IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    К'во спите тука бре? Няма кой да викне Ръъъсссттттттттттттт
    Аз се заредих с малко виксчета за сряда. Мисля, че Брадатия няма да зарадва пазара. Нали самия той каза миналата седмица, че почвал да се припотява като гледа как се развива пазара. Едва ли ще хортува добри работи инак пазара ще скочи с поне още 5%.
    Нека да ти кажа едін урок, който ми е струвал много пари през годините: In a bull market any short signal is at best 50% likely to yield any profit.
    Така че аз чакам, а не шортвам. Good luck.

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
      Ами кьсмет тогова. Иначе то си e божа работа..
      К'во спите тука бре? Няма кой да викне Ръъъсссттттттттттттт
      Аз се заредих с малко виксчета за сряда. Мисля, че Брадатия няма да зарадва пазара. Нали самия той каза миналата седмица, че почвал да се припотява като гледа как се развива пазара. Едва ли ще хортува добри работи инак пазара ще скочи с поне още 5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Как да нямам стоп? Имам стоп и съм го казвал много пъти.
        Дау 20,000 СиП 2,000
        Ами кьсмет тогова. Иначе то си e божа работа..

Коментар

Мда... Това за давещи се мечки е малко илюзия, като цяло няма кьси инвестири.

А това, че нямаш стоп, а само вик за нагоре е за твоя сметка. Buy and Hope! LOL
          Как да нямам стоп? Имам стоп и съм го казвал много пъти.
          Дау 20,000 СиП 2,000

Коментар

Мда... Това за давещи се мечки е малко илюзия, като цяло няма кьси инвестири.

Слагай стопове задължително. Ще изгориш.

Коментар

• Мда... Това за давещи се мечки е малко илюзия, като цяло няма кьси инвестири.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Нека лудите се налудуват

Вода ще има за всички
                Единствените давещи ще са мечетата.
                То останаха ли въобще мечета, или им изгърмяха акаунтите то такова давене не е било никога.
                Нагоре и само нагоре РЪСТ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                  Казваш, че има достатъчно вода всички да се удавят, а?
                  точно така
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Нека лудите се налудуват

Вода ще има за всички
                    Казваш, че има достатъчно вода всички да се удавят, а?

Коментар

• Нека лудите се налудуват

Вода ще има за всички
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Няма къде да инвестират и пукат яко кепитъл гейн, защото няма интерест... никой не дава интерест в момента.
                        Само че ставаше въпрос за разликата между златото и пазара, ама за нея няма да те открехна...
                        Добре. Аз и не съм те питал.

Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Meчоците не DAX не издържаха на напрежението. Явно е имало много големи позиции шорт отворени вчера и ударените стопове предизвикаха шип. Оттук насетне може да се опитва шорт с малки таргети. За пет години назад само веднъж - от декември 2011 има такъв пазар.
                          Колега,
                          Абслолютно точен коментар. Събраха стоповете и то на сериозни
                          учатници. Днешното движение бе породено единствено от
                          нестихващия оптимизъм овъд океана и разбира се негативните данни от
                          Европа въобще не се и отразиха. Както спомена един колега в предишен пост,
                          от тези нива няма адекватен инвеститор, който да купува. Но така ли иначе
                          лудостта отдавна мина всякакви граници. В Европа Германия е на прага на рецесия, а Франция е официално в такава. В същото време имаме невиждани върхове. Ако това не е измама здраве му кажи. Продажбите на автомобили
                          отбелязали ръст - дрън дрън. От какво ниво е този ръст? И така нататък, че стана много дълго.

Поздрави и успехи!
                          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Абе хора вие един вестник прочели ли сте през живота си? на икономическа тема.
                            (7 Дни Спорт и Труд не се броят)
                            Разбирате ли нещо от Макро-икономика? От икономически цикли?
                            Имате ли на идея къде се намира в момента Американската икономика?
                            По-добре стойте и гледайте отстрани или се пробвайте на БФБ-то.
                            Да чел сьм ги и какво от това. Само защото цикьла е нагоре не означава че няма да има корекция. Аз говоря за high probability trading and not buy and hope..

\
                            Last edited by XOVER; 18.05.2013, 00:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                              За 5 години ли от Декември 2011... не те разбрах... /не се заяждам/!
                              в последните 5 години само тогава има толкова седмици ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Благодаря за съвета.

Според теб защо растат борсите?
                                Няма къде да инвестират и пукат яко кепитъл гейн, защото няма интерест... никой не дава интерест в момента.
                                Само че ставаше въпрос за разликата между златото и пазара, ама за нея няма да те открехна...
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X