IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
    Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Днес среброто кърти ченета... Так ще е и занапред!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Днес среброто кърти ченета... Так ще е и занапред!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Злато

Колеги знаете ли каква е цената на златото в Турция!?

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          за мен водещото при покупка на сребро е че исторически съотношението цена на злато/сребро е 15/1 - толкова колкото е и съдържанието на двата метала в земната кора ....
          рано или късно това съотношение (в цените) ще бъде достигнато!!!
          Може даже да бъде задминато. Това дето казва all_trader, че запасите от сребро са по-малки отколкото запасите от злато е вярно. Добивът е горе-долу 1:10 в момента. Но има много път дотам и няма да стане за година-две.
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            не е това причината . среброто просто е МНОГО по-добрата инвестиция за момента .
            и за 1ви път в света има по-малко сребро отколкото злато....
            за мен водещото при покупка на сребро е че исторически съотношението цена на злато/сребро е 15/1 - толкова колкото е и съдържанието на двата метала в земната кора ....
            рано или късно това съотношение (в цените) ще бъде достигнато!!!
            remember remember the fifth of november

Коментар

тъй като всички по един и/или друг начин обедняваме (някои и духовно)
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

СРЕБРОТО Е ЗЛАТОТО НА БЕДНИТЕ!!!
                и тъй като всички по един и/или друг начин обедняваме (някои и духовно) - то (среброто) ще става все по-актуално!!!
                не е това причината . среброто просто е МНОГО по-добрата инвестиция за момента .
                и за 1ви път в света има по-малко сребро отколкото злато....

Коментар

колеги , като цяло среброто е отлична инвестиция за момента по ред причини .
                  а и така като гледам накъде отиват нещата още дълго ще си остане добра инвестиция .
                  среброто за рализка от златото е индустриален метал и се използва много повече ....
                  СРЕБРОТО Е ЗЛАТОТО НА БЕДНИТЕ!!!
                  и тъй като всички по един и/или друг начин обедняваме (някои и духовно) - то (среброто) ще става все по-актуално!!!

Коментар

• колеги , като цяло среброто е отлична инвестиция за момента по ред причини .
                    а и така като гледам накъде отиват нещата още дълго ще си остане добра инвестиция .
                    среброто за рализка от златото е индустриален метал и се използва много повече ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                      1. Това е много по-скъпо от спот цената
                      2. Плащаш ДДС
                      3. После как ще ги съхраняваш?
                      4. Накрая като ти потрябват парите как ще ги продадеш и за колко?
                      1. Не чак толкова.
                      2. ДДС е само 20%.
                      3. Мога да ги закопам в буркан в градината си. Къв е проблема?
                      4. Става въпрос за нищожна сума - да речем 200 лева, това са 2-3 монети. Аз мога да чакам много повече отколкото JPM, които трябва да финансират губещата си открита позиция. Ето защо като фалират аз ще ги продам поне на 5 пъти по-висока цена отколкото съм ги купил!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

За среброто не е 3-5%.
                        При Bank Austria курса за филхармониците (една унция сребро) в момента е 23,6500/28,6500 (купува/продава).
                        казах при дилърите , банките са друга бира

Коментар

винаги има надцека над спот сцената - в нормалните държави печалбата на един дилър на ценни ментали р е около 3-5 %
                          съхраняването е лесно . просто не ги пипаш и не ги трошиш
                          после отиваш в Тавекс и ги продаваш по курса който е там
                          За среброто не е 3-5%.
                          При Bank Austria курса за филхармониците (една унция сребро) в момента е 23,6500/28,6500 (купува/продава).

Коментар

1. Това е много по-скъпо от спот цената
                            2. Плащаш ДДС
                            3. После как ще ги съхраняваш?
                            4. Накрая като ти потрябват парите как ще ги продадеш и за колко?
                            винаги има надцека над спот сцената - в нормалните държави печалбата на един дилър на ценни ментали р е около 3-5 %
                            съхраняването е лесно . просто не ги пипаш и не ги трошиш
                            после отиваш в Тавекс и ги продаваш по курса който е там

Коментар

1. Това е много по-скъпо от спот цената - така е - ама монетките са си гот!
                              2. Плащаш ДДС - 59 лв. е цената с ДДС - не че съм купувал на тази цена де
                              3. После как ще ги съхраняваш? - трезор - 90 лв. на година или там колкото намериш
                              4. Накрая като ти потрябват парите как ще ги продадеш и за колко? - има начин! купувам от 2001 г. - до сега не съм продал на загуба!!!
                              важното е да си направиш "сметката" - ама то с всяка инвестиция си е така

Коментар

Tavex за златото (и за доста валути) са най-добри.
                                Първоначално идеята им бе да търгуват и със сребро, после управителите (лично) са ми казвали че среброто е "много обемисто" и на този етап ще се концентрират в/у златото.
                                Сигурен съм че хората от Tavex четат тук - така че дано си променят мнението за среброто.
                                А иначе нищо не пречи да се сравнят цените с това на което съм писал по-долу - аз го направих преди около месец.
                                Tavex предлагат и др. "екзотики" - панди, коали и т.н., не само American Eagle - щото ако почнеш да инвестираш във "физически" благородни метали в един неизбежен момент идва и Нумизматиката ....
                                С Една Дума - Чичо Скруч - ама нема лошо!!!
                                Гот Е!!!
                                Тавекс търгуват и с злато и сребро . нумизматика не трябва изобщо да се пипа . наистина надбавката им при среборото май е по-висока от колкото при златото

Коментар

Working...
                                X