IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
    Ми ако не тане така, кво праим тогава? Това за евтините пари е стара песен, кажи каде е стопа, или ти си мужик, само цел без стоп?
    Горят балъците като тебе с малките акаунти.
    Тая игра е за мъже не за мишки.
    По-добре стой и гледай или се пробвай на Виртуалния Трейдър аз днес така като гледам май пак ще прибирам печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      К'во се занимавате с тия глупости графики, чартове, трендове.
      Фундамета е важен и психолигията зад пазара.
      А за всички е ясно че пазара е нагоре, балона се надува, има много свободни пари (още идват топли топли от печатниците), други добри инвестиции няма.
      Ще се видим пак на Дау 20,000 и СиП 2,000.
      До тогава се наслаждавайте на пътя и гледката
      Аз верно мисля да се наслаждавам на гледката....тренда ми казва нагоре, обаче разумът ми казва да не правя нищо.Ако купя сега нямам нито адекватен таргет, нито адекватен стоп.Единственият таргет нагоре е около 1700 , но някакси не ми се вярва маркета да качи още около 4% без какъвто и да било pullback.Не си спомням последният път когато маркетът е бил толкова булиш, интересно ми е как ще свърши
      The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

К'во се занимавате с тия глупости графики, чартове, трендове.
        А за всички е ясно че пазара е нагоре, балона се надува, има много свободни пари (още идват топли топли от печатниците), други добри инвестиции няма.
        Ми ако не тане така, кво праим тогава? Това за евтините пари е стара песен, кажи каде е стопа, или ти си мужик, само цел без стоп?

Коментар

• К'во се занимавате с тия глупости графики, чартове, трендове.

Коментар

• Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнение
            Чакам да се тества.Виж днес още преди маркета да отвори, този потенциален тренд не издържа.Сега като гледам сме направили нещо като triple top.Общо взето маркета няма посока в момента, днес няма нито един трейд...
            Днес охолно се търгуваше евро обаче. Добър пазар стана.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• ЛОЛ... Мда, по-добре нищо отколкото назад..

Аз се шегувам за аномалиите. Знам какво имаш предвид, но за мен си сам решил, че това са ненужни трейдове... Както и да успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
                Ами като тьрсиш аномалии, какво правищ с тях. Ето имало аномалия вчера, но не си продал?
                Чакам да се тества.Виж днес още преди маркета да отвори, този потенциален тренд не издържа.Сега като гледам сме направили нещо като triple top.Общо взето маркета няма посока в момента, днес няма нито един трейд...

Коментар

• Сърдити има ли днес на пазаря?
                  Не слуша, не се подчинява на логиката на hemilioto

Коментар

• Айде на парата ....
                    Кеширай народе

Коментар

Не ги копвам от никъде, сам си ги правя.Просто търся аномалий в маркета.Виж например днес на дейли чарт-а направихме lower high с lower low,което по принцип в ъп тренд не трбва да става.Това потенцялно слага началото на нов тренд.Естествено това не значи SELL SELL SELL, тренда трябва да бъде тестван, затова и казах как утре мисля да трейдвам при различни ситуаций.Иначе трейдвам само ETF-и свързани с S&P 500 + VIX .Акций не съм трейдвал от доста време и не съжелявам
                      Ами като тьрсиш аномалии, какво правищ с тях. Ето имало аномалия вчера, но не си продал?

Коментар

• Днес няма да е 9заради уичинга), но в Понеделник - над 100 пункта спад на Насдак100 виждам... реципрочен като % и за останалите индекси...

Няма да изчакат до Бен Печатарчето от Костинброд/Вашингтон да се изкаже в Сряда ми се струва....

Коментар

Не ги копвам от никъде, сам си ги правя.Просто търся аномалий в маркета.Виж например днес на дейли чарт-а направихме lower high с lower low,което по принцип в ъп тренд не трбва да става.Това потенцялно слага началото на нов тренд.Естествено това не значи SELL SELL SELL, тренда трябва да бъде тестван, затова и казах как утре мисля да трейдвам при различни ситуаций.Иначе трейдвам само ETF-и свързани с S&P 500 + VIX .Акций не съм трейдвал от доста време и не съжелявам
                          Много правилно разсъждаваш!

Коментар

Ееее и ти да познаеш един път борсата.
                            Нищо че прогнозата я даде 10 мин преди да затворят пазара
                            Смехурко-не чети евангелието както го чете дявола,и не се заяждай с мен.

Не съм давал прогноза,а просто констатирах факта!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Не ги копвам от никъде, сам си ги правя.Просто търся аномалий в маркета.Виж например днес на дейли чарт-а направихме lower high с lower low,което по принцип в ъп тренд не трбва да става.Това потенцялно слага началото на нов тренд.Естествено това не значи SELL SELL SELL, тренда трябва да бъде тестван, затова и казах как утре мисля да трейдвам при различни ситуаций.Иначе трейдвам само ETF-и свързани с S&P 500 + VIX .Акций не съм трейдвал от доста време и не съжелявам

Коментар

EDIT Бах резолюцията много зле...нещо не ще да се качи с нормални размери...
                                Отде ги копваш тия графики ?

ПС Само индекси ли търгуваш или и акции ?

Коментар

Working...
                                X