IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе хора вие един вестник прочели ли сте през живота си? на икономическа тема.
    (7 Дни Спорт и Труд не се броят)
    Разбирате ли нещо от Макро-икономика? От икономически цикли?
    Имате ли на идея къде се намира в момента Американската икономика?
    По-добре стойте и гледайте отстрани или се пробвайте на БФБ-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
      Нищо общо само ще ти кажа! Ако не се сещаш защо, значи си за някой друг бизнес!
      Благодаря за съвета.

Според теб защо растат борсите?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Meчоците не DAX не издържаха на напрежението. Явно е имало много големи позиции шорт отворени вчера и ударените стопове предизвикаха шип. Оттук насетне може да се опитва шорт с малки таргети. За пет години назад само веднъж - от декември 2011 има такъв пазар.
        За 5 години ли от Декември 2011... не те разбрах... /не се заяждам/!
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Meчоците не DAX не издържаха на напрежението. Явно е имало много големи позиции шорт отворени вчера и ударените стопове предизвикаха шип. Оттук насетне може да се опитва шорт с малки таргети. За пет години назад само веднъж - от декември 2011 има такъв пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Същите "прогнози" ги четяхме и в темата за златото преди няколко месеца.
            Видя се как свършиха.

Човек трябва да мисли, а не да се самоубеждава.

Успех и на теб!
            Нищо общо само ще ти кажа! Ако не се сещаш защо, значи си за някой друг бизнес!
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Срещу това не се рита
              http://wsj.com/mdc/public/page/2_3024-djia_alltime.html
              Тези в една посока без хедж свършват винаги зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Ще свърши след 10 години с края на следващия Bull цикъл.
                За съжалене много хора ще го пропуснат
                Явно ти няма да го пропуснеш...За мен не се прітеснявай. Аз не вярвам в buy and hold.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Слагам 5 лева, че Хахо не търгува
                  Плащам. И още 10 отгоре
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Същите "прогнози" ги четяхме и в темата за златото преди няколко месеца.
                    Видя се как свършиха.

Човек трябва да мисли, а не да се самоубеждава.

Успех и на теб!

Коментар

• Слагам 5 лева, че Хахо не търгува

Коментар

• Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнение
                        интересно ми е как ще свърши

Коментар

Аз верно мисля да се наслаждавам на гледката....тренда ми казва нагоре, обаче разумът ми казва да не правя нищо.Ако купя сега нямам нито адекватен таргет, нито адекватен стоп.Единственият таргет нагоре е около 1700 , но някакси не ми се вярва маркета да качи още около 4% без какъвто и да било pullback.Не си спомням последният път когато маркетът е бил толкова булиш, интересно ми е как ще свърши
                          Другата седмица пазарът би трябвало да започне да коригира, колкото повече приближаваме към изказването на Бърнанки в сряда. Сигурно още от понеделник ще е началото.
                          Това изказване крие криск, ако Бен обяви нещо за QE и някои играчи ще затворят позиции.

Изказването в сряда е важното, а не утрешното му.

Ако Бен не направи нещо значимо в сряда, пазарът пак ще продължи нагоре.

Успех.
                          Last edited by anon6706; 17.05.2013, 23:09.

Коментар

Аз верно мисля да се наслаждавам на гледката....тренда ми казва нагоре, обаче разумът ми казва да не правя нищо.Ако купя сега нямам нито адекватен таргет, нито адекватен стоп.Единственият таргет нагоре е около 1700 , но някакси не ми се вярва маркета да качи още около 4% без какъвто и да било pullback.Не си спомням последният път когато маркетът е бил толкова булиш, интересно ми е как ще свърши
                            Някой от нас са се качили на Експреса, следваща спирка Дау 20,000 и СиП 2,000.
                            Там може да напраим 15 мин почивка и продължаваме.
                            Но тоя влак е само за МЪЖЕ, момченцата ще гледат как ги подминава като малка гара и ще си викат "Ех що не се качих и аз"

Коментар

• СЕЧ

Коментар

• пич много си нафукан и ще бъдеш скоро ошамарен , такива кат тебе да ги ринеш с лопата

Коментар

Working...
                                X