IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди малко пак отпуках 100 къси на Среброто на 37,60$... т.ч. пак съм със 100 къси тук .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• На мен ми се струва , че този път ще пробие нагоре към 1500

http://www.financialsense.com/sites/.../goldH%26S.gif

И не знам защо се опитвате да вървите срещу 10 годишен тренд.Никои не знае един балон кога ще се спука, може още 2-4 години да продължи

Коментар

• http://www.xe.com/currencycharts/?fr...to=XAG&view=1D

http://www.xe.com/currencycharts/?fr...to=XAU&view=1W
        Среброто спрямо златото расте........на втория адрес....който е един и същи но се сменя съотношение злато/сребро .....сребро/злато.
        анализирайки корелацията м-у сребро и злато обаче ....при положение че в златото имаме супер балон и при корекция в златото ще и ма и силен спад в среброто .....,което ме притеснява , няма да е скоро но знае ли човек дали ще е пред компа да реагира тогава.........а суперпропадането все някога ще стане.....въпрос на време.
        т.е. идеята ми е все пак контрол над риска.......аз обмислям сериозни покупки на сребро ,петрол и aud/jpy.
        Схема кви са тия къси поне малко изчакай...хаха
        успехи ........Don't Over-trade
        Last edited by музиканта; 24.03.2011, 12:18.
        Мнозина въвлечени, Малцина просветени

Коментар

• Обаче, като гледам и анализирам графиката на среброто, ми се струва, че сме или днес/утре около върха или най-късно в рамките на една седмица ще е върха при среброто и после ще падне поне до 35$ .

п.с. говоря за локален връх, не за абсолютен

Коментар

• Незнам, излезнах от късите 100 унции сребро на 37,25 $ или 6,6$ загуба + 0,48$ лихва за 1-а вечер ... т.е. загуба 7$. Но ги прихвърлих в 2-е къси Злато на 1437,50$ да видим

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            хмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
            Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
              Успех.
              а какво означава ПК1 ???

имаше един друг финансов АНАЛизатор във форума който беше с инициали ПК, но в последно време не мога да срещна прогнозите му в този сайт и най-вече мислите му за падане на вал.борд в Бг ................ а беше толкова убеден в нещата които проповядваше

Коментар

Сори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.
                При среброто до края на годината 51.50-53.50 $ за унция.

Успех.
                А колко ще е долара в края на годината, според вас?

Коментар

• Хм, може може. ще имам твоята прогноза в предвид. Всичко е възможно.
                  Аз по принцип очаквам спад, но може и да греша. Ще видим.
                  инак чисто технически и аз очаквам днес или утре Златото да стигне до 1450 (+-5-6$). Но да видим.

Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                  Сори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.

Успех.

Коментар

Успех.
                    +1

И моите очаквания за годината са сходни, макар и малко по-ниски за златото.
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Ох не!
                      Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
                      Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.

А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.

ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?

Успех.

Коментар

• Ох не!
                        Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
                        Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.

А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.

ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?

Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                        От 37.35/38 може да селнеш още 100 унции с цел 36.75 .... стопа на 36.55

Коментар

хмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
                          От 37.35/38 може да селнеш още 100 унции с цел 36.75 .... стопа на 36.55

Коментар

• Нер имам 20 къси . Трябва ми да падне под 1401-1402 $ за да съм на печалба.

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                            Закри ли късото злато

Коментар

Закри ли късото злато
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Днес среброто кърти ченета... Так ще е и занапред!
                                И защо ще е така, бе кочан. Защото селендурите са се втурнали да гонят златото ли. То е ясно, че и то е балон, ами от какъв акъл ще го балонират. Защото играят по Елиът ли !? Спекулантска история. Води само да балонизация. А в настоящия случай до пребалонизация. Вече сме глобално село, а селенията е мощно навред. Не се спира. Не е препоръка.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X