Преди малко пак отпуках 100 къси на Среброто на 37,60$... т.ч. пак съм със 100 къси тук .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
На мен ми се струва , че този път ще пробие нагоре към 1500
http://www.financialsense.com/sites/.../goldH%26S.gif
И не знам защо се опитвате да вървите срещу 10 годишен тренд.Никои не знае един балон кога ще се спука, може още 2-4 години да продължи
Коментар
-
http://www.xe.com/currencycharts/?fr...to=XAG&view=1D
http://www.xe.com/currencycharts/?fr...to=XAU&view=1W
Среброто спрямо златото расте........на втория адрес....който е един и същи но се сменя съотношение злато/сребро .....сребро/злато.
анализирайки корелацията м-у сребро и злато обаче ....при положение че в златото имаме супер балон и при корекция в златото ще и ма и силен спад в среброто .....,което ме притеснява , няма да е скоро но знае ли човек дали ще е пред компа да реагира тогава.........а суперпропадането все някога ще стане.....въпрос на време.
т.е. идеята ми е все пак контрол над риска.......аз обмислям сериозни покупки на сребро ,петрол и aud/jpy.
Схема кви са тия къси поне малко изчакай...хаха
успехи ........Don't Over-tradeLast edited by музиканта; 24.03.2011, 12:18.Мнозина въвлечени, Малцина просветени
Коментар
-
Незнам, излезнах от късите 100 унции сребро на 37,25 $ или 6,6$ загуба + 0,48$ лихва за 1-а вечер ... т.е. загуба 7$. Но ги прихвърлих в 2-е къси Злато на 1437,50$ да видим
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениехмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеУспех.
имаше един друг финансов АНАЛизатор във форума който беше с инициали ПК, но в последно време не мога да срещна прогнозите му в този сайт и най-вече мислите му за падане на вал.борд в Бг ................ а беше толкова убеден в нещата които проповядваше
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеСори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.
При среброто до края на годината 51.50-53.50 $ за унция.
Успех.
Коментар
-
Хм, може може. ще имам твоята прогноза в предвид. Всичко е възможно.
Аз по принцип очаквам спад, но може и да греша. Ще видим.
инак чисто технически и аз очаквам днес или утре Златото да стигне до 1450 (+-5-6$). Но да видим.
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеСори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.
Успех.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Успех.
И моите очаквания за годината са сходни, макар и малко по-ниски за златото."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОх не!
Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.
А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.
ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?
Успех.
Коментар
-
Ох не!
Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.
А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.
ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеОт 37.35/38 може да селнеш още 100 унции с цел 36.75 .... стопа на 36.55Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениехмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим.
Коментар
-
Нер имам 20 къси . Трябва ми да падне под 1401-1402 $ за да съм на печалба.
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеЗакри ли късото златоМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес среброто кърти ченета... Так ще е и занапред!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар