да видя - мечо гробище. Добре че се оттеглих в зимен сън навреме.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз да ви кажа в една кръчма оня ден чух от хора, които никога не са имали акаунт на борсата, че акциите на Апъл са надценени...Което може да ме накара да се замисляяяяяяяяя....че ако доларЪ се спраска още малко тази седмица...
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

За съжаление не е така!

Запълнихме гапа от тази нощ! Сега предстои тест на върховете при 1420!

Плюс имаме и рязък интерес към рисковите активи ....
                  само да си доразвия мисълта!!

Този ръст е както очакван, така и необходим - от гледна точка на логиката на аназлиза..
                  Тази седмица е предпразнична, къса! Със сигурност биците ще държат контрола - още повече че маркета ще изтънява с всеки изминал ден до празниците..

Големите графики сочат умора на тренда + натрупване на значителни негативни новини за световната икономика + приближаването на отчетите (дали те ще отговорят на огромните очкавания).... означават наближаването на корекцията!

Неизвестните всъщност са само дали ставите върхове при грубо 1420-25 на СиП(+овърмаркета) и 2800 (за Насдак 100) ще бъдат пробити или не... Евентуален пробив на СиП - ще означава атака към силната съпротива при 1440...
                  Аз си мисля, че Насдак няма да мине 2800 - макар че с Апъл в него - реално изненадите за съвсем възможни... Причината поради която мисля че 2800 е сериозна бариера е, че технологичния сектор вече е подложеж на осезаемо кеширане на печалби - предвид огромния ръст на акциите до момента; освен това тук негативните изненади в отчетите традиционно са факт - така че пазарът ще го отиграе превнтивно ми се струва...

Коментар

За съжаление не е така!

Бързате с късите .....до отчетите играта ще е в центъра и над 13 К ... поне още десетина дни
                    За мен е показател Комерса и Дойчебанк....не могат да стигнат върховете преди два месеца... и значи че пътя е надолу, но индекса се крепи от режисьорите....

Коментар

За съжаление не е така!

така си е !
                      Геко-пазари здраво-сега му е времето
                      (според теб)

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        Пичове, шортите ли още

Да не ви скъсат шортите
                        Юнак, ти очевидно си решил да го играеш тролчето тук!

няма лошо... само дето от виковетет ти "ъп", "ъп"... файда нямаме...

Нищо - дано поне ти правиш кинти!

Коментар

• Не съм ровил да видя каква е причината... но като гледам че въобще не го искат долара - мисля призрака на QE3 i печатара пак са се появили... (златото е показателно например...

Утре има минути от срещата на ФЕД - и ще стане сяна каква е дислокацията на силите по въпроса... нО дотогава - ще се налодуват лудите

Коментар

• Пичове, шортите ли още

Да не ви скъсат шортите
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Днес-игра в центъра,за сега нищо интересно
                              За съжаление не е така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                И тук дойде моментът да си прибера парите, и да се почерпя.
                                Който му се играе и има, може да стиска и до към 13 100-110, ама това малко по-натам.
                                Аз лично отивам по работа из града, така че успех ви желая!
                                Браво Фис,ние ще чакаме хубаво да се издрънди,че тогава
                                Днес-игра в центъра,за сега нищо интересно

Коментар

Working...
                                X