Първоначално изпратено от Optic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеINOX - виж и в Райфайзен - отскоро и те продават - Anerican Eagle 1 XAG - 59 лева
не съм фен на банката - но за теб ще е най-изгодно
в ПИБ е 80 лв.
тавекс и те са повече - със сигурност
Поздрави
2. Плащаш ДДС
3. После как ще ги съхраняваш?
4. Накрая като ти потрябват парите как ще ги продадеш и за колко?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Начало на новата Велика Депресия
Японците приключиха курса, който мисли обратното да купува акции на японски компании щото сега са евтини особено на TEPCO, следва Фед с нова програма за ликвидност QE не знам коя си, и долара съвсем колабира, междувременно Евросъюза се усеща, че дълговата криза е пожар, който не само, че не е погасен, а реално бушува с пълна сила и ще изгори всичко по пътя си може би барабар с Еврото, междувременно златото което с е е колебало хвърчи с бърз спринт на върха заедно със своите събратя среброто и паладия следвайки неминуемата инфлация която изгаря повечето познати и непознати валути. Който мисли обратното просто прави срещоположни залози на написаното по-горе и чака да стане богат или да нправи финансовата вихрушка още по-силна. Много хора не са изучили старата депресия, а претендират да могат да предсказват какво ще се случи с новата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениечовече стига ... ако не си затворят късите позиции ще фалират тъй като няма да си изпълнят задълженията и няма да могат да доставят среброто във физическата му форма ...
за всяка къса позиция има дълга такава на фючърсния пазар - ако си поискат всички доставката нали се сещаш кво ще стане ...."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеМоже и в Тавекс да се пробва .
Първоначално идеята им бе да търгуват и със сребро, после управителите (лично) са ми казвали че среброто е "много обемисто" и на този етап ще се концентрират в/у златото.
Сигурен съм че хората от Tavex четат тук - така че дано си променят мнението за среброто.
А иначе нищо не пречи да се сравнят цените с това на което съм писал по-долу - аз го направих преди около месец.
Tavex предлагат и др. "екзотики" - панди, коали и т.н., не само American Eagle - щото ако почнеш да инвестираш във "физически" благородни метали в един неизбежен момент идва и Нумизматиката ....
С Една Дума - Чичо Скруч - ама нема лошо!!!
Гот Е!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, това може да е добър избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеjpm скъсяват фючърси, не продават монети. Няма как да ги събориш като си купуваш монети.
Все едно да ми кажеш, че добива и доставката на петрол, пшеница, памук, мед, цинк, портокалов сок, злато и т. н. няма нищо общо с търговията на фючърси за тези стоки по борсите! Не казваш това нали?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеjpm скъсяват фючърси, не продават монети. Няма как да ги събориш като си купуваш монети.
за всяка къса позиция има дълга такава на фючърсния пазар - ако си поискат всички доставката нали се сещаш кво ще стане ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеINOX - виж и в Райфайзен - отскоро и те продават - Anerican Eagle 1 XAG - 59 леваСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеOptic, ти май не вдяваш какво ти казвам?
Колкото и да контролират, каквото и да контролират, ако си купиш 2 сребърни монети те трябва да ти ги доставят ФИЗИЧЕСКИ!!! НАЛИЧНИ!!! Вземаш си ги от банката и си ги носиш в къщи!!! А наличното физическо сребро В СВЕТА е десетки пъти по-малко от продадените на късо сребърни фючърси от тях!!!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеINOX - виж и в Райфайзен - отскоро и те продават - Anerican Eagle 1 XAG - 59 лева
в ПИБ е 80 лв.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOX Разгледай мнениеForex Master, подкрепям те изцяло и ще се присъединя с 12 мес.план
Да уточня само- имаш предвид да заявимз и купим точно от тези банки, или е без значение от къде, стига да е физ.доставка? Защото от тук, в Бг, макар и с голяма премия, може да се купи от ПИБ, ЦКБ, ТАВЕКс и др.
Моля те да уточниш.
Поздрави.
в ПИБ е 80 лв.
Поздравиremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбсолютно без значение е откъде, стига да е инвестиционно сребро. Чисто и със сертификат. За предпочитане е да е от банка стига надценката да не е твърде раздута!
Благодаря ти!
Кои/чии инв.монети и кюлчета би ми препоръчал?
Филхармония, кл.лист, австралийски, китайски? В какви размери- по 1 тр.унция ли?
Моля те и за този съвет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOX Разгледай мнениеForex Master, подкрепям те изцяло и ще се присъединя с 12 мес.план
Да уточня само- имаш предвид да заявимз и купим точно от тези банки, или е без значение от къде, стига да е физ.доставка? Защото от тук, в Бг, макар и с голяма премия, може да се купи от ПИБ, ЦКБ, ТАВЕКс и др.
Моля те да уточниш.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOX Разгледай мнениеили е без значение от къде, стига да е физ.доставка?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар