If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .
човек трябва да е малко по-търпелив. Няма магическа пръчка на света, която може да направи нещо веднага . Т.ч. и аз не съм очаквал днес Бернанке да излезе, да говори и веднага след срещата Златото да стане 1400 $ и да тръгне към 1000$ и среброто да стане 40$ и да тръгне към 10$. Всяко нещо иска малко време. Но балона е на пукане .
аз за разлика от теб знам английски и слушах конференцията.той каза че инфлацията в момента не го притеснява и няма нужда от намаляване на ликвидноста т.е. дори след юни ще осигуряват ликвидност ако е нужно
вижте... ако някой мисли, че например Златото ще скача или Среброто.. би могъл да влезне в дълга позиция. Аз за мене си мисля, че ще пада.. затова влизам в къси.
Ако няма хора с различни мнения/виждания няма да има търгувия. Т.ч. това е нормално да виждаме нещата по-различен начин.
Всички сме минали по този път да си повтаряме "е то толкова е паднало/качило, че не може още...". Е да ама не може и още как. Не от 45-46 ами мисля 37-38 отвори късите също и при златото и австралиеца, но той си знае. Добро впечатление ми е направил, че запазва добрия тон въпреки нападанията срещу него.
исках да добавя....по моя преценка, която си бях направил преди...така прецених:
в Сряда(т.е.днес) на Конференцията Бернанке ще каже за какво става въпрос... и ако пазарите не го разберат точно и тръгнат в неправилната посока... в Петък по-остро ще каже за какво става въпрос, след което пазараите ще тръгнат в правилната посока.
Затова мисля, че направиха двете изявления едно след друго... в Сряда и в Петък ....
но ще видим... определено има много инерция и нервност
аз за разлика от теб знам английски и слушах конференцията.той каза че инфлацията в момента не го притеснява и няма нужда от намаляване на ликвидноста т.е. дори след юни ще осигуряват ликвидност ако е нужно
За последен път ти казвам - НЕ ИГРАЙ ПРОТИВ ТРЕНДА!!! А СЪС НЕГО!!!
къде щеше да си сега ако беше играл дълго на 45 или на 46 дори???
навремето и аз така като теб се мъчех да хвана върховете
mission impossible
Всички сме минали по този път да си повтаряме "е то толкова е паднало/качило, че не може още...". Е да ама не може и още как. Не от 45-46 ами мисля 37-38 отвори късите също и при златото и австралиеца, но той си знае. Добро впечатление ми е направил, че запазва добрия тон въпреки нападанията срещу него.
исках да добавя....по моя преценка, която си бях направил преди...така прецених:
в Сряда(т.е.днес) на Конференцията Бернанке ще каже за какво става въпрос... и ако пазарите не го разберат точно и тръгнат в неправилната посока... в Петък по-остро ще каже за какво става въпрос, след което пазараите ще тръгнат в правилната посока.
Затова мисля, че направиха двете изявления едно след друго... в Сряда и в Петък ....
но ще видим... определено има много инерция и нервност
За последен път ти казвам - НЕ ИГРАЙ ПРОТИВ ТРЕНДА!!! А СЪС НЕГО!!!
къде щеше да си сега ако беше играл дълго на 45 или на 46 дори???
навремето и аз така като теб се мъчех да хвана върховете
mission impossible
Коментар