IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• snaky като ти изчетох излеянията по долу и се хванах за главата.
    Незнам тези стратегии кой ти ги е казал ти ли си си ги мислил обаче са "една гаща плява за нащо магаре"
    По-големи щуротии съм чел единствено от hemilio.
    Дано не се набуташ в сряда, но ... не съм оптимист за теб

Коментар

• Ех момчета... навремето НАИВНИК помни имаше дискусии, обмяна на идеи и споделени реални позиции с това къде влиза, защо и къде излиза. Аз се учех от тези хора и те бяха отзивчиви да ми обясняват каквото не разбирам.
      Тъжно ижалко е, че вече АКЦИИ не се дискутират, а то дискусии дори няма... тъжно е...
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Мишоци айде като сте големи 'математици' дайте да направим един облог.
        Къде ще е пазара края на Юни?
        Нали сте разбирачи?
        hemilio адйе дай прогнозата тука черно на бяло да я има. После да мога да те спукам от базик
        С лаладжии-не ми се занимава!

Демоджия си и не ме вълнуваш!

Факта ,че си толкова краен в позициите си ми говори-колко скоро ще се разделим!

Точно пък на теб ли трябва да обяснявам къде ще е пазара през юни?

Арогантен си и не взимаш от дума-не виждам смисъл да ти обяснявам -поговорката сел ин мей анд гоу ауей!

Достатъчно си зелен ,не си преживял и един цикъл тренд-няма смисъл да се пеня за тоя дето духа.

Дръш там здраво курса на пред и ..........

Успех
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Нали сте разбирачи?
          hemilio адйе дай прогнозата тука черно на бяло да я има. После да мога да те спукам от базик
          Мишок, аз облога съм си го направил с пазара. От теб нищо не ща.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Има логика, Хахов, има логика. Нарича се математика.
            Ей ти малко размисъл по темата : http://www.zerohedge.com/news/2013-0...s-attempt-math
            Поне пък ни забавляваш
            Нали сте разбирачи?

Коментар

К'во се опитвате да търсите логика, там където я няма.
              Пазара днес е на никъде, има и такива дни, нагоре надолу ще завърши сигурно флат или малко нагоре.
              Това нищо не означава, от 1 ден не могат да се вадят никакви изводи.
              В дългосрочен план 1-2-3-6 месеца всички знаем на къде е.
              Нагоре.
              Има логика, Хахов, има логика. Нарича се математика.
              Ей ти малко размисъл по темата : http://www.zerohedge.com/news/2013-0...s-attempt-math
              Поне пък ни забавляваш

Коментар

К'во се опитвате да търсите логика, там където я няма.
                Пазара днес е на никъде, има и такива дни, нагоре надолу ще завърши сигурно флат или малко нагоре.
                Нагоре.
                ОХ,скоро друга песен ще запееш,ама нейсе

Коментар

• Бре тва сребро днес донесе много кинти. Кеширам 2/3 и ще кеширам другите ако отиде на 23,30

Коментар

• К'во се опитвате да търсите логика, там където я няма.
                    Нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Май се наиграха. От 12 часа (Ню Йорк) като поглендеш графиката е доста изразителна

Пък и в сряда освен Брадатият, ще се изкаже малко по-рано и КУРода. Дали е съвпадение, не знам.
                      Е това е чисто съвпадение. Не си вади изводи от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        ох,не се ли налудуваха тия Лудите вече?
                        Мисля,че Бен,ще пусне студения душ
                        Май се наиграха. От 12 часа (Ню Йорк) като поглендеш графиката е доста изразителна

Пък и в сряда освен Брадатият, ще се изкаже малко по-рано и КУРода. Дали е съвпадение, не знам.

Коментар

• ох,не се ли налудуваха тия Лудите вече?
                          Мисля,че Бен,ще пусне студения душ

Коментар

• Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнение
                            Абе то викса не е точно шорт.Виж днес как отбелязваме ръст в маркета и в викса
                            Много правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
                              Нека да ти кажа едін урок, който ми е струвал много пари през годините: In a bull market any short signal is at best 50% likely to yield any profit.
                              Така че аз чакам, а не шортвам. Good luck.
                              По принцип си прав, ама си купих с цел да продам в четвъртък, каквото и да каже Брадатият или излезе от ФОМК. А и това не е точно шорт. Ако Брадатият вземе да разказва пак същите глупости както обикновено, пазара ще изкатери много бързо до 1700, а това ще вдигне волатилността и всеки разумен спекулант ще иска да се покрие с едно викс колче. Не виждам много риск в тази стратегия до четвъртък. А пък и аз самият държа акции на дълго. Едва ли ще се прецакам, ако се покрия. Може и да бъркам, разбира се Ама без позиция пък няма как да се изкарат пари.

Коментар

• Абе то викса не е точно шорт.Виж днес как отбелязваме ръст в маркета и в викса
                                The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

Working...
                                X