If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
http://www.xe.com/currencycharts/?fr...to=XAU&view=1W
Среброто спрямо златото расте........на втория адрес....който е един и същи но се сменя съотношение злато/сребро .....сребро/злато.
анализирайки корелацията м-у сребро и злато обаче ....при положение че в златото имаме супер балон и при корекция в златото ще и ма и силен спад в среброто .....,което ме притеснява , няма да е скоро но знае ли човек дали ще е пред компа да реагира тогава.........а суперпропадането все някога ще стане.....въпрос на време.
т.е. идеята ми е все пак контрол над риска.......аз обмислям сериозни покупки на сребро ,петрол и aud/jpy.
Схема кви са тия къси поне малко изчакай...хаха
успехи ........Don't Over-trade
Обаче, като гледам и анализирам графиката на среброто, ми се струва, че сме или днес/утре около върха или най-късно в рамките на една седмица ще е върха при среброто и после ще падне поне до 35$ .
Незнам, излезнах от късите 100 унции сребро на 37,25 $ или 6,6$ загуба + 0,48$ лихва за 1-а вечер ... т.е. загуба 7$. Но ги прихвърлих в 2-е къси Злато на 1437,50$ да видим
хмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
Сложил съм купува на 36,88$. а пък да видим.
имаше един друг финансов АНАЛизатор във форума който беше с инициали ПК, но в последно време не мога да срещна прогнозите му в този сайт и най-вече мислите му за падане на вал.борд в Бг ................ а беше толкова убеден в нещата които проповядваше
Сори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.
При среброто до края на годината 51.50-53.50 $ за унция.
Успех.
А колко ще е долара в края на годината, според вас?
Хм, може може. ще имам твоята прогноза в предвид. Всичко е възможно.
Аз по принцип очаквам спад, но може и да греша. Ще видим.
инак чисто технически и аз очаквам днес или утре Златото да стигне до 1450 (+-5-6$). Но да видим.
Сори, че ще те разочаровам, но очаквам златото утре да направи нов връх на 1451/3,а до края на годината да видим 1800-2100$ за унция.
Успех.
+1
И моите очаквания за годината са сходни, макар и малко по-ниски за златото.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Ох не!
Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.
А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.
ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?
Ох не!
Сребрето не го разбирам. Предпочитам да си държа късите 20 злато .
Мисля, че до 1-2 години ще стане около 1000-1100$. т.ч. смятам да изкарам поне по 200-250$ на унция.
А среброто не го разбирам. Нито пък съм интрадей трейдър.
ти по среброто ли си? какво очакваш за този метал... а по-скоро за Златото какво ти е мнението?
хмм... аз праснах преди 1-2 часа 100 унции късо на ниво 37,184 $... да видим, чисто спекулативно. дали ще мога да изкарам от тях 20-30 $
От 37.35/38 може да селнеш още 100 унции с цел 36.75 .... стопа на 36.55
Закри ли късото злато
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Днес среброто кърти ченета... Так ще е и занапред!
И защо ще е така, бе кочан. Защото селендурите са се втурнали да гонят златото ли. То е ясно, че и то е балон, ами от какъв акъл ще го балонират. Защото играят по Елиът ли !? Спекулантска история. Води само да балонизация. А в настоящия случай до пребалонизация. Вече сме глобално село, а селенията е мощно навред. Не се спира. Не е препоръка.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар